Olet täällä

SYYSLOMALEIRI PELLISSÄ

Syyslomaleiri 2021

Syyslomaviikolla (vk 42) järjestetään tuttuun tapaan Pellin syyslomaleiri 7-14 -vuotiaille. Tänä vuonna mukaan kutsuu Puoliverinen prinssi!

Suositut velhomaailmaan sijoittuvat leirit saavat jatkoa, kun Pellin leirikeskus täyttyy jälleen syyslomaviikolla ma 18.-pe 22.10.  (vk 42) 7-14 -vuotiaista velhoista ja noidista.

Velhomaailma varautuu kaikkien aikojen taistoon. Pakkaa taikasauvasi, Pimeyden voimilta suojautumis-oppaasi ja parhaat ystäväsi Tylypahkan pikajunaan ja kohtaa rohkeasti Hänet-joka-jääköön-nimeämättä! 

Hinta: 160e ja siihen sisältyy kuljetus Helsingistä, täysihoito, majoitus sisällä päärakennuksessa (4 hlön huoneissa), ohjelma ja materiaalit, tapaturmavakuutus

Huom. Leiri on varasijoja myöten täynnä. Kaikille ilmoittautuneille on lähetetty erillinen vahvistusviesti siitä, onko ilmoittautunut saanut paikan leiriltä vai onko varasijalla.

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumisesta lähtee heti varmistusviesti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.  Mikäli et jostain syystä saanut viestiä, tarkistathan ensin roskapostikansion (vahvistusviesti tulee osoitteesta system@hnmky.fi) ja tarvittaessa ilmoittauduthan uudestaan.

Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova, mutta leiripaikka on mahdollista perua maksutta 26.9. mennessä. Tämän jälkeen maksuton peruutus on mahdollista vain sairastodistusta vastaan. Peruutuksia otetaan vastaan vain sähköpostitse leirit(a)hnmky.fi.

Kaikille leiriläisille lähetetään noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua tarkempaa tietoa leirikirjeessä, mukana on myös leirivarusteluettelo. Lisätietoa leirikäytänteistämme löydät täältä.

 

Helsingin NMKY

5598