Olet täällä

KAISANIEMEN PÄIVÄLEIRIT 2020

Kaisaniemen päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille Helsingin NMKY Talossa (Kaisaniemenkatu 8) 

Kaisaniemen toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin ulkona sekä Helsingin NMKY Talon sisätiloissa. Kaisaniemen päiväleirit pidetään sijainniltaan loistavassa paikassa kulkuyhteyksien kannalta; esimerkiksi Helsingin päärautatieasemalta on matkaa leiripaikkaan vain 400 metriä.

Leiriviikon ohjelmaan kuuluu liikunnan, ulkoilun, pelien ja leikkien lisäksi myös muuta kivaa leiriohjelmaa, kuten retkiä ja askartelua. Leirien vastuuohjaajina toimivat Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhojen työntekijät. Leirit ovat suunnattu 7-10 -vuotiaille koululaisille, mutta myös muut ala-asteikäiset lapset ovat tervetulleita. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-16 ja päivän aikana leiriläisille on tarjolla lounas sekä välipala.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8.

Huom! Mikäli leirin alkamiseen on ilmoittautuessa aikaa alle viikko, emme voi taata erityisruokavalioiden toteutumista.

PAIKKA

Helsingin NMKY Talo, Kaisaniemenkatu 8

LEIRIAJANKOHDAT JA HINNAT

Talvilomaleiri viikko 8 (ma 17.2-pe 21.2)

HINTA

Talvilomaleiri, viikko 42; 80 euroa

sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, välipala, vakuutus

Huom. Yksittäisten päivien poissaolo ei vaikuta leirihintaan.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislinkki tulee näille sivuille lähempänä leirin ajankohtaa.

Ilmoittautumisesta tulee lähettämisen jälkeen teksti "lomake lähetetty onnistuneesti" ja lisäksi sähköpostivarmistusviesti heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et jostain syystä saanut viestiä, tarkistathan ensin roskapostikansion (vahvistusviesti tulee osoitteesta system(a)hnmky.fi) ja tarvittaessa ilmoittauduthan uudestaan. 

Helsingin NMKY järjestää Kaisaniemessä myös korisleirejä! Niihin voit tutustua ja ilmoittautua täältä.

LISÄTIETOJA

Näytä lisää...

Lisätietoja leiristä saat Kaisaniemen iltapäiväkerhon ohjaajilta sekä sähköpostitse toimistoltamme

Yleisiin leirikäytänteisiimme voit tutustua täältä.

LASKUTUS- JA PERUUTUSEHDOT

Näytä lisää...

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Duetto Group. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse. Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.

Talvilomaleirin voi maksutta perua 20.1 asti.

Syysleirin ilmoittautumisen voi maksutta perua 20.9. mennessä.

Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

 

5598
5559

5598
5524