Olet täällä

LEIRIT

Helsingin NMKY tarjoaa monipuolista leiritoimintaa lapsille ja nuorille erityisesti koululaisten loma-aikoina. Leiritoimintaa on tarjolla ympäri vuoden! Tutustu kattavaan päiväleiritoimintaamme mm. Pakilassa, Kontulassa, Tapanilassa ja Kaisaniemessä,  yön yli kestävien Pellin talvilomaleirin, syyslomaleirin ja kesäleirien valikoimaan, koripalloleireihin ja taekwondoleireihin, ja varaa paikka suosituilta leireiltämme!

Rippikoululeirimme tarjoavat nuorelle hienon mahdollisuuden käydä rippikoulun valitsemansa teeman puitteissa. Rippikoululeirien teemoina ovat vuosittain mm. vaellus sekä toiminta.

5598
5524

Hyvää vapaaehtoisten päivää! Vapaaehtoiset ryhmänohjaajat ovat yksi leiritoiminnan tärkeimpiä kulmakiviä. Kiitos että olette mukana toiminnassa, leiriläisten esikuvina ja ohjaajien apuna! #hnmky #hnmkyrok #pellination #thisiswhyweare#WEWEDNESDAY <3 Olemme Helsingin NMKY ja meistä on moneksi. Tänään esittelyssä Malmin toiminnallinen kohtauspaikka.

09 HHR Malmi –Toiminnallinen kohtaamispaikka tarjoaa maksutonta matalan kynnyksen toimintaa 7-16-vuotiaille lapsille ja nuorille Malmin palloiluhallilla arki-iltapäivisin sekä koulujen loma-aikoina. Toiminnallinen kohtaamispaikka tarjoaa merkittävän lisän lasten ja nuorten vapaa-ajan viettoon ja mahdollisuuksia sosiaaliseen kanssakäymiseen sekä luo syvempää kuuluvuuden tunnetta Malmin alueelle. Toiminnallisen kohtaamispaikan tavoitteena on saada alueen lapset ja nuoret tutustumaan toisiinsa ja tarjota harrastepohjainen liikuntamahdollisuus kaikille riippumatta heidän sosioekonomisesta, kulttuurisesta tai liikunnallisesta taustastaan. #HNMKY #merkitystäelämään#WEWEDNESDAY ❤ Olemme Helsingin NMKY ja meistä on moneksi. Tänään esittelyssä  Namikalainen nuorisotyö, joka on myös yksi leiritoiminnan kulmakivistä.

Namikalaisen nuorisotyön polku mahdollistaa nuorille toimintaan osallistumisen heille itselleen sopivalla tasolla ja tavalla. Esimerkiksi avoimet nuortenillat eli YMCA-klubit, viikonloppuleirit, erilaiset toimintapäivät ja ryhmänohjaajakoulutukset tarjoavat paikan tutustua muihin namikalaisiin ja kehittää omia taitojaan. Toiminnan keskiössä on osallisuus sekä yhteisöllisyys, ja mukana toiminnassa on tällä hetkellä lähes 100 12-25 -vuotiasta.

Viikottain järjestettävä YMCA-klubi tarjoaa yli 15-vuotialle nuorille nuortenillan, jonne voi tulla viettämään vapaa-aikaa ja kokoontua muiden namikalaisten nuorten kanssa. Ohjelma suunnitellaan yhdessä nuorten kanssa, joten välillä pelaillaan ja kisaillaan, hengaillaan ja napostellaan ja välillä suunnataan vaikka luistelemaan. Lisäksi kasvotusten tapahtuvan toiminnan rinnalla kulkee namikalaisten nuorten pitämä uusi nettikeskusteluprojekti Y-Line @hnmky_yline , jonka tarkoitus on tarjota nurkkaus asialliseen keskusteluun verkossa muiden nuorten kanssa nuoria kiinnostavista aiheista.

Erilaisten koulutusten avulla nuoret voivat kehittää omia taitojaan sekä viettää aikaa samanhenkisten nuorten kanssa. Koulutuspolun aloittaa 12-14-vuotiaille tarkoitettu appariklubi, joka järjestää hauskaa vapaa-ajan toimintaa ja koulutusta erityisesti vanhemmille kesäleiriläiselle ja valmistaa heitä toimimaan pienissä vastuutehtävissä leirien aikana. Yli 15-vuotiaille nuorille puolestaan on tarjolla ikäryhmittäin ryhmänohjaajakoulutus eli ROK, joka mahdollistaa osallistumisen leireille  isosena. Lisäksi tarjolla on mm. seikkailukasvatuskoulutusta sekä namikalainen puumajakoulutus, jonka avulla nuoret oppivat rakentamaan valtavia puumajarakennelmia jopa 8 metrin korkeuteen.

Lisätietoja Namikalaisen nuorisotyön toiminnasta löydät osoitteesta www.hnmky.fi/rok #HNMKY #merkitystäelämään #hnmkyrok #thisiswhyweareTämä vauhdikas syysleiri ollaan saatu päätökseen monenmoisten taikuuksien ja aktiviteettien jälkeen. Talvileiriä odotellessa! 
#hnmky #hnmkyleirit #harrypotter #hp #syysloma #pelli #pellinationVilpoisenkin sään keskellä sopii huispata mutta vastapainona on hyvä olla lämmintä pullaa ja muuta hauskaa tekemistä sisällä! 
#hnmky #hnmkyleirit #harrypotter #hp #pelli #pellination #syyslomaTaikasauvoja ja loitsujen opettelua leirin tuoksinassa! 
#hnmkyleirit #hnmky #harrypotter #ihmeotukset #hp #pelli #pellination #syyslomaPellin puumajaprojekti jatkuu tänä viikonloppuna yhdeksän nuoren ja kahden ohjaajan voimin. Kovaa vauhtia on valmistumassa sillat ja kaiteet kesällä aloitetulle tasoille näiden reippaiden huimapäiden toimesta! #hnmky #hnmkyleirit #thisiswhyweare #pellination #ymcactivitiesHelsingin NMKY:n kesän 2020 rippikouluilmoittautuminen alkaa internetsivuillamme huomenna klo 12! Tutustu Pellin toimintaripariin sekä Saariselän vaellusripariin osoitteessa www.hnmky.fi/rippikouluPellin syyslomaleirillä ollaan jälleen velhomaailman tunnelmissa! Leiri-ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 10.9. klo 10 internetsivuillamme www.hnmky.fi/syyslomaleiriViimeistä päivää viedään, tässä vielä tunnelmia edellisen päivän tapahtumista. Pienet noidat ja velhot pääsivät taikalipunryöstön tuoksinassa käyttämään oppimiaan taikoja, tuubailu toi mukavaa virkistystä ennen illan huimaa seikkailua.. Pellin Potter-leirit ovat tältä kesältä taputeltu, kiitos kaikille mukana olleille❣️ #hnmky #hnmkyleirit #hp #harrypotter #PelliNation #hos #ymcaToiminnallinen päivä takana Pellissä! Aurinko helli leirikeskusta ja siitä intoutuneena niin vedessä kuin pihallakin vietettiin koko päivä. Sokkolabyrintti metsässä sai myös tupalaiset vetämään Tiistaipäivä Pellissä alkoi aamutuimaan oppitunneilla, josta päästiin koetuksen merkeissä seikkailemaan metsään, jota asutti hurja lohikäärme! Haasteen ja pihaleikkien yhteydessä oli myös aikaa uida ja illalla rauhoituttiin yhteislaulujen ääreen. Huomenna seikkailut jatkuvat.. #hnmky #hnmkyleirit #harrypotter #hp #PelliNation