Olet täällä

LEIRIT

Helsingin NMKY tarjoaa monipuolista leiritoimintaa lapsille ja nuorille erityisesti koululaisten loma-aikoina. Leiritoimintaa on tarjolla ympäri vuoden! Tutustu kattavaan päiväleiritoimintaamme mm. Pakilassa, Kontulassa, Tapanilassa ja Kaisaniemessä,  yön yli kestävien Pellin talvilomaleirinsyyslomaleirin ja kesäleirien valikoimaan, koripalloleireihin ja taekwondoleireihin, ja varaa paikka suosituilta leireiltämme!

Rippikoululeirimme tarjoavat nuorelle hienon mahdollisuuden käydä rippikoulun valitsemansa teeman puitteissa. Rippikoululeirien teemoina ovat vuosittain mm. vaellus sekä toiminta.

5598
5524

Hyvää ystävänpäivää! ❤ #hnmky #merkitystäelämään #pellination #thisiswhyweare #ymca #ymcafinland#WEWEDNESDAY <3 Olemme Helsingin NMKY ja meistä on moneksi. Tänään esittelyssä koris.

Helsingin NMKY:n koripallo on yhdistyksen vanhimpia toimintamuotoja. Tällä hetkellä Namikan koripallo keskittyy toimimaan laadukkaana kasvattajaseurana. Koripalloa järjestetään alueellisesti 5 – 11 vuotiaille, vanhempien joukkueissa alueet yhdistyvät ja joukkueet muodostavat tasoryhmät. Alueet ovat keskusta, Pakila ja Malmi. Lisäksi HNMKY:ssä on koripallo kehitysvammaisille pelaajille (Unified) sekä matalan kynnyksen FUN koripalloa. 
Lisenssipelaajien määrässä mitattuna HNMKY on Suomen suurin koripalloseura. Lisäksi Namikassa on valmentajia noin 60 ja joukkueiden taustahenkilöitä (esim. joukkueenjohtajat, rahastonhoitajat) noin 100 henkilöä. Suurinta osaa HNMKY:n pelaajista valmentaa päätoiminen ammattivalmentaja, joita HNMKY:n valmentajista on 10 henkeä. Taustahenkilöiden tiimi koostuu pelaajien vanhemmista, jotka mahdollistavat omalla panoksellaan laadukkaan koripallotoiminnan arjen. 
Helsingin NMKY:ssä on kaudella 2019 – 2020 63 joukkuetta, jotka muodostavat sarjoihin 70 joukkuetta, moni juniorijoukkue pelaa useampaa sarjaa. Korkeimmat sarjapaikat löytyvät miehiltä 1.A divisioonasta ja naisilta 1.divisioonasta. Aikuisjoukkueet pelaavat nuorilla joukkueilla ja joukkueiden tehtävä on toimia ponnahduslautana tavoitteellisimmille pelaajille. Namikalla on neljättä vuotta peräkkäin joukkueet kaikissa nuorten SM -sarjoissa.
Helsingin NMKY:n isot pelaajamäärät mahdollistavat tasoryhmien muodostamisen lähes joka ikäluokkaan, näin jokainen pelaaja löytää omalle taito- ja motivaatiotasolleen sopivan ryhmän. Koripallojuniorit (U14 -ikäluokka) harjoittelevat viikoittain taekwondo -valmentajien johdolla taekwondoa oheisharjoitteluna pitäen harjoittelun monipuolisena. HNMKY -kasvateista on viimeisen kahden vuoden aikana pelannut ensimmäisen aikuisten maaottelunsa Ville Tahvanainen ja Janette Aarnio. Nuorten maajoukkuevalmennuksessa on mukana kaikkiaan seitsemän HNMKY valmentajaa. @hnmkykoripallo 
#HNMKY #merkitystäelämäänHelsingin NMKY:n suosittujen Pellin kesäleirien ilmoittautuminen aukeaa huomenna torstaina 13.2. klo 12! Tänä vuonna tarjolla on monipuolinen Super-leiri sekä tietysti velhomaailmaan sijoittuvia leirejä. Tutustu leirivalikoimaan ja aikatauluihin internetsivuillamme www.hnmky.fi/kesaleirit#WEWEDNESDAY <3 Olemme Helsingin NMKY ja meistä on moneksi. Tänään esittelyssä etsivä nuorisotyö.

Hei! Me ollaan Y-Care etsivän nuorisotyön tiimi eli tutummin Iisa, Niklas ja Mona. Etsivinä nuorisotyöntekijöinä työskentelemme helsinkiläisten 16–29-vuotiaiden kanssa. Autamme sinua niissä asioissa mihin apua kaipaat. Mietityttääkö asuminen? Raha? Oma hyvinvointi? Työelämä? Koulutus? Harrastus? Selvitetään yhdessä! 
Toiminta on aina vapaaehtoista, luottamuksellista ja maksutonta. Voit olla yhteydessä myös anonyymisti. @etsivatycare
Ota yhteyttä! Puh: 050-4644963 (WhatsApp) Netistä: https://www.hnmky.fi/y-care/ota-yhteytta 
#HNMKY #merkitystäelämään#WEWEDNESDAY <3 Olemme Helsingin NMKY ja meistä on moneksi. Tänään esittelyssä yökoris.

