Olet täällä

KAISANIEMEN PÄIVÄLEIRIT

Kaisaniemen päiväleirit tarjoavat hauskaa lomatekemistä ala-asteikäisille koululaisille Helsingin NMKY Talossa (Kaisaniemenkatu 8) 

Kaisaniemen toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin ulkona sekä Helsingin NMKY Talon sisätiloissa. Kaisaniemen päiväleirit pidetään sijainniltaan loistavassa paikassa kulkuyhteyksien kannalta; esimerkiksi Helsingin päärautatieasemalta on matkaa leiripaikkaan vain 400 metriä.

Leiriviikkojen ohjelmaan kuuluu kaikenlaista hauskaa tekemistä, kuten liikuntaa, pelejä ja leikkejä, ulkoilua, askartelua ja retkiä. Leirit ovat suunnattu 7-11 -vuotiaille koululaisille, mutta myös muut ala-asteikäiset lapset ovat tervetulleita. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-16 ja päivän aikana leiriläisille on tarjolla lounas sekä välipala.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja paikkoja on rajoitetusti. Perinteisten päiväleirien lisäksi Helsingin NMKY järjestää Kaisaniemessä myös korisleirejä.

PAIKKA

Helsingin NMKY Talo, Kaisaniemenkatu 8, 00100 Helsinki

LEIRIAJANKOHDAT JA HINNAT

Kesäleiri, viikko 23 (ma 3.6.-pe 7.6.2024), hinta 120 €

Kesäleiri, viikko 24 (ma 10.6.-pe 14.6.2024), hinta 120 €

Kesäleiri, viikko 25: Velhomaailman pyörteissä -teemaleiri (ma 17.6.-to 20.6.2024), hinta 95 €

sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, välipala, tapaturmavakuutus (Huom. Yksittäisten päivien poissaolo ei vaikuta leirihintaan.)

 

Leiri-ilmoittautumiseen pääset painamalla leiriajankohtaa, jolle haluat ilmoittautua.

Ilmoittautumisessa käytetään myClub-ilmoittautumisjärjestelmää. myClub on päivittynyt ja entistä helppokäyttöisempi, eikä ilmoittautuminen vaadi enää käyttäjätunnusten luomista. Voit halutessasi edelleen ilmoittautumisen jälkeen luoda käyttäjätunnukset esimerkiksi jäsentietojen päivittämistä varten.

Järjestelmä lähettää  sähköpostivarmistusviestin heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Voit jatkossa tarkistaa ilmoittautumis- ja laskutustilanteen käyttäjätunnuksellasi myClubista. Tarvittaessa lisätietoja ilmoittautumisesta on saatavilla sähköpostitse leiritoimistostamme leirit(a)hnmky.fi

LISÄTIETOJA

Lisätietoja leiristä saat Kaisaniemen iltapäiväkerhon ohjaajilta sekä sähköpostitse toimistoltamme

Yleisiin leirikäytänteisiimme voit tutustua täältä.

LASKUTUS- JA PERUUTUSEHDOT

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse ja se löytyy myös MyClubista. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.

Peruutuksia otetaan vastaan vain sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Peruutuksesta lähetetään erillinen vahvistusviesti sähköpostitse. Kesäleirien maksuton peruutusaika päättyy 31.3.2024. Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

Leirimaksuihin on mahdollista hakea taloudellista tukea täyttämällä vapaamuotoisen hakemuksen tästä linkistä. Tukea on mahdollista saada joko koko leirimaksuun tai osaan leirimaksusta. Leiritoimistomme käsittelee hakemukset luottamuksellisesti ja on yhteydessä avustuksen suhteen sähköpostitse.

5598