Olet täällä

APPARIKLUBI

Appariklubit (kausi 2023-2024) ovat 12 – 14-vuotialle (2009–2011 syntyneille) suunnattuja koulutuksia ja tapahtumia, joissa toiminnassa mukana olleet varhaisnuoret kokoontuvat ja kouluttautuvat saadakseen pieniä, ikäänsä ja taitoihinsa sopivia vastuutehtäviä eri toiminnoissa. Appariklubit ovat maksuttomia, mahdollisia leirejä lukuunottamatta. Appariklubeja järjestetään kauden aikana yleensä 4 (eli noin 1,5kk välein).

Tässä vielä tiivis info siitä, mitä appareiden eli apuryhmänohjaajien tehtävänkuvaan voi kuulua:

  • Apparit ovat nuoremmille esimerkkejä ja ns. isoja veljiä ja isoja siskoja, Appareiden tehtävänä on auttaa ja opastaa pienempiä.
  • Apparit voivat mm. olla ryhmänohjaajien ja ohjaajien apuna erilaisissa tehtävissä ja käyttää omia erikoisosaamisiaan ja lahjojaan.
  • Apparin tehtävissä voi oppia hoitamaan annettuja tehtäviä vastuullisesti ja saada onnistumisen iloa!

Miten mukaan: Tulevan kauden apparikoulutuksen ilmoittautuminen tapahtuu näiden sivujen kautta, sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittaudu mukaan tästä.  Huomioithan, että ilmoittautumisesta ei lähde sähköpostikuittausviestiä. Mikäli et ole varma, oletko jo ilmoittautunut, voit ilmoittautua varalta uudelleen. Infoa ja muistutusta alkavasta appariklubista lähetetään sähköpostitse kesän leireille osallistuneille, appari-ikäryhmään kuuluville vielä syyskuussa! Kauden Appariklubi kokoontuu ensimmäistä kertaa lokakuussa.