Olet täällä

SYYSLOMALEIRI PELLISSÄ

Syyslomaleiri 2020

Syyslomaviikolla (vk 42) järjestetään tuttuun tapaan Pellin syyslomaleiri 7-14 -vuotiaille. Tänä vuonna mukaan kutsuu Feeniksin kilta!

Feeniksin kilta

Suositut velhomaailmaan sijoittuvat leirit saavat jatkoa, kun Pellin leirikeskus täyttyy jälleen syyslomaviikolla ma 12.-pe 16.10.  (vk 42) 7-14 -vuotiaista velhoista ja noidista.

Sinun apuasi tarvitaan! Lordi Voldemort on liikeellä…vai onko?  Nyt on aika liittyä jäseneksi Feeniksin kiltaan ja tulla puolustamaan Tylypahkaa! Aina ei ole helppo tietää, mikä on totta ja mihin voi luottaa…

Hinta: 160e ja siihen sisältyy kuljetus Helsingistä, täysihoito, majoitus sisällä päärakennuksessa (4 hlön huoneissa), ohjelma ja materiaalit, tapaturmavakuutus

Leiri on varasijoja myöten täynnä!

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumisesta lähtee heti varmistusviesti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.  Mikäli et jostain syystä saanut viestiä, tarkistathan ensin roskapostikansion (vahvistusviesti tulee osoitteesta system@hnmky.fi) ja tarvittaessa ilmoittauduthan uudestaan.

Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova, mutta leiripaikka on mahdollista perua maksutta 20.9. mennessä. Tämän jälkeen maksuton peruutus on mahdollista vain sairastodistusta vastaan. Peruutuksia otetaan vastaan vain sähköpostitse leirit(a)hnmky.fi. Mikäli vallitseva tilanne muuttuu / määräyksiin tulee muutoksia ja leiri joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, palautamme leirimaksun ilmoittautuneille.

Kaikille leiriläisille lähetetään noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua tarkempaa tietoa leirikirjeessä, mukana on myös leirivarusteluettelo. Lisätietoa leirikäytänteistämme löydät täältä.

 

Helsingin NMKY

5598