Olet täällä

Helsingin NMKY:n U16-pojat pelasivat itsensä SM-sarjaan lokakuussa

09.11.2020

HNMKY:n joukkueiden toimintaan sukelletaan joukkue kerrallaan kaudella 2020-2021. Ensimmäisenä vuorossa on U16-pojat. Joukkue koostuu seuran -05 ja -06 syntyneistä pojista.

 

Joukkueen päävalmentaja Henri Clement kuvailee joukkueen lokakuuta seuraavin sanoin:

"Joukkue pelaa U16 alueen I-divisioonaa sekä SM-sarjaa, jonne tie vei lokakuun alun karsinnoista. Lisäksi ryhmässä harjoittelee osittain U15-ikäisiä pelaajia, jotka pelaavat pääasiassa ikäluokkansa Robert Petersen Cupia. Valmennuksen osalta Antti Partinen vastaa poikien voimaharjoittelusta ja tällä kaudella pari kertaa viikossa mukana on myös Kimmo Muurinen jakamassa pojille omaa osaamistaan. Alueen peleistä syksyn saldona on 3 voittoa ja 2 tappiota, joista viimeisin karvaasti jatkoajan jälkeen. Esitykset ovat olleet hieman vaihtelevia, mutta koko ajan on näkyvissä enemmän harjoiteltuja puolustuksen ja hyökkäyksen asioita.

 

SM-sarjan avauspelissä kohtasimme vieraissa karsinnoista tutun HyPo:n. Pariin otteeseen oltiin jo hyvin kuskin paikalla, mutta kotijoukkue ei luovuttanut vaan voitosta taisteltiin loppuhetkille asti. Hyökkäyspäässä ilahdutti heitonvalintojen laatu sekä koriin johtaneiden syöttöjen määrä. Puolustuspäässä olisi pitänyt pystyä olemaan vielä ilkeämpi ja saada enemmän stoppeja aikaiseksi, joista olisi päässyt iskemään. Sarjan kotiavauksessa Kotkaa vastaan parhaimmillaan vastustajan puolustusta nollattiinkin ja toisen erään alkuun onnistui 18-0 -juoksu. Nopeista hyökkäyksistä tuli jo huomattavasti enemmän pisteitä kuin sarja-avauksessa. Vaikka mahdollisuudet olisi paremmalla tilankäytöllä ja huolellisemmalla pallonkäsittelyllä ollut isompiinkin pistelukemiin, niin jälleen joukkueena hyvä määrä koriin johtaneita syöttöjä.

 

Ainakin joukkueen kotipelit on lähtökohtaisesti nähtävillä livenä Solidsportin kautta: https://solidsport.com/hnmkymu16"

 

HNMKY:n U16-poikien pelit jatkuvat seuraavasti:

U16 SM-sarja: 15.11. klo 10:45 @ Masu 05 (Puistolan liikuntahalli)

U16 Alueen I-div. 13.11. klo 19:45 @ ToPoLa (Lauttasaaren Yhteiskoulu)

 

Tervetuloa kannustamaan!