Olet täällä

U19-tytöillä opettavainen lokakuu

11.11.2019

HNMKY:n U19/U17-tyttöjen lokakuu on ollut vauhdikas pitäen sisällään kotimaan sarjoissa tukun pelejä, sekä kansainvälisen turnauksen Valko-Venäjällä. Kaiken kaikkiaan kuukauden aikana pelatuista otteluista on kertynyt yksi voitto ja viisi tappiota, joista kolme on alle viiden pisteen tiukkoja tappioita.

 

U19 SM-sarjan tulokset:

HNMKY vs Helmi Capitals 89-93

Feeniks Basket vs HNMKY 90-87

HNMKY vs Tampereen Pyrintö 63-68

 

U17 SM-sarjan tulokset:

HNMKY vs ToPo 67-44

Tapiolan Honka vs HNMKY 79-64

HNMKY vs Kouvot 62-85

 

 

Näiden sarjojen lisäksi U19-tytöt pelaavat kaudella 2019-2020 EGBL-liigaa, jonka turnauksia järjestetään kauden aikana neljä. Mukana on HNMKY lisäksi joukkueita: mm. Georgiasta, Slovakiasta, Valko-Venäjältä, Hollannista, Liettuasta, Latviasta, Virosta ja Ruotsista. Ensimmäisessä turnauksessa, joka pelattiin 31.10.-3.11. Minskissä Namika ei vielä onnistunut kovatasoisissa peleissä voittotiliään avaamaan. Viidestä ottelusta saldona siis viisi tappiota.

 

 U19/U17-tyttöjen päävalmentaja Teijo Sandvikin kommentit lokakuusta: ”Haastava alku kauden sarjoissa. Olemme olleet kurittomia ottelun viimeisillä minuuteilla ja kärsineet tiukkoja tappioita WU19 SM-sarjassa ja Naisten 1-divisioonassa. Harjoituksissa on tappiosta huolimatta säilynyt positiivinen ilmapiiri. Siitä kiitos pelaajille, jotka näyttelevät hyvin isoa roolia harjoituskulttuurissa. Meillä on paljon nuoria lupaavia junioreita kasvamassa kohti edustusjoukkuetta, HBA:ta ja maajoukkueita. Teemme harjoituksissa toisistamme parempia joka viikko!

 

Tervetuloa kannustamaan Urheilutalolle ja Malmin palloiluhallille!”