Olet täällä

NUORTEN LEIRIT

NUORTEN RYHMÄNOHJAAJAKOULUTUSLEIRI (ROK-LEIRI) 2023

ROK-leiri eli ryhmänohjaajakoulutusleiri on suunnattu erityisesti ryhmänohjaajakoulutuksiin osallistuville nuorille, mutta myös muut nuoret ovat tervetulleita! Leirille osallistumalla voit hakea ryhmänohjaajaksi Helsingin NMKY:n ripareille ja varhaisnuorten kesäleireille Pelliin. Viikonlopun ohjelmassa tuttua Pelli-toimintaa eli mm. ensi kesän toimintoihin tutustumista, koulutusta, laulamista, leikkimistä, hiljentymistä, iloista seuraa ja makoisaa ruokaa! Mukaan kannattaa lähteä, vaikka ei ryhmänohjaajaksi ensi kesänä hakisikaan! Leirin hinta on 40 euroa ja se maksetaan korttimaksulla tai käteisellä leirille lähtiessä.

Leirille lähdetään Vuorikadulta perjantaina 3.3. klo 17.30 ja paluu sunnuntaina 5.3. n. klo 13.45. Leirikirje lähetetään ilmoittautuneille noin viikko ennen leiriä.

Ilmoittautuminen on käynnissä täällä. Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta ti 14.2. mennessä. llmoittautumisesta tulee vahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muistathan täyttää ilmoittautumisessa kaikki tarvittavat tiedot, jotka ohjaajan on hyvä tietää. Täysi-ikäiset, täyttäkää huoltaja-kohtaan valitsemanne läheisen nimi- ja puhelinnumero.

 

NUORTEN ADVENTTILEIRI 2022

Helsingin NMKY:n nuorten Adventtileiri järjestetään Pellin leirikeskuksessa 25.11.-27.11. Mukaan ovat tervetulleita kaikki toiminnassa mukana olevat yli 15-vuotiaat eli tervetuloa myös edellisten vuosien riparilaiset ja apparit, YMCA-klubilaiset ja kaikki ROKit! Leirille lähdetään yhteiskuljetuksella perjantaina klo 17.30 ja paluu sunnuntaina noin klo 14.

Ohjelmassa on mukavaa yhdessä tekemistä ja olemista, paljon aktiviteettia, joulutunnelmaa ja maukasta ruokaa. Perinteisesti leirillä on jokin teema ja se paljastetaan leirin lähestyessä! Leirin hinta on 40 euroa ja se maksetaan leirillä joko korttimaksuna tai käteisellä.

Ilmoittaudu mukaan täällä ti 15.11. klo 23.59 mennessä. llmoittautumisesta tulee vahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muistathan täyttää ilmoittautumisessa kaikki tarvittavat tiedot, jotka ohjaajan on hyvä tietää. Täysi-ikäiset, täyttäkää huoltaja-kohtaan valitsemanne läheisen nimi- ja puhelinnumero.

Leirikirje lähetetään ilmoittautuneille noin viikkoa ennen leiriä osallistujan sähköpostiosoitteeseen. Huomioithan, että ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova. Varmistathan siis jo ilmoittautuessasi huoltajalta, että osallistuminen on mahdollista. Mikäli et ole osallistumassa leirille, muistathan perua osallistumisen ajoissa, viimeistään 15.11. Peruutuksia otetaan vastaan vain sähköpostitse (leirit@hnmky.fi)

 

NUORTEN SYYSLEIRI JATKIS 2022

Alkusyksyn mahtavin viikonloppu on luvassa tänäkin vuonna! Helsingin NMKY:n nuorten syysleiri eli Jatkis 2022 järjestetään pe 26.8.-su 28.8. Pellin leirikeskuksessa ja mukaan ovat tervetulleita kaikki tänä vuonna vähintään 15 vuotta täyttävät tämän ja edellisten kesien riparilaiset, apparit&isoset niin varkkarileireiltä kuin ripareiltakin sekä vanhat sekä uudet kasvot ROKeista, kerhoista ja YMCA-klubeista. Voit ottaa myös kaverin matkaan! Lähde leirille tapaamaan leirikavereitasi ja kohtaamaan uusia namikalaisia tuttuja.

Leirille lähdetään yhteiskuljetuksella perjantaina klo 17.30 ja paluu sunnuntaina noin klo 14.30 Nuorten leirillä on toimintaa joka makuun: menoa ja meininkiä, pelailua, leikkejä, syömistä, yläköysirataa, laulua, leirimuistelua, hengailua.. Ja kenties myös jo legendaariseksi muodostunut ”pimeä leikki”.. Ja kaikki tämä hyvässä namikahengessä hyvällä namikaporukalla!

Leirin hinta on 45 euroa ja se maksetaan ensisijaisesti korttimaksulla tai vaihtoehtoisesti käteisellä leirillä (huom. otathan tasarahan). Leirikirje lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse noin viikko ennen leirille lähtöä. Huomioithan, että ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova. Varmistathan siis jo ilmoittautuessasi huoltajalta, että osallistuminen on mahdollista. Mikäli et ole osallistumassa leirille, muistathan perua osallistumisen ajoissa, viimeistään 15.8. Peruutuksia otetaan vastaan vain sähköpostitse (leirit@hnmky.fi)

Ilmoittautuminen leirille on käynnissä täällä. Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta 19.8. klo 12.00 mennessä. llmoittautumisesta tulee vahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muistathan täyttää ilmoittautumisessa kaikki tarvittavat tiedot, jotka ohjaajan on hyvä tietää. Täysi-ikäiset, täyttäkää huoltaja-kohtaan valitsemanne läheisen nimi- ja puhelinnumero.

Lisätietoja: Leiritoimisto, leirit@hnmky.fi

 

Menneet leirit:

NUORTEN VIIKONLOPPULEIRI 22.-24.4.

Kevään extra-viikonloppuleiri järjestetään Pellin leirikeskuksessa 22.-24.4. Teematoivekyselyiden pohjalta leirillä ollaan velhomaailman tunnelmissa! Viikonloppu sisältää myös perinteistä Pelli-meininkiä; pelailua, hengailua, mukavaa yhdessä oloa!  Mukaan kannattaa siis lähteä, vaikka teema ei olisikaan ennestään tuttu tai sun juttu. Leirin hinta on 40 euroa ja se maksetaan korttimaksulla tai käteisellä leirille lähtiessä. Leiri on suunnattu yli 15-vuotiaille.

Leirille lähdetään Vuorikadulta perjantaina 22.4. klo 17.30 ja paluu sunnuntaina 24.4. n. klo 14.30. Leirikirje lähetetään ilmoittautuneille noin viikko ennen leiriä.

Ilmoittautuminen leirille on käynnissä täällä. Ilmoittauduthan mukaan lomakkeen kautta ma 11.4. mennessä. Leiri toteutuu, mikäli ilmoittautumisia on tuohon mennessä riittävästi. Huomioithan, että ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova.  llmoittautumisesta tulee vahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muistathan täyttää ilmoittautumisessa kaikki tarvittavat tiedot, jotka ohjaajan on hyvä tietää. Täysi-ikäiset, täyttäkää huoltaja-kohtaan valitsemanne läheisen nimi- ja puhelinnumero.

 

5524