Olet täällä

NAMIKAN POIKAJOUKKUEILLE YKSI VOITTO JA KAKSI TAPPIOTA NUORTEN SM-SARJOISSA

Helsingin NMKY:n poikajoukkueet pelasivat viikonlopun aikana kolme SM-sarjan ottelua. U19 pojat hävisivät Hongalle 75-89. U17 poikien joukkue hävisi Kaarinan Uralle vieraskentällä lukemin 100-92 ja U16 joukkue nappasi voiton Westsidesta luvuin 64-32.

U19 joukkue kohtasi lauantaina 2.2. klo 17.45 kotiottelussa Tapiolan Hongan joukkueen. Ottelu oli play-off kamppailun kannalta tärkeä. Tällä kertaa Honka oli vahvempi ja vei sarjapisteet mennessään lukemin 75-89 (35-47).

Ottelutilastot

Valmentaja Timo Saukkolan mietteet ottelusta: ”Pelasimme alussa ihan hyvin erityisesti hyökkäyssuuntaan hongan hyökkäyksen takkuillessa. Pelin intensiteetti ei kuitenkaan kääntynyt missään vaiheessa meidän hallintaan, vaan honka oli nopeampi ja terävämpi molemmissa päissä kenttää. Mikäli mielimme neljän joukkoon, täytyy intensiteetin kehittyä harjoituksissa ja siirtyä peleihin entisestään.”

 

U17 joukkue matkasi sunnuntaina 3.2. Kaarinaan kohtaamaan Ura Basketin klo 11.00 alkaneessa ottelussa. Tasaisessa kamppailussa tehtiin pisteitä kovalla tahdilla. Ura Basket vei sarjapisteet lukemin 100-92 (45-48).

Ottelutilastot

Valmentaja Jarkko Lohikosken kommentit: “Vastassa oli toistaiseksi kotonaan Littoisissa voittamaton, sarjan kärkijoukkue. Pelisuunnitelman keskiössä oli Uran vaarallisen takamieskaksikon pysäyttäminen ja ajamiseen perustuvan pelin puolustaminen. Tässä onnistuttiin hetkittäin hyvin, mutta kokonaisuutena ei riittävästi, koska Uran tekemät 100 pinnaa ja Lauri Hännisen 42 pinnaa olivat meidän kannalta liikaa. Hyökkäyksessä teimme hyvän määrän pisteitä ja taistelimme erinomaisesti läpi pelin, mutta Ura oli meitä ratkaisevasti parempi kolmen sekunnin alueella. Ottelu oli kaiken kaikkiaan tasokas ja kovatempoinen, tunnelma hallissa oli korkealla, kuten Kaarinassa aina.”

 

Poikien U16-joukkue kohtasi lauantaina 2.2. klo 13.15 kotipelissä Westsiden. Pisteet Namikalle lukemin 64-32 (32-12). U16 SM-sarja on tällä kaudella todella tasainen ja varsinkin runkosarjan neljännestä sijasta kamppailee monta joukkuetta. Namika on taistelussa edelleen mukana.

Ottelutilastot

Valmentaja Eero Levän kommentit: ”Halusimme olla tässä pelissä joukkue, joka määrittää ottelun tempotason ja onnistuimme siinä hyvin varsinkin pelin alussa. Puolustimme aggressiivisesti ja juoksimme hyvin nopeita hyökkäyksiä stoppien jälkeen. Harjoittelun painopisteenä viime aikoina on ollut puolustuspelaaminen ja olemme kehittyneet siinä hyvin joukkueena. Tästä hatunnosto pelaajille. Hyökkäyspäähän tarvitsemme lisää laatua ja siihen keskitymme lähiviikkoina. Tällä hetkellä kuljetamme ja menetämme palloa liikaa ja pelaamme hieman malttamattomasti. ”