Olet täällä

SYYSLOMALEIRI PELLISSÄ

Syyslomaleiri 2023

Suositut velhomaailmaan sijoittuvat leirit saavat jatkoa syyslomaviikolla!

Feeniksin kilta -leiri ma 16.10.2023 - pe 20.10.2023
Sinun apuasi tarvitaan! Lordi Voldemort on liikeellä…vai onko?  Nyt on aika liittyä jäseneksi Feeniksin kiltaan ja tulla puolustamaan Pellipahkaa! Aina ei ole helppo tietää, mikä on totta ja mihin voi luottaa… Leiri on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille.

Leirihinta määräytyy leiriläisen kotikunnan mukaan: Helsinki, Vantaa, Espoo 165€, muut paikkakunnat 195€. Leirihintaan sisältyy yhteiskuljetus Kaisaniemestä, täysihoito, majoitus sisällä päärakennuksessa, ohjelma ja materiaalit, tapaturmavakuutus.

Leiri on varasijoja myöten täynnä.

Ilmoittautumisessa olemme siirtyneet myClub-järjestelmään. Mikäli olet aiemmin rekisteröitynyt, suosittelemme ilmoittautumisen sujuvoittamiseksi kirjautumaan sisään myClubiin ennen ilmoittautumista.

Uudet leiriläiset: Leiri-ilmoittautuminen ei vaadi enää rekisteröintiä ja käyttäjätunnusten luomista, mutta suosittelemme niiden käyttöä. Voit halutessasi edelleen ilmoittautumisen jälkeen luoda käyttäjätunnukset. Käyttäjätunnuksia voit käyttää esimerkiksi jäsentietojen päivittämiseen.

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumisesta lähtee heti varmistusviesti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen (mikäli myClubissa käyttäjätunnuksen viestiasetukset ei ole asetettu pois päältä) ja rekisteröityneenä voit tarkistaa ilmoittautumistilanteen myös myClubista.

Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova, mutta leiripaikka on mahdollista perua maksutta 26.9. mennessä. Tämän jälkeen maksuton peruutus on mahdollista vain sairastodistusta vastaan. Peruutuksia otetaan vastaan vain sähköpostitse leirit(a)hnmky.fi.

Kaikille leiriläisille lähetetään noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua tarkempaa tietoa leirikirjeessä, mukana on myös leirivarusteluettelo. Lisätietoa leirikäytänteistämme löydät täältä.

Helsingin NMKY

5598
5524