Olet täällä

Naisten koriskausi päättyi sarjapaikan varmistamiseen

13.04.2023

Naisten koripallojoukkue pelaa myös ensi kaudella 1. divisioonassa

Kausi 2022-2023 on tullut päätökseen naisten joukkueen osalta. Haastavan alun jälkeen on joukkueen päävalmentaja Sandra Prieto hyvin tyytyväinen tähän kauteen kauden lopetuksen ja nousujohteisten otteiden ansiosta.

- Alku oli haastavaa aikaa. Kun saavuin Namikalle, minulla oli haasteita sopeutua sarjaan, missä pelasimme enkä oikein tiennyt mitä odottaa, joka näkyi huonoissa tuloksissa. Loppua kohden aloimme pelaamaan hyvin ja otteet paranivat koko ajan. Olen todella ylpeä, millaisen panoksen koko joukkue antoi itsestään ja millainen meidän fiilis oli joukkueen kesken, kommentoi Sandra Prieto.

- Alkukaudesta oli hankalaa asettaa tavoitteita. Noin kahden kuukauden jälkeen sanoin, että meidän pitää pelastaa joukkue tippumiselta ja se oli suuri tavoite meille, jossa lopulta myös onnistuttiin. Uskon, että teimme jopa enemmän, mitä meiltä odotettiin ja pelaajat mahdollistivat sen upealla panoksellaan joukkueeseen!

Naisten joukkue sai todella mieleisen lopetuksen kaudelleen, kun se voitti putomistaistelun Panttereita vastaan. Joukkue nähdään siis myös ensi kaudella 1. divisioonassa.

- Loppuun haluaisin vielä nostaa kaksi viimeistä peliä Panttereita vastaan. Pelaajat pelasivat todella hyvin ja fiilis joukkueen sisällä oli uskomaton! Taktisesti meidän vahvuutenamme oli puolustuspeli. Voin siis sanoa olevani tyytyväinen kauteemme ja fiilis on hyvä jatkaa tästä eteenpäin.

 

Pelaajat: 

Aurora Tuunanen, Milla Makkonen, Aisha Sjöblom, Kira Kaivos, Aleksandra Kauste, Olivia Takala, Kerttu Laaksonen,

Mette Rahiala, Erin Lehmusto, Elina Anttila, Pinja Rintakoski, Sofie Erlund, Anitta Niinilampi

 

Päävalmentaja: Sandra Prieto (Espanja)

Valmentaja: Daniel Ingman (Suomi)

Valmentaja: Benjamin Jensen (Tanska)