Olet täällä

Tyttöjen valtakunnallisissa sarjoissa kolmen ottelun viikonloppu

08.04.2019

19-vuotiaat taipuivat pronssiottelussa Ringsidelle jatkoajan jälkeen lukemin 94-98. 14-vuotiaat varmistivat viimeisissä SM-sarjan runkosarjapeleissä paikkansa toukokuussa pelattavaan lopputurnaukseen kun EBT 06 kaatui pistein 63-90 sekä TuRi kaatui numeroin 90-67. 

 

 

19-vuotiaat taistelivat lauantaina SM-sarjan pronssimitalista kun vastaan asettui Ringside. Ottelu oli alusta loppuun tiukkaa vääntöä, mutta tällä kertaa jatkoajan jälkeen Ringside vei pidemmän korren voittaen ottelun pistein 94-98. 

Ottelutilastot

Päävalmentaja Teijo Sandvikin kommentit ottelusta: 

"Olimme lähellä voittoa varsinaisen peliajan päätteeksi. Saimme tarvittavan viimeisen pallonhallinnan, mutta ottelu siirtyi jatkoajalle. Meillä oli mahdollisuutemme jatkoajalla, mutta Ringside sai helpompia koreja ja  otti voiton kiivaassa ottelussa. Onnittelut Ringsidelle hienosta kaudesta!

Joukkueemme näytti venymiskykyä runkosarjassa pääsemällä välierävaiheeseen voittamalla ns. "Veitsi kurkulla-pelit". Nostimme tasoa myös jokaisessa Playoffs-ottelussa, taistelimme voitoista jokaisessa ottelussa ja se kertoo paljon viime viikkojen fokuksesta joukkueen tapahtumissa. 

Erityisesti Playoffs-kotiottelut ja tunnelma MPH:lla jäävät mieleen! Iso kiitos koko joukkueelle, taustajoukoille ja faneille! HOS!”

 

U14-tytöt matkustivat sunnuntaina Turkuun kun vastassa oli EBT 06 sekä TuRi. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli EBT 06 ja tästä Namika vei voiton lukemin 63-90. Päivän toisessa ottelussa vastaan tuli TuRi ja Namika vei tämänkin pistein 90-67. Tämä tarkoitti sitä, että Namika oli runkosarjassa oman lohkonsa 3. ja etenee näin toukokuussa pelattavaan SM-sarjan lopputurnaukseen. 

 

Päävalmentaja Daniel Ingmanin mietteet otteluista: 

"Ensimmäisessä ottelussa saimme hyvän alun ja saimme hieman otetta pelistä vaikkakin ilmassa oli vähän hermostuneisuutta ja jännitystä. Puoliajan jälkeen pääsimme entistä paremmin peliin mukaan ja saimme kasvatettua eroa mukavasti loppua kohden. Päivän toisessa ottelussa saimme jälleen hyvän alun mutta emme saaneet pidettyä samanlaista energiaa yllä ensimmäisellä puoliskolla kuin hetkittäin. Puoliajan jälkeen saimme energiat selkeästi ylös ja pelasimme aika ajoin todella viihdyttävää koripalloa. Olen todella ylpeä joukkueesta ja siitä matkasta minkä olemme tähän asti kulkeneet! Seuraavaksi pelit kovenevat kun pelaamme 3.-5.5 SM-lopputurnauksessa Kisakalliossa. Tervetuloa kannustamaan!"

 

(Kuva: Harri Vallila)