Olet täällä

Namika Areenan avajaisviikonloppua vietetään 6.-8.10.2023

06.09.2023

Namika Areenan avajaisviikonlopusta tulee huikea! Tule paikalle ja tuo kaverisikin.

Helsingin NMKY:n vuosikymmenten unelma on pian totta.

- Olemme innoissamme, että Namika Areena on vihdoin valmis! Namika Areena täyttää Helsingin NMKY:n vuosikymmenten unelman omasta areenasta. Areena tulee palvelemaan Helsingin NMKY:n monipuolista lasten ja nuorten toimintaa. Uskomme, että areena tulee liikuttamaan yhä useampaa lasta ja nuorta, ja lisäämään helsinkiläisten lasten ja nuorten hyvinvointia, Helsingin NMKY:n pääsihteeri Olli Joensuu tiivistää.

Namika Areena avaa ovensa 11.9., kun harjoitukset alkavat upouudessa hallissa. Virallista avajaisviikonloppua vietetään 6.-8.10. Viikonloppu on täynnä ohjelmaa kaikenikäisille! Tervetuloa katsomaan, miltä areenalla näyttää. 
 

Avajaisviikonlopun ohjelma:

Pe 6.10. klo 18. Avajaisgaala

Avajaisgaala vietetään perjantaina 6.10. klo 18. Illan juontajana toimii Antti-Jussi Sipilä ja tunnelmasta vastaavat muun muassa Jonna Tervomaa sekä Helsingin NMKY:n sinfoniaorkesteri. Avajaisgaalaan voi ostaa illalliskortin hintaan 120€. Illan aikana päästään ohjelman lisäksi nauttimaan juhlabuffetista. 

Illalliskortin avajaisiin voit ostaa täältä!

 

La 7.10. Avoimet ovet

Lauantaina 7.10. vietetään areenalla koko perheen maksuton avajaistapahtuma klo 14-20. Luvassa monipuolista ohjelmaa lasten temppuradasta heittoskaboihin ja kasvomaalauksiin! Tule kokeilemaan esimerkiksi korista, taekwondoa tai erilaisia soittimia. Menossa mukana myös TikTokista tuttu Samuel Chime ja musiikista päivän aikana vastaavat Coozii & Zeno sekä illan pääesiintyjä STIG. STIGin keikalle pääsee 800 ensimmäistä, keikka alkaa noin klo 18 areenakentällä.

Helsingin NMKY esittelee monipuolista tarjontaansa tapahtuman aikana ständipisteillä, joista saa tietoa jokaisen toimialamme toiminnasta. 

 

Su 8.10. klo 16:30 ja 19:30 Areenan historian ensimmäiset viralliset ottelut 

Viikonloppu huipentuu ensimmäiseen kotipeliin uudella areenalla. Klo 16:30 pelataan ensimmäinen miesten 1. divisioonan ottelu, kun vastakkain asettuvat Helsingin NMKY ja Tapiolan Honka. Ja klo 19:30 jatketaan 17-vuotiaiden tyttöjen sm-sarjapelillä WB-panttereita vastaan.

Tule kannustamaan Namika voittoon!

 

Tarkemmat aikataulut lauantain osalta tulossa pian! Muutokset ohjelmaan mahdollisia.