Olet täällä

KALENTERI

KESÄ 2020 TAEKWONDO JA KUNTONYRKKEILY KALENTERI 

Helsingin NMKY

Kesäkalenteri alkaa 1.6.2020.

KORONAVIRUSEPIDEMIAN TAKIA KAIKKI HARJOITUKSET SALEILLA ON PERUTTU 31.5. ASTI.

Tänä poikkeusaikana tarjoamme harrastajillemme etäharjoittelua, muun muassa säännöllisiä taekwondon ja kuntonyrkkeilun online-tunteja. Tule mukaan, vire säilyy! Lisäksi kisaryhmäläisille on tarjolla ulkotreenejä pienryhmissä ajalla 16.-31.5. Tämänhetkisen tiedon mukaan käynnistämme kaikkien harrastajien saliharjoittelun heti kesäkuun alussa.

KESÄKALENTERI 1.6. ALKAEN

Kesäkalenterin treeneihin tulee aina ilmoittautua etukäteen MyClubissa, jotta ohjaajilla on tiedossa osallistujamäärä. Harjoituksiin ei voi turvallisuussyistä tulla ilman ilmoittautumista. Vältämme lähikontaktiharjoituksia ja huolehdimme tehostetusti hygieniasta. Treenien järjestämisessä otetaan huomioon viranomaisten määräykset ja ohjeistukset. Seuraamme hallituksen ohjeistuksia ja pidätämme oikeudet muutoksiin, mikäli viranomaiset päivittävät linjauksiaan.

Uusi harrastaja voi aloittaa kuntonyrkkeilyn tai taekwondon kesällä HNMKY:ssä. Tällöin ensin ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella ja sitten kun on saanut oikeudet ilmoittautua treeneihin MyClubissa, voi tehdä ensimmäisen treeni-ilmoittautumisen ja saapua treeneihin. Turvallisyyssyistä uusi harrastaja ei voi saapua treenipaikalle tutustumaan ilman ennakkoilmoittautumista.

Huom! Heinäkuussa ei järjestetä maanantain Pakilan treenejä eikä lauantain Arthurin poomsepetusta.

HARJOITTELUPAIKAT

Malmin palloiluhalli (MPH)
Siemenkuja 3, 00700 Helsinki, liikuntatilat hallin alakerrassa

Hotel Arthur
Vuorikatu 19, 00100 Helsinki, liikuntatilat 8 kerroksessa, aulasta hissillä

Pakilan toimintakeskus
Palosuontie 4 B, 00660 Helsinki