Olet täällä

LEIRIT

Helsingin NMKY tarjoaa monipuolista leiritoimintaa lapsille ja nuorille erityisesti koululaisten loma-aikoina. Leiritoimintaa on tarjolla ympäri vuoden! Tutustu kattavaan päiväleiritoimintaamme mm. Pakilassa, Kontulassa, Tapanilassa ja Kaisaniemessä,  yön yli kestävien Pellin talvilomaleirin, syyslomaleirin ja kesäleirien valikoimaan, koripalloleireihin ja taekwondoleireihin, ja varaa paikka suosituilta leireiltämme!

Rippikoululeirimme tarjoavat nuorelle hienon mahdollisuuden käydä rippikoulun valitsemansa teeman puitteissa. Rippikoululeirien teemoina ovat vuosittain mm. vaellus sekä toiminta.

5598
5524

Riparin viimeisenä kokonaista päivänä käsiteltiin kansainvälistä diakoniaa, Pyhää Henkeä ja seurakuntaa. Lisäksi rauhoituttiin itsekseen, kuunnellen luonnon ääniä. Actionissa monen odotukset täyttyivät, kun suunnattiin järvelle tuubailemaan. Päivä huipentui tuttuun tapaan iltaohjelmaan, joka Pellin kesäteatterin voimin kruunasi loistokkaan päivän! #hnmky #pellination #hnmkyleirit #namikaleirit #thisiswhywearePuumajaleirillä jatkettiin Pellin hulppeaa puumajaa entistä isommaksi! Muutamassa päivässä korkeuksiin kohosi kaksi uutta tasannetta, jotka päästään viimeistelemään ensi kerralla. Nyt kotiin palaa leiriläisiä uusilla taidoilla varustettuna ja korkeuksia pelkäämättä💪

Rakentelun lomassa ehdittiin myös muun muassa uimaan ja tuubin kyytiin sekä pelailemaan lautapelejä!

#pellination #hnmky #hnmkyleirit #namikaleirit #thisiswhyweareRakkauspäivänä keskusteltiin, tehtiin näytelmiä lähimmäisyydestä, ihmissuhteista ja elämästä sekä kuunneltiin vanhempien lähettämiä kirjeitä. Actionissä korikiipeiltiin, kopiteltiin vesi-ilmapalloja ja pelattiin laivanupotusta ihmislaivoilla ja vesi-ilmapalloilla. Myös uinti virkisti helteistä päivää ☀️ #hnmky #pellination #hnmkyleirit #namikaleirit #thisiswhyweare #ripari2019Kuolema ja kärsimys teemainen päivä ei häirinnyt leirin tunnelmaa. Kesäsateen yllättäessä puuhattiin sisätiloissa ja opetussessioissa päästiin miettimään yhtä lailla painavia ikuisuuskysymyksiä kuin piirtämään omia unelmiakarttojakin minkä lisäksi rauhallinen meditaatiohetki teki terää. Päivä huipentui makkaran paistamiseen leiritulella. 
#hnmkyleirit #pellination #ripari2019 #namikaleirit #hnmkyRiparin teemapäivänä on tänään ollut Jeesuksen elämä ja opetukset. Kaikin puolin toiminnallisen päivän aikana kuvattiin videoita vertauksista, käytiin uimassa ja kiipeämässä yläköysiradalla sekä tutustuttiin kristinuskon keskeisiin opinkohtiin kokemuksellisen rastiradan kautta. 
#hnmky #hnmkyleirit #pellination #namikaleirit #ripari2019Tänään oppitunneilla taiteiltiin luomiskertomus ja keskusteltiin kolminaisuudesta. Iltapäivällä käytiin melomassa, pelailtiin kanoottipooloa ja ehkä  vähän vesisotaakin. Vapaa-ajan suosikkina on tällä leirillä polttopallo! #hnmky #hnmkyleirit #namikaleirit #thisiswhyweare #pellination #ripari2019Pellin toimintaripari starttasi eilen ja hauskaa on ollut! Eilen tutustuttiin enemmän, muistuteltiin mieliin nimiä ja riparikäytänteitä sekä väiteltiin ryhmissä annetuista aiheista ekoilla oppitunneilla. Ehdittiinpä pelata myös norsufutista ja saunoa! #hnmky #namikaleirit #hnmkyleirit #pellination #thisiswhyweareSalaisuuksien kammio-leiri alkaa olla lähtöä vaille paketissa! Suuri kiitos leiriläisille, isosille sekä ohjaajille onnistuneesta ja ilontäyteisestä leiristä❤️ Pian taas jatketaan kesän muiden leirien osalta✌️#PelliNation #namikaleirit #hnmkyleirit #thisiswhyweare #empoweringyouth #hnmky #namika #ymca #leirihommia #hp #potter #harrypotterJa näin on edennyt Salaisuuksien kammio-leiri yli puolivälin Pellin leirikeskuksessa! Leiriläiset ovat päässeet oppimaan taikuutta, liemiä, on uitu, syöty hyvin, leikitty sekä liikuttu runsaasti. Vähiin käy ennen kuin loppuu.. #thisiswhyweare #PelliNation #empoweringyouth #harrypotter #happy #leirihommia #helppoojakivaaTänään laitettiin hyvä kiertämään ja käytiin viemässä pehmoleluja pelastusasemalle. Pehmeät sankarit pääsevät tuomaan lohtua pienille potilaille ❤️ Pehmoleluja voi viedä tänään klo 18 asti, eli vielä ehdit osallistumaan! #hnmky #hnmkyrok  #hnmkyleirit #namikaleirit #thisiswhyweare #ymca #ymcafinland #helsinkipäivä #helsinginpelastuslaitos #pehmolelukeräysPuistolan nuorisotalolla on tällä viikolla ensimmäistä kertaa ikinä järjestettävä Tube-Leiri! Tällä leirillä tutustutaan sosiaalisen median ja YouTuben saloihin, päästään tekemään omia videoita, ja pohtimaan sitä, että mikä tekee hyvän tubettajan. Perinteistä hauskanpitoa unohtamatta!
#thisiswhyweare #hnmky #ymcaMyös @hnmkytaekwondo n toinen kesäleiriviikko on käynnistynyt vauhdikkaasti ja kivalla porukalla. Tällä viikolla treenataan erityisesti ottelua, mutta leiriläisten toiveena on harjoitella lisäksi muita taekwondotaitoja. #hnmky #hnmkyleirit #namikaleirit #hnmkytaekwondo #taekwondo #thisiswhyweare