Olet täällä

Ajankohtaiset: iltapäiväkerho

Syysloman päiväleirien ilmoittautuminen vauhdissa!

09.09.2022

Koululaisten syyslomaviikolla (ma 17.10.-pe 21.10.) Helsingin NMKY:llä on tarjolla jälleen monenlaista leiritoimintaa ympäri Helsinkiä! Syyslomaleirit tarjoavat monipuolista tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin, ja ne on suunnattu pääosin 7-10-vuotiaille koululaisille.

Syyslomalla toiminnallisia päiväleirejä järjestetään Kaisaniemessä, Kontulassa, Malmilla, Vuoniityssä ja Pakilassa. Tutustu leiritoimintaan osoitteessa www.hnmky.fi/paivaleirit ja ilmoittaudu mukaan pian, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Lisäksi syyslomaviikolla järjestetään korisleirit Pakilassa ja Arthurilla Kaisaniemessä. Lisätietoja korisleireistä osoitteessa www.hnmky.fi/koripalloleirit

Iltapäiväkerhoihin ilmoittautuminen kaudelle 2022–2023 on auki

30.03.2022

Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhot toimivat ympäri Helsinkiä. Iltapäiväkerhoilla on 12 toimipistettä, jotka sijaitsevat Itä-Helsingissä, keskustassa, Malmissa, Malminkartanossa, Pukinmäen alueella ja Pakilassa. Iltapäiväkerhoissa on yhteensä noin 700 lasta.

 

Ilmoittautuminen iltapäiväkerhoihin kaudelle 2022–2023 on auki 21.3.–22.4. ja haku tapahtuu Helsingin kaupungin sivujen kautta sähköisellä lomakkeella. On tärkeää, että lapselle haetaan paikka iltapäiväkerhossa hakuajan sisällä, sillä kerhot ovat erittäin suosittuja ja ryhmät täyttyvät nopeasti. Iltapäiväkerhojen toiminta on toiminnallista, suunniteltua ja monipuolista. Toiminnassa pyritään ottamaan huomioon erilaiset oppijat ja erityistä tukea tarvitsevat lapset.