Olet täällä

TAEKWONDO OHEISLAJINA JALKAPALLO/KORIPALLO

TAEKWONDOA JA MUUTA KAMPPAILUTREENIÄ URHEILUJOUKKUEILLE

Helsingin NMKY

HNMKY Taekwondo järjestää säännöllisesti taekwondon oheisharjoittelutreenejä. Harjoitukset sopivat erityisesti jalkapallo-, koripallo- ja jääkiekkojoukkueille. Taekwondon lisäksi harjoituksiin voidaan ottaa elementtejä myös muista kamppailulajeista. Treeni räätälöidään joukkueen tarpeiden mukaisesti ja joukkueelle voidaan mahdollisuuksien mukaan järjestää oma harjoitteluaika joko HNMKY:n toimipisteissä (Helsingin keskusta, Malmi tai Pakila) tai joukkueen omilla harjoituspaikoilla.

Taekwondon potku- ja otteluliikkumisharjoitteet kehittävät liikkuvuutta, keskivartalon ja jalkojen hallintaa sekä koordinaatiotaitoja. Taekwondossa harjoitellaan pystyottelua ja harjoituksiin kuuluu myös hallittuja kaatumisia. Lisäksi pystyasennon kontaktiharjoitteet kehittävät etäisyyden hahmottamista. Taekwondon
oheislajiharjoituksissa otetaan treeniin mukaan niitä osioita, mitkä tukevat päälajin harjoittelua. Muista kamppailulajeista voidaan ottaa mukaan mm. paini- ja nyrkkeilyharjoituksia.

Oheisharjoitukset maksavat 75-95 euroa/tunti riippuen siitä pidetäänkö treeni HNMKY:n vai joukkueen tiloissa ja onko harjoituksia yksi vai useampi tunti peräkkäin (esim. samasta seurasta useammalle joukkueelle).

Mikäli olet kiinnostunut taekwondosta joukkueesi oheisharjoittelulajina, voit olla yhteydessä kamppailu-urheilun kehittäjään:

5557