Olet täällä

Avoimet työpaikat

Etsimme sisällöntuottajaa

Helsingin NMKY etsii sisällöntuottajaa. Helsingin NMKY on ollut aktiivisesti mukana liikunnan, sosiaalialan ja kaupunkikulttuurin kentillä jo 130 vuoden ajan. Tänä päivänä tarjoamme osallistumis-, vaikuttamis- ja verkostoitumismahdollisuuksia lapsille, nuorille ja aikuisille. Helsingin NMKY on muun muassa Suomen suurin koripallo-organisaatio sekä yksi suurimpia iltapäiväkerhotoiminnan järjestäjiä.

Sisällöntuottajan tehtävänkuva on monipuolinen ja pääset työskentelemään erilaisten ihmisten sekä toimintakenttien parissa. Tehtävässä korostuu sosiaalisen median tuntemus, sisällöntuottaminen monikanavaisesti sekä heittäytyminen erilaisiin tilanteisiin. Pääset yhdessä viestinnän tiimin kanssa tekemään sisältöjä suosittuihin viestinnän kanaviimme. Tässä tehtävässä pääpaino on sisällöntuottaminen Helsingin NMKY:n koripallotoiminnasta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää ensisijaisesti positiivista ja idearikasta otetta sekä osaamista tehdä videoita ja ottaa kuvia, taitoa kirjoittaa uutisia sekä taittaa mainoksia.

Katsomme eduksi tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä aiemman kokemuksen sosiaalisen median sisällöntuottamisesta. Tarjoamme sinulle hyvät puitteet ja työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi viestijänä. Pääset näköalapaikalle Helsingin ytimeen. Työntekeminen onnistuu joustavasti mutta tapahtuu myös ilta-aikaan sekä viikonloppuisin, jolloin varsinaista toimintaamme järjestetään.

Helsingin NMKY on Great Place to Work -sertifioitu eli olemme tutkitusti työntekijöidemme mielestä hyvä työpaikka.

Lähetä meille CV sekä vapaamuotoinen hakemuksesi videon muodossa. Videolla toivomme, että vastaat kysymyksiin, miten kehittäisit Helsingin NMKY:n sosiaalisen median sisältöjä ja miksi juuri sinä olisit oikea ihminen tähän tehtävään?

Työsuhde: Määräaikainen

Työsuhteen kesto: 1.8.2022-31.12

Iltapäiväkerhon ohjaaja & iltapäiväkerhon vastaava ohjaaja

Tule töihin iltapäiväkerhoon!

Etsimme joukkoomme nyt iltapäiväkerhon ohjaajia ja vastaavia ohjaajia lukuvuodeksi 2022-2023.

Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa yhdessätoista eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, monipuolista toimintaa.

Hakijalle on eduksi soveltuva koulutus, kokemus ryhmänhallinnasta, kokemus erityistä tukea tarvitsevista lapsista, sekä kehittävä tiimihenkisyys. Koemme harrastuneisuuden ja erityisosaamiset isona etuna ja tarjoamme hyvän ympäristön niiden toteuttamiseen lasten kanssa.

Helsingin NMKY tarjoaa mukavan ja motivoivan työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä töitä myös koulujen loma-ajoille leiritoiminnan parissa.

Helsingin NMKY:ssä työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon Mehiläisessä ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
Omaa osaamista sekä ammattitaitoa voi kehittää esimerkiksi oppisopimusopiskeluna töiden ohella.

Työsuhde: Määräaikainen
Työsuhteen kesto: 4.8.2022-2.6.2023
Työaika: 25-28h/vko
Palkkaus: Kristillisten järjestöjen TES
Hakemus: täytä hakemus tästä

Lisätietoja:


Tuomas MäkeläKehityspäällikkö050 449 9289tuomas.makela@hnmky.fi

5523

Kesätöihin päiväleireille

Helsingin NMKY järjestää kesäleiritoimintaa eri puolilla Helsinkiä.

Etsimme nyt nuoria kesätyöhön apuohjaajiksi korisleireille, taekwondoleireille ja perinteisille päiväleireille.

Tarjoamme pääsääntöisesti töitä kahdeksi viikoksi kesätyöntekijää kohden. Suurin osa leireistä on kesäkuussa. Voit hakea kesätöihin myös kesäsetelillä!

Voit hakea kesätyötä tällä lomakkeella.