Olet täällä

LEIRIT

Helsingin NMKY tarjoaa monipuolista leiritoimintaa lapsille ja nuorille erityisesti koululaisten loma-aikoina. Leiritoimintaa on tarjolla ympäri vuoden! Tutustu kattavaan päiväleiritoimintaamme mm. Pakilassa, Kontulassa, Tapanilassa ja Kaisaniemessä,  yön yli kestävien Pellin talvilomaleirin, syyslomaleirin ja kesäleirien valikoimaan, koripalloleireihin ja taekwondoleireihin, ja varaa paikka suosituilta leireiltämme!

Rippikoululeirimme tarjoavat nuorelle hienon mahdollisuuden käydä rippikoulun valitsemansa teeman puitteissa. Rippikoululeirien teemoina ovat vuosittain mm. vaellus sekä toiminta.

5598
5524

AJANKOHTAISTA

ILMOITTAUDU MUKAAN KESÄLEIREILLE!

Helsingin NMKY:n suosittujen kesäleirien ilmoittautuminen on käynnissä! Kesän aikana tarjolla on lähes 50 erilaista leiriä, perinteisistä monipuolisista päiväleireistä koris- ja taekwondoleireihin sekä yön yli kestäviin leireihin Pellin leirikeskuksessa.

 

Tutustu leirivalikoimaamme osoitteessa www.hnmky.fi/leirit

HELSINGIN NMKY:N KESÄN 2017 TEEMARIPPIKOULULEIRIEN ILMOITTAUTUMINEN ON NYT KÄYNNISSÄ!

TOIMINTARIPARI 16.-22.6.2017 Pellin leirikeskuksessa Karjalohjalla, VAELLUSRIPARI 6.-14.6.2017 Saariselällä ja KORISRIPARI 12.-17.6.2017 Kisakalliossa tarjoavat hyvän vaihtoehdon
aktiivista ja monipuolista leiriä kaipaaville nuorille. Leirien konfirmaatiot pidetään Helsingin Vanhassa kirkossa.

Tutustu leireihin ja ilmoittaudu mukaan:
www.hnmky.fi/rippikoulu

LEIRIT KESÄLLÄ 2015

Helsingin NMKY:n supersuosittujen kesäleirien ilmoittautuminen on nyt käynnissä! Kesällä järjestetään liikunnallisia päiväleirejä Pakilassa ja Kaisaniemessä. Lisäksi järjestetään neljä perinteisempää ja Tylypahka-teemaista leiriä Pellin leirikeskuksessa sekä Taekwondon kesäleiri Malmin palloiluhallilla.

Ilmoittaudu mukaan leirille ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti!

 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen Pellin leireille täältä.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen päiväleireille täältä.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen Taekwondon kesäleirille täältä.

HNMKY:N KAUDENPÄÄTÖSTAPAHTUMA LA 17.5

Toimintakauden 2013-2014 päättäjäiset järjestetään Malmin palloiluhallilla lauantaina 17.5.

Jälleen on aika päättää toimintakausi, tänä keväänä teemme sen entistä isommin ja tyylikkäämmin. Lauantaina 17.5.2014 Malmin palloiluhallille ovat kutsuttuja kaikki HNMKY:n liikunnassa ja iltapäiväkerhotoiminnassa mukana olevat lapset ja nuoret sekä heidän perheensä.

Tapahtumaan voit saapua milloin vain, ovet ovat avoinna! Ainoastaan 3-3 turnauksiin tarvitsee ilmoittautua etukäteen, katso ohje ja tapahtuman ohjelma alla olevasta linkistä:

KESÄN 2014 LEIRIT

Kesällä 2014 järjestetään neljä varhaisnuorten leiriä Pellissä, sekä neljä liikunnallista päiväleiriä Pakilassa ja Kaisaniemessä.

Pellin leirien teemoina on tänä vuonna monipuolista liikkumista sekä tuttuun tapaan taikomista Tylypahkassa. Päiväleirien ohjelmassa on monipuolista ohjattua sekä vapaata liikuntaa ja eri urheilulajien kokeiluja. Lisätiedot varhaisnuorten leireistä ja ilmoittautumislomakkeet löytyvät täältä