Olet täällä

LEIRIT

Helsingin NMKY tarjoaa monipuolista leiritoimintaa lapsille ja nuorille erityisesti koululaisten loma-aikoina. Leiritoimintaa on tarjolla ympäri vuoden! Tutustu kattavaan päiväleiritoimintaamme mm. Pakilassa, Kontulassa, Tapanilassa ja Kaisaniemessä,  yön yli kestävien Pellin talvilomaleirin, syyslomaleirin ja kesäleirien valikoimaan, koripalloleireihin ja taekwondoleireihin, ja varaa paikka suosituilta leireiltämme!

Rippikoululeirimme tarjoavat nuorelle hienon mahdollisuuden käydä rippikoulun valitsemansa teeman puitteissa. Rippikoululeirien teemoina ovat vuosittain mm. vaellus sekä toiminta.

5598
5524

Tämä vauhdikas syysleiri ollaan saatu päätökseen monenmoisten taikuuksien ja aktiviteettien jälkeen. Talvileiriä odotellessa! 
#hnmky #hnmkyleirit #harrypotter #hp #syysloma #pelli #pellinationVilpoisenkin sään keskellä sopii huispata mutta vastapainona on hyvä olla lämmintä pullaa ja muuta hauskaa tekemistä sisällä! 
#hnmky #hnmkyleirit #harrypotter #hp #pelli #pellination #syyslomaTaikasauvoja ja loitsujen opettelua leirin tuoksinassa! 
#hnmkyleirit #hnmky #harrypotter #ihmeotukset #hp #pelli #pellination #syyslomaPellin puumajaprojekti jatkuu tänä viikonloppuna yhdeksän nuoren ja kahden ohjaajan voimin. Kovaa vauhtia on valmistumassa sillat ja kaiteet kesällä aloitetulle tasoille näiden reippaiden huimapäiden toimesta! #hnmky #hnmkyleirit #thisiswhyweare #pellination #ymcactivitiesHelsingin NMKY:n kesän 2020 rippikouluilmoittautuminen alkaa internetsivuillamme huomenna klo 12! Tutustu Pellin toimintaripariin sekä Saariselän vaellusripariin osoitteessa www.hnmky.fi/rippikouluPellin syyslomaleirillä ollaan jälleen velhomaailman tunnelmissa! Leiri-ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 10.9. klo 10 internetsivuillamme www.hnmky.fi/syyslomaleiriViimeistä päivää viedään, tässä vielä tunnelmia edellisen päivän tapahtumista. Pienet noidat ja velhot pääsivät taikalipunryöstön tuoksinassa käyttämään oppimiaan taikoja, tuubailu toi mukavaa virkistystä ennen illan huimaa seikkailua.. Pellin Potter-leirit ovat tältä kesältä taputeltu, kiitos kaikille mukana olleille❣️ #hnmky #hnmkyleirit #hp #harrypotter #PelliNation #hos #ymcaToiminnallinen päivä takana Pellissä! Aurinko helli leirikeskusta ja siitä intoutuneena niin vedessä kuin pihallakin vietettiin koko päivä. Sokkolabyrintti metsässä sai myös tupalaiset vetämään Tiistaipäivä Pellissä alkoi aamutuimaan oppitunneilla, josta päästiin koetuksen merkeissä seikkailemaan metsään, jota asutti hurja lohikäärme! Haasteen ja pihaleikkien yhteydessä oli myös aikaa uida ja illalla rauhoituttiin yhteislaulujen ääreen. Huomenna seikkailut jatkuvat.. #hnmky #hnmkyleirit #harrypotter #hp #PelliNationHarry Potter ja Kirottu lapsi-teemainen leiri on alkanut  vauhdikkaasti ja hyvillä fiiliksillä! Ensimmäisenä päivänä leiriläiset ovat lajiteltu tupiin, päässeet tutustumaan toisiinsa, nauttimaan saunan lämmöstä, järven raikkaudesta ja yhdessäolosta. Heti aamusta nuoret noidat ja velhot pääsevät  sukeltamaan taikojen maailmaan oppituntien saattelemana. #hnmky #hnmkyleirit #harrypotter #hp #PelliNation #hosTorstaina kisattiin tiukka ottelu huispausmestaruudesta ja voittava tupa intoutui haastamaan myös Pellin hallitsevat mestarit otteluun. Iltapäivällä moottorivene ja tuubi veivät mennessään eikä viileämpikään ilma lannistanut osanottajien intoa. Illan tullen nuoret loihtijat pyyhkäistiin mukaan seikkailuun päättämään leirin ja koko taikamaailman kohtalosta. Pimeyden voimat kukistettiin ja rauha palautettiin... ainakin seuraavaan leiriin asti.
#hnmkyleirit #hnmky #harrypotter #pellinationKeskiviikkona ennen kuin päivä oli päässyt edes kunnolla alkuunsa, kuolonsyöjät valtasivat leirin pihamaat ja keskeyttivät huispauksen omalla haasteellaan. Haasteen voitettuaan nuoret loihtijat jatkoivat oppituntien merkeissä ja illemmalla valokeilan vei kovasti odottettu loitsulipunryöstö. Iltapalana odottivat vielä tulisijalla paistetut makkarat ja vaahtokarkit ja vauhdikkaan iltaohjelman jälkeen saatiin vihdoin päät tyynyyn!
#hnmky #hnmkyleirit #pellination #harrypotter