Olet täällä

TAPANILAN PÄIVÄLEIRIT 2019

Päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille loma-aikoina!

Tapanilan toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin. Leiriviikon ohjelmaan kuuluu liikunnan, ulkoilun, pelien ja leikkien lisäksi kaikenlaista kivaa leiriohjelmaa, kuten retkiä ja askartelua. Leirien vastuuohjaajina toimivat Helsingin NMKY:n työntekijät. Leirit ovat suunnattu 7-11 -vuotiaille koululaisille. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-15 ja siihen sisältyy lounas.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioittehan, että erityisruokavalioita ei voida välttämättä huomioida, mikäli ilmoittautuminen tehdään alle viikko ennen leirin alkamista.

PAIKKA

Tapanilan ala-aste, Veljestenpiha 2, 00730 Helsinki

LEIRIAJANKOHDAT

Syysleiri, viikko 42 (ma 14.10-pe 18.10)

HINTA

65 euroa/leiriviikko

sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, vakuutus

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumisesta tulee lähettämisen jälkeen teksti "lomake lähetetty onnistuneesti" ja lisäksi sähköpostivarmistusviesti heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et jostain syystä saanut viestiä, tarkistathan ensin roskapostikansion (vahvistusviesti tulee osoitteesta system(a)hnmky.fi) ja tarvittaessa ilmoittauduthan uudestaan. 

Syyslomaleirin ilmoittautuminen tästä

LISÄTIETOJA

Näytä lisää...

Lisätietoja yleisesti leireistämme löydät täältä.  Leiristä saat lisätietoa myös Helsingin NMKY:n Tapanilan iltapäiväkerhon ohjaajilta (tapanila(a)hnmky.fi) sekä sähköpostitse toimistoltamme leirit(a)hnmky.fi

LASKUTUS- JA PERUUTUSEHDOT

Näytä lisää...

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Duetto Group. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse. Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.

Syysleirin ilmoittautumisen voi perua maksutta 20.9. mennessä, tämän jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

5598
5559

5598
5524