Olet täällä

Avoimet työpaikat

Etsimme: Namika Areenan toimintavastaavaa

Helsingin Pakilaan rakentuu uusi upea Namika Areena.

Namika Areena on Helsingin NMKY:n Tukisäätiön rakennuttama noin 3500m² uusi liikuntaolosuhde Helsingin Pakilaan. Namika Areena tulee palvelemaan Helsingin NMKY:n monipuolista lasten ja nuorten toimintaa sekä Pakilan peruskoulun liikunnanopetusta.

Helsingin NMKY on Suomen suurin koripalloseura, joten areenan suunnittelua ovat ohjanneet etenkin juniorikoripallon tarpeet. Namika Areena on vuonna 2023 valmistuessaan luonteva jatke Helsingin NMKY:n rooliin koripallon suunnannäyttäjänä.

Nyt tarjolla on aitiopaikka: etsimme Namika Areenalle toimintavastaavaa


Vastuullesi Namika Areenan toimintavastaavana kuuluvat:

Namika Areenan ja sen tilojen päivittäisen toiminnan hallinnointitilojen markkinointi ja myynti Namika Areenan toimintamallien kehittäminen ja hallinnointikiinteistöön liittyvät asiat (yhteistyössä isännöinti ja kiinteistöpäällikön kanssa)raportointiyhteisöllisyyttä tukevien toimintamallien kehittäminen Namika Areenan tapahtumatuotantoNamika Areenan rakennusurakan loppuunsaattamiseen liittyvistä vastuista huolehtiminen


Eduksi katsotaan:

Liikuntaolosuhteiden liiketoiminnan ymmärtäminenNuoriso ja liikunta -alan tai muutoin työtehtävää tukeva kokemus


Tarjoamme:

työterveyshuollon yksityisellä terveysasemallavapaaajan tapaturmavakuutuksenvuosittaisen hyvinvointieduntimanttisen työporukan


Kurkkaa Namika Areenan omat sivut www.namikaareena.fi ja hae meille töihin (rekry@

Hae vastaavaksi ohjaajaksi iltapäiväkerhoon!

Helsingin NMKY hakee nuorekkaaseen yhteisöönsä arjen sankareita!

 

Helsingin namikan iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa yhdessätoista eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua, lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, lapsilähtöistä ja monipuolista.

Työsi on yksi yhteiskuntamme tärkeimpiä tehtäviä. Tehtävässäsi pääset toteuttamaan omaa erityisosaamistasi ja hyödyntämään omia harrastuksiasi. Työhön sisältyy ohjatun toiminnan toteuttamista, lapsen kasvun kokonaisvaltaista tukemista ja vapaan leikin ohjausta.

 

Vastaavana ohjaajana tehtäviisi kuuluu ohjaustyön lisäksi arjen kasvatustyöstä vastaaminen, ohjaajien perehdyttäminen ja yhteistyö vanhempien ja koulun kanssa. Vastaat alueellasi koulun loma-aikojen päiväleiritoiminnasta ja osallistut leirityöhön.

Hakijalta edellytetään kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Tärkeitä asioita ovat myös motivaatio, oma-aloitteisuus ja energinen työote. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, koska toimintaan kuuluu työskentelyä tiimissä sekä yhteistyötä huoltajien ja muiden kasvatuskumppaneiden kanssa. Eduksi katsotaan soveltuva koulutus ja kokemus tiimin vetämisestä.

Helsingin NMKY on dynaaminen työyhteisö, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä verkostoitumaan sosiaali- ja kasvatusalan osaajien kanssa.

Työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat meille Helsingin NMKY:ss ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon Mehiläisessä ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
 

Kesätöihin Namikan korikselle?

Nyt olisi avoinna kiva kesätyö Namikan koriksessa!

Oletko sinä etsimämme henkilö Helsingin NMKY:n koripallon kesätyöntekijäksi! Haku on käynnissä ja etsimme tehtäviin: oma-aloitteellisia, ahkeria ja sosiaalisia tyyppejä. Koripallotausta ja kokemus lasten kanssa toimimisesta katsotaan eduksi.

Jätä hakemus osoitteessa: https://www.hnmky.fi/lomakkeet/6006

Haku päättyy keskiviikkona 12.4.

Tervetuloa iltapäiväkerhon ohjaajaksi!

Helsingin NMKY:n hakee nuorekkaaseen yhteisöönsä arjen sankareita!

Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa yhdessätoista eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua, lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, lapsilähtöistä ja monipuolista toimintaa.

Työsi on yksi yhteiskuntamme tärkeimpiä tehtäviä. Työssäsi pääset toteuttamaan omaa erityisosaamistasi ja hyödyntämään omia harrastuksiasi. Työhön sisältyy ohjatun toiminnan toteuttamista, lapsen kasvun kokonaisvaltaista tukemista ja vapaan leikin ohjausta.

Hakijalle on eduksi kokemus lasten kanssa työskentelystä, mutta tärkeitä asioita ovat myös motivaatio, oma-aloitteisuus ja energinen työote. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, koska toimintaan kuuluu työskentelyä tiimissä sekä yhteistyötä huoltajien ja muiden kasvatuskumppaneiden kanssa.

Helsingin NMKY on dynaaminen työyhteisö, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä verkostoitumaan sosiaali- ja kasvatusalan osaajien kanssa.

Helsingin NMKY:ssä työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon yksityisellä terveysasemalla ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
 

Työsuhde: Määräaikainen
Työsuhteen kesto: 3.8.2023-31.5.2024
Työaika: 26h/vko
Palkkaus: KJTES
Haku päättyy: Paikka täytetään sopivien henkilön löydyttyä
Hakemukset liitteineen: lomakkeella
Lisätietoja:
Aluekoordinaattori Marja-Riitta Typpi

Kesätöihin päiväleireille?

Namikan päiväleirien kesätyöhaku on nyt käynnissä!

Helsingin NMKY järjestää kesäleiritoimintaa eri puolilla Helsinkiä.
Etsimme nyt nuoria kesätyöhön apuohjaajiksi korisleireille, taekwondoleireille ja perinteisille päiväleireille.


Voit hakea kesätyötä tällä lomakkeella.