Olet täällä

Helsingin NMKY keskeyttää harrastus- ja vapaa-ajan toiminnan sisätiloissa vähintään kolmeksi viikoksi

27.11.2020

Pääkaupunkiseudulla koronaepidemiatilanne on siirtynyt kiihtymisvaiheesta leviämisvaiheeseen. Koronakoordinaatioryhmä on tänään 27.11. linjannut uusista suosituksista ja rajoituksista pääkaupunkiseudulle. Uudet linjaukset astuvat voimaan maanantaina 30.11. ja ovat voimassa kolme viikkoa. 

Koronakoordinaatioryhmä on suositellut muun muassa, että sisätiloissa tapahtuva harrastustoiminta keskeytetään ja kokoontumisia vältetään.

Tänään linjatuista suosituksista ja rajoituksista johtuen Helsingin NMKY keskeyttää sisätiloissa tapahtuvan harrastus- ja vapaa-ajan toiminnan vähintään kolmeksi viikoksi. Tästä johtuen myös yhdistyksen kaikki toimitilat ovat kiinni 20.12.2020 saakka.

Sisätiloissa tapahtuvan toiminnan keskeytymisen vuoksi Helsingin NMKY:n eri toiminnot pyrkivät nopeasti organisoimaan vaihtoehtoisia tapoja kohdata ja toteuttaa toimintaa. Musiikkiopistolla opetustoimintaa järjestetään etänä. Urheilun toimialalla ulkona tai etänä tapahtuvaa toimintaa tullaan mahdollisuuksien mukaan järjestämään maanantaista alkaen. Urheilun osalta lisätietoja tulee suoraan joukkueille ja ryhmille viimeistään alkuviikosta. 

Koripallon miesten ja naisten divarijoukkueiden treenit ja pelit jatkuvat ohjeiden mukaan normaalisti. Myös iltapäiväkerhotoiminta jatkuu normaalisti. 

Muun kohtaavan toiminnan osalta toiminta siirtyy toistaiseksi pääosin etänä toteutettavaksi. Lisätietoja toimintaan osallistuville antaa suoraan kyseisen toiminnan vastaava. 

Lisätietoja: https://www.hel.fi/uutiset/fi/kaupunginkanslia/paakaupunkiseudun-koronakoordinaatioryhma-uusista-rajoituksista