Olet täällä

KEHONHUOLTO

Tervetuloa namikan kehonhuolto-treeniin!

Kehonhuolto kehittää liikkuvuutta, parantaa ryhtiä ja auttaa ehkäisemään lihasrevähdyksiä. Mukaan kehonhuolto-tunnille voit tulla ilman aiempaa kokemusta. Harjoitukset sopivat kaikenkuntoisille. Alaikäraja on 13 vuotta, yläikärajaa ei ole.

Voit ilmoittautua pelkästään kehonhuolto -treeniimme tai harrastaa lisäksi kuntonyrkkeilyä ja/tai taekwondoa. Mikäli harrastat useamman kerran viikossa taekwondoa ja/tai kuntonyrkkeilyä, kuuluu kehonhuolto-treeni tällöin samaan hintaan. Kehonhuolto -treeniin osallistuvan on mahdollista saada perhealennus, mikäli perheestä harrastetaan taekwondo ja/tai kuntonyrkkeilytoiminnassa.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Tietoja maksuista ja maksukäytännöistä löydät täältä.

Ensimmäinen lasku saapuu noin kuukauden sisällä. Mikäli olet vielä epävarma siitä, haluatko aloittaa harrastuksen, voit tulla ensin kokeilemaan maksutta harjoituksia, lue tällöin ohjeet kokeilukerralle ja ilmoittautumisen peruuttamiselle täältä.

Harjoitusvuorot löytyvät täältä.

 

ENSIMMÄISEEN TREENIIN SAAPUMINEN

Olet tervetullut harjoituksiimme ilmoittautumislomakkeen täyttämisen jälkeen.

Jokaiseen harjoitukseen tehdään aina ilmoittautuminen etukäteen MyClubissa. Sen voi tehdä kätevästi MyClub mobiilisovelluksella, jonka voi ladata älypuhelimeen tästä linkistä.

Mikäli mobiilisovelluksen käyttö ei ole mahdollista, voi treeni-ilmoittautumisen tehdä myös kirjautumalla MyClubiin verkkosivujen kautta.

Mikäli tarvitset tukea MyClubin käyttämisessä ja perehdyttämisessä, voit laittaa viestiä asiasta kamppailutoiminnan IT-tukihenkilölle:
henri-mikael.nuorimaa@hnmky.fi.

Tullessasi salille, kerrothan ohjaajalle, että olet paikalla ensimmäistä kertaa. Ohjaaja auttaa sinua ja vastaa tarvittaessa kysymyksiisi.

Harjoituksiin sopii sisäliikuntavaatteet.