Yökoripallo on inkluusioperiaatteen mukaista toimintaa eri kulttuuritaustaisten nuorten kanssa. Yökoripallo -toiminnan kehittämistä on koko sen historian ajan ohjannut toimintaympäristön ja nuorten tarpeet. Nuoria kannustetaan aktiivisesti osallistumaan sisällön suunnitteluun ja toteutukseen. Toiminnalla tuetaan myös terveellisiä elämäntapoja. Tärkeä onnistumiskriteeri on, että samat nuoret tulevat uudelleen Yökoripallo -tapahtumiin. Yökoripallo -toiminta jatkuu aktiivisesti kentällä ja verkostoissa niin asiantuntijana kuin paikkana nuorille. Tule kokeilemaan ja moikkaamaan meitä tapahtumiin! @yokorishelsinki 
#HNMKY #merkitystäelämään#WEWEDNESDAY <3 Olemme Helsingin NMKY ja meistä on moneksi. Tänään esittelyssä leiritoiminta.

Helsingin NMKY:n leirit tarjoavat mukavaa tekemistä lapsille ja nuorille loma-aikoina ympäri vuoden! Leirien teemat vaihtelevat monipuolisista perinteisemmistä päiväleireistä erilaisiin teemaleirehin sekä koriksen ja taekwondon lajileireihin. Vuoden aikana järjestetään lähes 70 päiväleiriä ympäri Helsinkiä, joten jokaiselle löytyy siis varmasti mieluisa leirivaihtoehto! Ohjaajina toimivat yhdistyksen työntekijät eri toimialoista.
 Päiväleirien lisäksi järjestämme yön yli kestäviä leirejä Pellin leirikeskuksessa Karjalohjalla. Erilaiset teemaleirit tarjoavat osallistujille monipuolista tekemistä liikunnasta askarteluun sekä seikkailutoimintaa. Suosituimmat leirimme ovat velhomaailmaan sijoittuvia Potter-leirejä, joita on järjestetty pian jo 20 -vuoden ajan,. Kesäleirien keskiössä ovat myös rippikoulut - jo lähes legendaariseksi muodostunut Lapin vaellus ripari, sekä erittäin suosittu Pellin toimintaripari. Pellin leirien sekä rippikoulujen tunnelma ja ryhmähenki ovat jo vuosia houkutelleet nuoria osallistumaan myös namikalaisen nuorisotyön ryhmänohjaajankoulutukseen, ja sitä kautta vapaaehtoisiksi leiritoimintaan. Lisätietoja kaikista Helsingin NMKY:n leireistä löydät osoitteesta www.hnmky.fi/leirit @hnmkyleirit

#HNMKY #merkitystäelämään#WEWEDNESDAY <3 Olemme Helsingin NMKY ja meistä on moneksi. Tänään esittelyssä kerhot.

Helsingin NMKY:n maksuttomien matalan kynnyksen kerhojen tarkoituksena on tarjota lapsille ja nuorille turvallinen, edullinen ja laadukas harrastus sekä paikka osallistua ja toimia. Kerhotoiminnalla on pitkät perinteet ja sitä onkin järjestetty yhdistyksessä jo yli 100 vuoden ajan.
Kerhoja on tarjolla ympäri Helsinkiä noin 50 viikkotunnin verran. Kerhojen teemat vaihtelevat liikunnasta tanssiin, skeittaukseen, korikseen, kokkailuun ja lautapeleihin. Lisäksi tarjolla on monitoimikerhoja, jotka antavat osallistujille mahdollisuuden toteuttaa vielä laajemmin toiveidensa mukaista ohjelmaa tai vain viettää aikaa yhdessä. Ohjaajina toimivat yhdistyksen eri toimintojen työntekijät sekä toiminnassa mukana kasvaneet nuoret. Mukaan voi tulla ympäri vuoden, toimintaan ilmoittaudutaan paikan päällä ryhmässä! Kerhotarjontaan voit tutustua osoitteessa www.hnmky.fi/kerhot

#HNMKY #merkitystäelämään#WEWEDNESDAY <3 Olemme Helsingin NMKY ja meistä on moneksi. Tänään esittelyssä työ- ja starttipaja.

Nuorten Startti-jaksoille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet! Starttipajan kahdeksan viikon jakson aikana opetellaan arjen hallintaa, laitetaan rytmiä elämään sekä saadaan tietoa eri palveluista ja tukimuodoista, jotka helpottavat omaa elämää.
Nuorten työpajan kautta alle 29-vuotiailla nuorilla on mahdollisuus tutustua ja saada kokemusta kasvatus-, hoiva- ja liikunta-alojen työtehtävistä. Työpajajakso koostuu työssäoppimisesta sekä yksilö- ja ryhmävalmennuksesta. Työpajajakson kesto ja sisältö vaihtelevat yksilöllisten tavoitteiden mukaan. Työpaja tukee koulutukseen ja työelämään hakeutumisessa tai esimerkiksi kesken jääneen tutkinnon loppuun suorittamisessa.
Työpajan toimialueena on pääkaupunkiseutu. Työpaikat sijaitsevat Helsingin NMKY:ssä tai sen kumppanuusorganisaatioissa.

