NAISTEN JA MIESTEN JOUKKUEILLE TIUKAT TAPPIOTA SUNNUNTAILTA

11.02.2019

Helsingin NMKY:n aikuisten joukkueet pelasivat kierrokset sunnuntaina. Naiset joutuivat taipumaan kotipeliklassikossa Tapiolan Hongalle numeroin 77-83. Miehet puolestaan pelasivat Jyväskylässä vieraissa JBA:ta vastaan. Ottelu päättyi 86-76 kotijoukkueen hyväksi.

Naisten ottelun erätulokset:

1. (18 : 26)
  2. (15 : 18)
  3. (23 : 15)
  4. (21 : 24)

Naisten päävalmentaja Henrik Pulkkisen kommentit ottelusta: ” Kova vääntö laadukasta Honkaa vastaan. Alussa olimme täysin vastaantulijoita, kun Honka puhkoi meidän puolustusta kerta toisensa jälkeen. Jouduimme muuttamaan puolustustamme, jonka jälkeen pääsimme peliin paremmin sisään. Myös hyökkäyspäässä alkoi tulemaan onnistumisia, etenkin Aino Ylänne ja Jossu Soppela toivat penkiltä vauhtia ja korintekovoimaa. Toisen jakson lopun synkkävaihe vei Hongan 11 pisteen johdossa pitkälle tauolle. Toisella puoliajalla saatiin vielä enemmän hyökkäyspään onnistumisia ja puolustus toimi ajoittain hyvin. Neljännessä erässä ottelu oli moneen kertaan yhden pallonhallinnan peli ja kerran käytiin tasoissa. Kuitenkin lopussa Honka teki tarvittavat korit ja heitti viimeiset vaparit sisään. Peli oli meiltä yksi kauden parhaista ja pystyimme hyvin haastamaan. Vaikka läpi ottelun he saivat helppoja koreja enemmän kuin me. Nyt ansaittu huili viikonloppu edessä, jonka jälkeen runkosarja huipentuu kolmeen viimeiseen tiukkaan pelin. Kaksi viimestä vastustajaa Turku ja Ringside kilpailee meidän kanssa tasaisesti playoff-paikasta

Ottelutilasto

Miesten ottelun erätulokset:

1. (16 : 18)
  2. (19 : 18)
  3. (31 : 14)
  4. (20 : 26)

Miesten joukkueen päävalmentaja Timo Saukkolan mietteet ottelusta: ” Pelasimme täysin voitosta ottelun neljästä jaksosta kolme. Kolmannella jaksolla menetimme pallon 9 kertaa ja JBA heitti 7 onnistunutta kolmen pisteen heittoa. Meidän täytyy yhdessä löytää syyt tulevalla viikolla tähän ja olla valmiita ensi sunnuntain Bisons-kamppailuun, missä on taas tärkeitä pisteitä jaossa playoff kamppailua ajatellen. ”