Olet täällä

SYYSLOMALEIRI PELLISSÄ

Syyslomaleiri 2022

Näytä lisää...

Suositut velhomaailmaan sijoittuvat leirit saavat jatkoa syyslomaviikolla!

Azkabanin vanki -leiri ma 17.10.2022 - pe 21.10.2022
Sukella jännittävään maailmaan selvittämään vankilasta paenneen Sirius Mustan arvoitusta. Onko hän vaarallinen rikollinen vai syyttömänä vankilaan joutunut mies? Tylypahkassa kiristetään turvatoimia... Leiri on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille.

Leirihinta määräytyy leiriläisen kotikunnan mukaan: Helsinki, Vantaa, Espoo 165€, muut paikkakunnat 195€. Leirihintaan sisältyy yhteiskuljetus Kaisaniemestä, täysihoito, majoitus sisällä päärakennuksessa, ohjelma ja materiaalit, tapaturmavakuutus

Ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 23.9. klo 10. Leiri on tällä hetkellä täynnä, mutta linkin kautta voit vielä ilmoittautua jonoon leirille.

ILMOITTAUDU LEIRILLE TÄSTÄ

Huom. Ilmoittautumisessa olemme siirtyneet myClub-järjestelmään. Mikäli olet aiemmin rekisteröitynyt, suosittelemme ilmoittautumisen sujuvoittamiseksi kirjautumaan sisään myClubiin ennen ilmoittautumista.

Leiri-ilmoittautuminen ei vaadi enää käyttäjätunnusten luomista, mutta suosittelemme niiden käyttöä. Voit halutessasi edelleen ilmoittautumisen jälkeen luoda käyttäjätunnukset. Käyttäjätunnuksia voit käyttää esimerkiksi jäsentietojen päivittämiseen.

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumisesta lähtee heti varmistusviesti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja rekisteröityneenä voit tarkistaa ilmoittautumistilanteen myös myClubista.

Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova, mutta leiripaikka on mahdollista perua maksutta 26.9. mennessä. Tämän jälkeen maksuton peruutus on mahdollista vain sairastodistusta vastaan. Peruutuksia otetaan vastaan vain sähköpostitse leirit(a)hnmky.fi.

Kaikille leiriläisille lähetetään noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua tarkempaa tietoa leirikirjeessä, mukana on myös leirivarusteluettelo. Lisätietoa leirikäytänteistämme löydät täältä.

 

Helsingin NMKY

5598
5524