Olet täällä

KAISANIEMEN PÄIVÄLEIRIT

Kaisaniemen päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille Helsingin NMKY Talossa (Kaisaniemenkatu 8) 

Kaisaniemen toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin ulkona sekä Helsingin NMKY Talon sisätiloissa. Kaisaniemen päiväleirit pidetään sijainniltaan loistavassa paikassa kulkuyhteyksien kannalta; esimerkiksi Helsingin päärautatieasemalta on matkaa leiripaikkaan vain 400 metriä.

Leiriviikon ohjelmaan kuuluu liikunnan, ulkoilun, pelien ja leikkien lisäksi myös muuta kivaa leiriohjelmaa, kuten retkiä ja askartelua. Leirit ovat suunnattu 7-10 -vuotiaille koululaisille, mutta myös muut ala-asteikäiset lapset ovat tervetulleita. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-16 ja päivän aikana leiriläisille on tarjolla lounas sekä välipala.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8.Huom! Mikäli leirin alkamiseen on ilmoittautuessa aikaa alle viikko, emme voi taata erityisruokavalioiden toteutumista.

Helsingin NMKY:n päiväleirit järjestetään viranomaisten antamat määräykset ja suositukset huomioon ottaen. 

Perinteisten päiväleirien lisäksi Helsingin NMKY järjestää Kaisaniemessä myös korisleirejä.

PAIKKA

Helsingin NMKY Talo, Kaisaniemenkatu 8, 00100 Helsinki

LEIRIAJANKOHDAT JA HINNAT

Kesäleiri viikko 23 (ma 6.6.-pe 10.6.), hinta 110€

Kesäleiri viikko 24 (ma 13.6.-pe 17.6.), hinta 110€

Kesäleiri viikko 25 (ma 20.6-to 23.6.), hinta 95€

Leiripäivä klo 9-16

sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, välipala, tapaturmavakuutus

Huom. Yksittäisten päivien poissaolo ei vaikuta leirihintaan.

ILMOITTAUTUMINEN

Voit ilmoittautua leirille joko internetisivujemme lomakkeen kautta tai myClub-ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Sähköinen lomakeilmoittautuminen:

ILMOITTAUTUMINEN KAISANIEMEN PÄIVÄLEIRILLE VK 23, 24 JA 25 TÄSTÄ!

 

Tai ilmoittautuminen myClubin kautta:

ILMOITTAUTUMINEN KESÄLEIRILLE VK 23

ILMOITTAUTUMINEN KESÄLEIRILLE VK 24

ILMOITTAUTUMINEN KESÄLEIRILLE VK 25

 

Ilmoittautumisessa voit käyttää sähköistä ilmoittautumislomaketta tai myClub-ilmoittautumisjärjestelmää. myClubilla ilmoittautuessa luodaan myClub-käyttäjätunnus sekä jäsentili, mikäli sitä ei ennestään ole. myClub-järjestelmässä jäsentilillä tarkoitetaan osallistujan eli leiriläisen esitäytettyjä yhteystietoja. Tältä sivulta löydät ohjeet järjestelmän käyttämiseen ja leiri-ilmoittautumiseen.

Järjestelmä lähettää  sähköpostivarmistusviestin heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Voit jatkossa tarkistaa ilmoittautumis- ja laskutustilanteen käyttäjätunnuksellasi MyClubista. Tarvittaessa lisätietoja ilmoittautumisesta on saatavilla sähköpostitse leiritoimistostamme leirit(a)hnmky.fi

Helsingin NMKY järjestää Kaisaniemessä myös korisleirejä! Niihin voit tutustua ja ilmoittautua täältä.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja leiristä saat Kaisaniemen iltapäiväkerhon ohjaajilta sekä sähköpostitse toimistoltamme

Yleisiin leirikäytänteisiimme voit tutustua täältä.

LASKUTUS- JA PERUUTUSEHDOT

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse ja se löytyy myös MyClubista. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.

Leirimaksuihin on mahdollista hakea taloudellista tukea täyttämällä vapaamuotoisen hakemuksen tästä linkistä. Tukea on mahdollista saada joko koko leirimaksuun tai osaan leirimaksusta. Leiritoimistomme käsittelee hakemukset luottamuksellisesti ja on yhteydessä avustuksen suhteen sähköpostitse.

Kesäleirien maksuton peruutusaika päättyy 31.3. Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli leiri joudutaan perumaan järjestäjän toimesta etukäteen, ei leiristä aiheudu kuluja ilmoittautuneille.

5598
5524