Olet täällä

PAKILAN PÄIVÄLEIRIT 2020

Päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille Helsingin NMKY:n Pakilan toimintakeskuksessa (Palosuontie 4)

Suositut Pakilan toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin ulkona sekä Helsingin NMKY:n toimintakeskuksen sisätiloissa. Leiriviikkojen ohjelmaan kuuluu liikunnan ja leikkien lisäksi myös monenlaista muuta hauskaa ohjelmaa, kuten retkiä. Leirien vastuuohjaajina toimivat Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhojen työntekijät. Leirit ovat suunnattu 7-10 -vuotiaille koululaisille. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-16 ja päivän aikana leiriläisille on tarjolla lounas ja välipala.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

PAIKKA

Helsingin NMKY:n Pakilan toimintakeskus, Palosuontie 4

LEIRIAJANKOHDAT

Talvilomaleiri, viikko 8 (ma 17.2-pe 21.2), hinta 90€
Kesäleiri, viikko 23 (ma 1.6-pe 5.6), hinta 110€ (täynnä!)
Kesäleiri, viikko 24 (ma 8.6-pe 12.6), hinta 110€ (täynnä!)
Kesäleiri, viikko 25 (ma 15.6-to 18.6), hinta 95€

Viikko sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, välipala, vakuutus

Huom. Yksittäisten päivien poissaolo ei vaikuta leirihintaan.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu talvilomaleirille tästä!

Ilmoittaudu kesäleireille tästä!

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksestä ja ilmoittautumisen lähetyksen jälkeen sivulle tulee teksti "lomake lähetetty onnistuneesti". Tällöin ilmoittautuminen on vastaanotettu! 

Lisäksi järjestelmä lähettää sähköpostivarmistusviestin heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Huom. Osalla sähköpostiosoitteista on ajoittain haasteita varmistusviestien vastaanottamisessa. Mikäli et ole varma, lähtikö lomake onnistuneesti ja et saanut varmistusviestiä, tarkistathan ensin roskapostikansion (vahvistusviesti tulee osoitteesta system(a)hnmky.fi). Tarvittaessa voit varmistaa ilmoittautumisen tämän jälkeen sähköpostitse leiritoimistostamme leirit(a)hnmky.fi

LISÄTIETOJA

Näytä lisää...

Lisätietoja leiristä saat Pakilan toimintakeskukselta.

Yleisiin leirikäytänteisiimme voit tutustua täältä.

5573

LASKUTUS- JA PERUUTUSEHDOT

Näytä lisää...

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Duetto Group. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.

Talvilomaleirin voi maksutta perua 20.1. asti.

Kesäleirin voi perua maksutta 31.3. asti.

Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

5598
5559

5598
5524