Olet täällä

Miesten kausi päätökseen Loimaalla

01.04.2019

Helsingin NMKY:n miesten joukkueen kausi päätttyi lauantaina Loimaalla 108-70 tappioon. Lauantaina kotonaan vahvasti esiintynyt Bisons jatkaa voitolla Miesten I-divisioona A:n välieriin.

 

 

Namikan miesten päävalmentaja Timo Saukkola kommentoi ottelusarjaa seuraavanlaisesti:

"Kohtasimme runkosarjan toiseksi sijoittuneen Bisonsin puolivälierissä. Isossa kuvassa ottelusarjan teema oli se, että Bisons pyrki hidastamaan peliä ja pelaamaan voimakoripalloa korin alla ja me pyrimme juoksemaan niin paljon kuin mahdollista ja hyökkäämään rikkonaiseen puolustukseen. Kaikki ottelut päättyivät sen joukkueen voittoon, joka pystyi pitkässä juoksussa paremmin toteuttamaan edellämainittuja tavoitteitaan.

 

Mielenkiintoinen sarja siltäkin osin, että neljä ensimmäistä ottelua päättyi vierasvoittoon ja ratkaisu tapahtui vastan viidennessä ottelussa Loimaalla. Viides ottelu oli Loimaan näytös, jossa emme päässyt lainkaan toteuttamaan meidän pelaamista Bisonsin voittaessa levypallot täysin ja osuessa kovilla prosenteilla heittonsa.

 

Kausi päättyi pettymykseen, mutta kääntyi nopeasti ylpeyteen ja hyvään fiilikseen kokonaisuudesta ja siitä minkälainen esikuva onnistuimme olemaan seuramme junioreille. Erityisesti pudotuspelien 4 osaottelu yli 700 katsojan edessä näytti mitä toimintamme voi lähitulevaisuudessa olla. Tuhannet kiitokset kaikille meitä seuranneille ja paikanpäällä katsoneille. Ensi kaudella mennään taas astetta kovempaa!"

 

(Kuvat Harri Vallila)