Olet täällä

NAISTEN JOUKKUEELLE VIERASTAPPIO, MIEHET PUOLESTAAN VOITOKKAITA

25.02.2019

Helsingin NMKY:n aikuisten joukkueet pelasivat lauantaina niin ikään tuplavierasottelun Tampereella, Pyrinnön joukkueita vastaan. Naisia vastaan Pyrintö oli vahva kotikentällään ja kirjautti ottelusta voiton numeroin 65-46. Miehet puolestaan löysivät oivan pelivireen muutamaa tuntia myöhemmin Pyynikin palloiluhallilla. Vahvan kolmannen neljänneksen turvin Namika kirjautti ottelusta 73-104 vierasvoiton. Voitto oli Miesten Divisioona A:n pudotuspelipaikasta taistelevalle HNMKY:lle tärkeä!

Miesten ottelun erätulokset:

1.25 : 24

2. 19 : 25

3. 18 : 35

4. 11 : 20

Miesten päävalmentajan Timo Saukkolan kommentit ottelusta: “Kaksijakoinen ottelu. Meille todella tärkeä play off taistelun kannalta. Ensimmäiset 25min voitimme paljon tilanteita 1-1 mutta emme olleet täysin tietoisia toistemme pelaamisesta. 3 neljänneksellä Sami Tahvanaisen 16 pistettä 4 minuuttiin räjäytti joukkueen lentoon ja peli oli käytännössä ohi. Näytämme koko ajan vahvemmilta ja se tietää hyvää katkoa ajatellen. Paljon töitä on kuitenkin tehtävänä levypallopelaamisessa ja kentän juoksemisessa.

Ottelutilasto

Naisten ottelun erätulokset:

1.14 : 13

2. 8 : 12

3. 19 : 12

4. 24 : 9

Naisten päävalmentaja Henrik Pulkkinen  kommentoi ottelua seuraavasti: “Erityisen vaikea toinen puoliaika Tampereella. Aloitimme pelin Pyrintöä vastaan tehokkaalla hyökkäämisellä ja kurinalaisella puolustuksella. Kotijoukkue pääsi mukaan aina erän edettessä, kahden ensimmäisen erän ensimmäisillä viisi minuuttisilla Pyrintö sai tehtyä  vain kaksi pistettä yhteensä. Pyrintö rankaisi heti tehokkaasti, kun meille sattui pieniä nukahduksia. Lisäksi olimme levypallokamppailussa jatkuvasti helimässä ottelussa, levypallot Pyrinnölle 66-40. Puoliajalle lähdimme vielä pienessä etuasemassa 22-25. Kolmannen erän alussa pyristelimme myös 4 minuuttia kuskin paikalla, jonka jälkeen Pyrintö nappasi ottelun haltuunsa lopullisesti. Emme saaneet enää heittoa sisään, jonka jälkeen hyökkääminen meni liian pakottamiseksi. Viimeisen erän Pyrintö vei 24-9 ja koko ottelun 65-46. Namika jatkaa vieraskiertuettaan sunnuntaina Turkuun. Sarjataulukoissa tasapisteissä oleva paikallinen Riento asettuu vastaan, joten tiukkaa vääntöä taas luvassa sunnuntaina.