Olet täällä

Rippikoulut 2020 - ilmoittautuminen alkaa pian!

18.09.2019

Helsingin NMKY:n kesän 2020 rippikoululeirit ja niiden aikataulut on nyt julkaistu! Tarjolla on kaksi erilaista riparia: kesäkuussa järjestettävät Pellin toimintaripari Karjalohjalla sekä Saariselän maisemissa toteutettava vaellusripari. Molempien leirien konfirmaatiot pidetään upeassa Helsingin Vanhassa kirkossa, jonne mahtuu hyvin kaikki leiriläisen läheiset ja sukulaiset juhlistamaan rippikoululaisen tärkeää päivää!

  • Pellin toimintaripari sisältää monipuolista ohjelmaa Pellin leirikeskuksen parhaita puolia hyödyntäen! Leirin aikana riparilaisella on mahdollista mm. kiipeillä yläköysiradalla, meloa, sumoilla, pelailla sekä testata erilaisia vesitoimintoja, liikuntaa ja ryhmätoimintoja.
  • Vaellusripari toteutetaan Saariselän upeissa maisemissa. Leiri on suunnattu erityisesti erähenkisille nuorille, mutta se ei edellytä aiempaa kokemusta vaeltamisesta.

Riparien ilmoittautuminen käynnistyy internetsivuillamme torstaina 19.9. klo 12.00. Lisätietoa rippikouluista, aikatauluista ja ilmoittautumisesta löytyy leirikohtaisesti osoitteessa www.hnmky.fi/rippikoulu