Olet täällä

NAMIKALLE 9 MITALIA LOVIISAN TAEKWONDO-OTTELUKISOISTA!

01.03.2019

La 16.2. Loviisa Openin valtakunnalliset taekwondon ottelukisat avasivat vuoden 2019 kisakauden. Kisoihin osallistui seurastamme 6 liigasarjan ja 3 harrastajasarjan kisaajaa. Päivän aikana nähtiin paljon vauhdikkaita otteluita.

Mukana oli yksi ensikertalainen kisaaja Suvi, joka on seurassamme taekwondoharrastuksen aloittaneista aikuisista ensimmäinen nainen ottelukisoissa. Ehkäpä tulevaisuudessa saisimmekin lisää naisia innostumaan ottelukisaamisesta. Liigasarjoissa kaksi oman seuran kisaajaa Julius ja Juuso joutuivat samassa sarjassa vastakkain, mutta tästäkin selvittiin ystävien kesken toisiaan kannustaen. Edwardin finaaliottelu päättyi valitettavasti hopeasijaan johtopisteistä huolimatta, sillä ensimmäisessä erässä yksi hänen potkuistaan oli liian voimakas kadettisarjaan. Heini nappasi toisesta painoluokastaan kultaa, kun taas toisesta tuli pronssia hyvää ystävää vastaan otellessaan.

 

Kaikki ottelijat saivat kisoista uutta oppia ja toivottavasti myös intoa tuleviin treeneihin. Seuramme liigasarjojen ottelijat saivat saalikseen 1 kullan, 3 hopeaa ja 3 pronssia sekä harrastajasarjojen kisaajat 1 hopean ja 1 pronssin. Tästä onkin hyvä jatkaa vuotta niin tulevissa kisoissa kuin treeneissä. Ottelukisatiimiä valmentaa HNMKY:n taekwondo-opettaja Elmer Nordberg, 4.dan.

Liigasarjojen sijoitukset:
1.sija Heini, junioritytöt -63kg
2.sija Ea, junioritytöt +68kg
2.sija Edward, kadettipojat -57kg
2. sija Juuso, junioripojat -68kg
3.sija Elli, kadetitytöt -55kg
3.sija Julius, junioripojat -68kg
3.sija Heini, junioritytöt -59kg

Harrastajasarjojen sijoitukset:
2.sija Suvi, harrastajanaiset -57kg
3.sija Sofia, alle 15v tytöt, -48kg
4.sija Frans, alle 15v pojat -38kg

Suuret onnittelut kaikille!