#HNMKY #merkitystäelämään#WEWEDNESDAY <3 Olemme Helsingin NMKY ja meistä on moneksi. Tänään esittelyssä musiikkiopisto!

Helsingin NMKY:n musiikkiopisto on v. 1966 perustettu laajan oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta antava musiikkioppilaitos.
Opistossa on kaksi linjaa:  musiikkiopistolinja, jolle päästäkseen on läpäistävä keväisin järjestettävä pääsykoe ja oltava alle 30-vuotias. Avoin linja on kaikille musiikkiopinnoista kiinnostuneille tarkoitettu linja, jonne ei ole ikä- eikä tasovaatimuksia.
Instrumenttiopetuksen ohella tarjoamme musiikin teoria-aineiden ryhmäopetusta sekä sävellyksen opetusta; pienimmille lapsille muskaritoimintaa. 
Alakoululaisten laulu- ja huilukerhot sekä naisten lauluensemble ”Skattan suloiset” ovat musiikkiopiston matalan kynnyksen ryhmätoimintaa.
Teemme tiivistä yhteistyötä HNMKY:n Kaisaniemen iltapäiväkerhojen kanssa.
Helsingin NMKY:n sinfoniaorkesteri perustettiin v. 1928. 
Orkesteri harjoittelee kerran viikossa maanantaisin HNMKY:n juhlasalissa ja järjestää 3 – 4 omaa konserttia vuosittain. Ohjelmistossa on klassisen musiikin keskeistä instrumenttikonsertto- ja sinfoniamusiikkia. Konserttien solisteina soittavat nuoret suomalaiset huippumuusikot.

Sinfoniaorkesteria johtaa Tapio von Boehm. Jos olet kiinnostunut orkesterimme soittajistoon liittymisestä, voit ottaa yhteyttä kapellimestari Tapio von Boehmiin ( tapio.vonboehm(at)gmail.com, 040 845 7654 ).
Musiikkiopiston rehtorina ja HNMKY:n musiikkivastaavana toimii Anu Kurkaa ( anu.kurkaa(at)hnmky.fi, 050 303 3052 ). #HNMKY #merkitystäelämäänJos koululaisen talvilomaviikko (ma 17.2.- pe 21.2.2020) on vielä vailla ohjelmaa, on aina hyvä vaihtoehto viettää lomaviikko Pellissä!

Ilmoittautuminen Pellin talvileirille on käynnissä osoitteessa www.hnmky.fi/talvileiri #hnmky #hnmkyleirit #pellination #thisiswhyweare#WEWEDNESDAY <3 Olemme Helsingin NMKY ja meistä on moneksi. Tänään esittelyssä kamppailutoiminta.

Helsingin NMKY:n kamppailutoiminnassa harrastaa yli 300 lasta, nuorta ja aikuista taekwondoa ja kuntonyrkkeilyä. Taekwondo sopii kaikenikäisille ja ryhmiä on 5-vuotiaista alkaen, yhteisiä ryhmiä perheille sekä oma +40-vuotiaiden ryhmä. Kuntonyrkkeilyä harrastaa +12-vuotiaat nuoret ja aikuiset. Tänä vuonna voitimme taekwondossa Suomen otteluliigan, kiitos aktiivisten kisaajiemme. Toimintamme on saanut paljon palautetta erityisesti hyvästä yhteishengestä, yhteisöllisyydestä ja mukavista ohjaajista. Mottonamme onkin, että oppiminen onnistuu parhaiten kannustavassa ja positiivisessa ilmapiirissä. Meidän treeneihimme voi tulla mukaan milloin vain. Lajien aloittaminen ei vaadi aiempaa kokemusta eikä erityistä liikuntataustaa tai kuntoa. Niin kunto kuin lajitaidot kehittyvät kyllä harrastuksen myötä. Teemme myös paljon yhteistyötä muiden seuramme toimintojen ja muiden yhteistyötahojen kanssa, meillä on mm. koripallo- ja jalkapallojoukkueiden taekwondo-oheisharjoituksia, Santahaminan kamppailukerho, soveltavaa taekwondoa, nuorten Kick'n'Chill-kerho sekä paljon leirejä, matkoja ja muuta mukavaa puuhaa eri-ikäisille ja yhdessä koko perheelle. Tervetuloa mukaan! Ota yhteyttä @hnmkytaekwondo tai sarianne.nordberg(at)hnmky.fi 😊 
#HNMKY #merkitystäelämäänHyvää vapaaehtoisten päivää! Vapaaehtoiset ryhmänohjaajat ovat yksi leiritoiminnan tärkeimpiä kulmakiviä. Kiitos että olette mukana toiminnassa, leiriläisten esikuvina ja ohjaajien apuna! #hnmky #hnmkyrok #pellination #thisiswhyweare