Olet täällä

KAISANIEMEN PÄIVÄLEIRIT

Kaisaniemen päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille Helsingin NMKY Talossa (Kaisaniemenkatu 8) 

Kaisaniemen toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin ulkona sekä Helsingin NMKY Talon sisätiloissa. Kaisaniemen päiväleirit pidetään sijainniltaan loistavassa paikassa kulkuyhteyksien kannalta; esimerkiksi Helsingin päärautatieasemalta on matkaa leiripaikkaan vain 400 metriä.

Leiriviikon ohjelmaan kuuluu liikunnan, ulkoilun, pelien ja leikkien lisäksi myös muuta kivaa leiriohjelmaa, kuten retkiä ja askartelua. Leirien vastuuohjaajina toimivat Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhojen työntekijät. Leirit ovat suunnattu 7-10 -vuotiaille koululaisille, mutta myös muut ala-asteikäiset lapset ovat tervetulleita. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-16 ja päivän aikana leiriläisille on tarjolla lounas sekä välipala.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8.Huom! Mikäli leirin alkamiseen on ilmoittautuessa aikaa alle viikko, emme voi taata erityisruokavalioiden toteutumista.

Helsingin NMKY:n päiväleirit järjestetään viranomaisten antamat määräykset ja suositukset huomioon ottaen. 

Perinteisten päiväleirien lisäksi Helsingin NMKY järjestää Kaisaniemessä myös korisleirejä.

PAIKKA

Helsingin NMKY Talo, Kaisaniemenkatu 8

LEIRIAJANKOHDAT JA HINNAT

Joululomaleiri, vk 52 (ma 27.12.-pe 31.12.2021), hinta 80€

Leiripäivä klo 9-16

sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, välipala, tapaturmavakuutus

Huom. Yksittäisten päivien poissaolo ei vaikuta leirihintaan.

 

Tulossa:
Talvilomaleiri vk 8 (ma 21.2.-pe 25.2.2022)

ILMOITTAUTUMINEN

ILMOITTAUTUMINEN LEIRILLE TÄSTÄ!

Ilmoittautumisessa olemme siirtyneet MyClub-ilmoittautumisjärjestelmään.

Järjestelmä lähettää sähköpostivarmistusviestin heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Huom. Osalla sähköpostiosoitteista on ajoittain haasteita varmistusviestien vastaanottamisessa. Voit myös tarkistaa ilmoittautumistilanteen MyClubista. Tarvittaessa lisätietoja ilmoittautumisesta on saatavilla sähköpostitse leiritoimistostamme leirit(a)hnmky.fi

Helsingin NMKY järjestää Kaisaniemessä myös korisleirejä! Niihin voit tutustua ja ilmoittautua täältä.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja leiristä saat Kaisaniemen iltapäiväkerhon ohjaajilta sekä sähköpostitse toimistoltamme

Yleisiin leirikäytänteisiimme voit tutustua täältä.

LASKUTUS- JA PERUUTUSEHDOT

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse ja se löytyy myös MyClubista. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.

Joululomaleirin maksuton peruutusaika päättyy 2.12. Talvileirin maksuton peruutusaika päättyy 24.1. Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli leiri joudutaan perumaan järjestäjän toimesta etukäteen, ei leiristä aiheudu kuluja ilmoittautuneille.

5598
5559

5598
5524