Olet täällä

HNMKY:n viikonlopun junnujen playoff -kotipelit suorina lähetyksinä

05.04.2019

Helsingin NMKY testaa viikonlopun aikana Solid sport suoratoistopalvelua. Palvelun kautta voit katsoa viikonlopun playoff -kotipelit suorana, lauantaina klo 13:00 alkaen 19 -vuotiaiden tyttöjen SM -pronssiottelun ja sunnuntaina klo 15:00 17-vuotiaiden poikien välierän.

Ottelut ovat ostettavissa 3 eurolla/peli. Maksaminen onnistuu kätevästi kortilla. Ottelut tallentuvat sivuille ja ovat katsottavissa ja ladattavissa sieltä myös jälkikäteen.

Linkki Helsingin NMKY -sivulle: https://solidsport.com/hnmky/

 

SolidSport

SolidSport haluaa tarjota jokaiselle urheilun harrastajalle mahdollisuuden loistaa suorassa lähetyksessä, oli kyse sitten junioriharrastajasta tai ammattiurheilijasta. Samalla SolidSportin kanavat tuovat seuroille uuden varainhankintamahdollisuuden. Esimerkiksi seuran kannattajatilauksella voi katsella pienellä maksulla kaikki kanavan suorat lähetykset. Seurat hallitsevat itse kanaviaan ja päättävät, mitkä palvelut haluavat tarjota pelaajille, valmentajille ja katsojille. Kaikki ottelut tallentuvat myös myöhempää katselua varten ja ne kootaan kätevästi saman yhteisön alle. Aikoinaan Helsingin Namikaakin edustanut Sauli Silvonen toimii yrityksen Suomen maajohtajana.

 

 

(kuva Harri Vallila)