Olet täällä

KAISANIEMEN PÄIVÄLEIRIT

Kaisaniemen päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille Helsingin NMKY Talossa (Kaisaniemenkatu 8) 

Kaisaniemen toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin ulkona sekä Helsingin NMKY Talon sisätiloissa. Kaisaniemen päiväleirit pidetään sijainniltaan loistavassa paikassa kulkuyhteyksien kannalta; esimerkiksi Helsingin päärautatieasemalta on matkaa leiripaikkaan vain 400 metriä.

Leiriviikkojen ohjelmaan kuuluu kaikenlaista hauskaa tekemistä, kuten liikuntaa, pelejä ja leikkejä, ulkoilua, askartelua ja retkiä. Leirit ovat suunnattu 7-11 -vuotiaille koululaisille, mutta myös muut ala-asteikäiset lapset ovat tervetulleita. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-16 ja päivän aikana leiriläisille on tarjolla lounas sekä välipala.

Tällä kertaa joululomaleirillä (viikko 1, ti 2.1.-pe 5.1.2024) suunnataan velhomaailman tunnelmiin: Löydätkö laiturille 9 ja ¾? Lähde mukaan velhomaailman pyörteisiin Tylypahkaan!

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja paikkoja on rajoitetusti. Huom! Mikäli leirin alkamiseen on ilmoittautuessa aikaa alle viikko, emme voi taata erityisruokavalioiden toteutumista.

Helsingin NMKY

PAIKKA

Helsingin NMKY Talo, Kaisaniemenkatu 8, 00100 Helsinki

LEIRIAJANKOHDAT JA HINNAT

Joululomaleiri Velhomaailman pyörteissä: viikko 1 (ti 2.1.- pe 5.1.), hinta 80€

Tulossa:

Talvilomaleiri, viikko 8 (ma 19.-pe 23.2.2024)

Kesälomaleiri, viikko 23 (ma 3.6.-pe 7.6.2024)

Kesälomaleiri, viikko 24 (ma 10.6.-pe 14.6.2024)

Kesälomaleiri, viikko 25 (ma 17.6.-to 20.6.2024)

sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, välipala, tapaturmavakuutus (Huom. Yksittäisten päivien poissaolo ei vaikuta leirihintaan.)

Perinteisten päiväleirien lisäksi Helsingin NMKY järjestää Kaisaniemessä myös korisleirejä.

ILMOITTAUTUMINEN

ILMOITTAUTUMINEN JOULULOMALEIRILLE TÄSTÄ

 

Talvi- ja kesälomaleirien ilmoittautumisessa käytetään myClub-ilmoittautumisjärjestelmää. myClub on päivittynyt ja entistä helppokäyttöisempi, eikä ilmoittautuminen vaadi enää käyttäjätunnusten luomista. Voit halutessasi edelleen ilmoittautumisen jälkeen luoda käyttäjätunnukset esimerkiksi jäsentietojen päivittämistä varten.

Järjestelmä lähettää  sähköpostivarmistusviestin heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Voit jatkossa tarkistaa ilmoittautumis- ja laskutustilanteen käyttäjätunnuksellasi myClubista. Tarvittaessa lisätietoja ilmoittautumisesta on saatavilla sähköpostitse leiritoimistostamme leirit(a)hnmky.fi

LISÄTIETOJA

Lisätietoja leiristä saat Kaisaniemen iltapäiväkerhon ohjaajilta sekä sähköpostitse toimistoltamme

Yleisiin leirikäytänteisiimme voit tutustua täältä.

LASKUTUS- JA PERUUTUSEHDOT

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse ja se löytyy myös MyClubista. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.

Leirimaksuihin on mahdollista hakea taloudellista tukea täyttämällä vapaamuotoisen hakemuksen tästä linkistä. Tukea on mahdollista saada joko koko leirimaksuun tai osaan leirimaksusta. Leiritoimistomme käsittelee hakemukset luottamuksellisesti ja on yhteydessä avustuksen suhteen sähköpostitse.

Joululomaleirin maksuton peruutusaika päättyy 6.12.2023. Talvileirin maksuton peruutusaika päättyy 22.1.2024. Kesäleirien maksuton peruutusaika päättyy 31.3.2024. Peruutuksia otetaan vastaan sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

5598
5524