Olet täällä

Ajankohtaiset: kamppailu

Kesäleirien ilmoittautuminen käynnissä!

12.04.2022

Leirivaihtoehdoista löytyy jokaiselle jotain! Perinteisten toiminnallisten päiväleirien lisäksi järjestetään myös koris- ja taekwondoleirejä sekä erilaisia teemapäiväleirejä.

Leirejä järjestetään viikkotoiminnasta tutuissa paikoissa mm. Kaisaniemessä, Kontulassa, Pukinmäessä, Vuoniityssä, Malmilla ja Pakilassa. Lisäksi järjestämme yön yli leirejä Pellin leirikeskuksessa Karjalohjalla.

Tutustu monipuoliseen leiritoimintaan alla olevasta linkistä ja ilmoittaudu mukaan kesän parhaille leireille!

www.hnmky.fi/leirit

Harrastustoiminnan järjestäminen 1.3.–14.3.2021

01.03.2021

Aluehallintovirasto ja Helsingin kaupunki päättivät perjantaina 26.2.2021 uusista koronarajoituksista. Helsingin NMKY toimii annettujen ohjeiden mukaisesti. Meidän tahtotilanamme on taata kaikkien lasten ja nuorten harrastustoiminnan turvallinen jatkuminen poikkeusjärjestelyistä huolimatta. Aluehallintoviraston uudet rajoitukset ovat voimassa 1.–14.3.2021.

Taekwondon ja kuntonyrkkeilyn voi aloittaa myös kotitreeneissä

02.02.2021

Tavataan salilla tai etänä

Helmikuu tuo Helsinkiin muutakin kuin hankiurheilua. Helmikuun alusta alle 20-vuotiaat lapset ja nuoret voivat harrastaa taas sisätiloissa. Toki turvallisuus edellä eli muistamme noudattaa ohjeita, joita viranomaiset ovat antaneet koronavirusajan harjoitteluun.

Emme ole unohtaneet yli 20-vuotiaitakaan, sillä heille on tarjolla taekwondon ja kuntonyrkkeilyn etäharjoituksia. Aikuisten treenit jatkuvat siis etänä, mutta samoihin kotiharjoituksiin voivat osallistua myös nuoremmat. Taekwondon kotitreeni mahdollistaakin koko perheen harrastamisen, mitä emme valitettavasti voi tällä hetkellä tarjota perheryhmille saliharjoitteluna.

Harjoitusajat löydät kalenterisivuiltamme: 

www.hnmky.fi/kamppailu/kalenteri.

Kaikkiin harjoituksiin ilmoittaudutaan myClubissa. Näin voit kerätä aktiivisuusmerkintöjä myös kotitreeneistä (eli online-treeneistä) esimerkiksi taekwondon vyökokeisiin valmistautuessa. Saliharjoittelussa on saleille asetettu osallistujien enimmäismäärät.

Uudet harrastajat toivotamme lämpimästi tervetulleiksi

Syksyn kamppailut takana, katse kohti kevättä

31.12.2020

HNMKY:n kamppailutoiminnan syyskausi oli puuhakas – pandemiasta huolimatta. Paljon ennätettiin tehdä niitä asioita, mitä oli kaavailtu. Syksyllä jatkettiin saumattomasti siitä, mihin kesällä jäätiin. Tärkeää oli, että päästiin harrastamaan yhdessä. Kamppailuvuosi 2020 sujui ilman koronavirustartuntoja, mistä kuuluu kiitos muun muassa vastuullisille harrastajille ja seuratyölle.

Taekwondossa harjoiteltiin lajitekniikoita sekä viriteltiin ottelun ja liikesarjojen kisakuntoa. Taitoja päästiin mittelemään Porvoon ottelukilpailuissa 3. lokakuuta. Seuran liigaottelijat taistelivat kisoissa kaksi kultaa, viisi hopeaa ja kaksi pronssia. Porvoo Open jäi ainoaksi vuonna 2020 järjestetyksi otteluliigan kilpailuksi.