Olet täällä

Avoimet työpaikat

Iltapäiväkerhon ohjaaja

Etsimme positiivista ja innostunutta yksilöä liittymään joukkoomme iltapäiväkerhon ohjaajaksi kaudelle 2024-2025. Olemme iltapäivätoimijana sitoutuneet tarjoamaan lapsille turvallisen ja innostavan ympäristön kasvaa ja oppia. Jos sinulla on palo työskennellä lasten parissa, sekä kiinnostus itsesi ammatilliseen kehittämiseen, saatat olla etsimämme henkilö!

Iltapäiväkerhon ohjaajana vastaat lasten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Työssäsi suunnittelet ja ohjaat monipuolisia aktiviteetteja, jotka tukevat lasten kehitystä. Huolehdit myös päivittäisistä rutiineista ja toimit järjestelmällisesti varmistaen, että jokainen lapsi saa parhaan mahdollisen kokemuksen iltapäiväkerhostamme. Työaika sijoittuu pääosin kello 11-17 välille.

Odotamme sinulta

Kyky hallita ryhmää positiivisella ja kannustavalla otteella.Kiinnostusta alaa kohtaan ja aito halu työskennellä lasten kanssa, sekä edistää heidän hyvinvointiaan.Kyky pitää kiinni päivittäisistä rutiineista ja toimia järjestelmällisesti lasten kanssa.Mukautuvaa työotetta ja kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin nopeasti muuttuvasssa työympäristössä, sekä ratkaisukeskeisyyttä arjen ongelmissa.Halua oppia uutta ja kehittyä ammattilaisena kasvatusalalla.Kokemusta lapsiryhmän kanssa toimimisesta.Suomen kielen taitoa, jolla selviät päivittäisistä kasvatuskeskusteluista.

Tarjoamme:

Mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja yhteisöllisessä ympäristössä.Koulutusta ammattitaitosi vahvistamiseksi.Mahdollisuuden olla merkityksellisessä roolissa lapsen elämässä.


Jos uskot olevasi etsimämme henkilö ja haluat olla mukana rakentamassa ammatillista, iloista ja turvallista kasvuympäristöä lapsille, lähetä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Iltapäiväkerhon vastaava ohjaaja

Etsimme positiivista ja innostunutta yksilöä liittymään joukkoomme iltapäiväkerhon vastaavaksi ohjaajaksi kaudelle 2024-2025. Olemme iltapäivätoimijana sitoutuneet tarjoamaan lapsille turvallisen ja innostavan ympäristön kasvaa ja oppia. Jos sinulla on palo työskennellä lasten parissa, sekä kiinnostus itsesi ammatilliseen kehittämiseen, saatat olla etsimämme henkilö!

Iltapäiväkerhon vastaavana ohjaajana vastaat lasten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Työssäsi suunnittelet ja ohjaat monipuolisia aktiviteetteja, jotka tukevat lasten kehitystä.

Vastaavana ohjaajana tehtäviisi kuuluu ohjaustyön lisäksi arjen kasvatustyöstä vastaaminen, ohjaajien perehdyttäminen ja yhteistyö vanhempien ja koulun kanssa.

Huolehdit myös päivittäisistä rutiineista ja toimit järjestelmällisesti varmistaen, että jokainen lapsi saa parhaan mahdollisen kokemuksen iltapäiväkerhostamme. Työaika sijoittuu pääosin kello 11-17 välille. Vastaavalla ohjaajalla on yhtenä aamupäivänä viikossa toimisto- ja suunnitteluaikaa yhdessä muiden vastaavien ohjaajien kanssa.

Odotamme sinulta:

Kykyä hallita ryhmää positiivisella ja kannustavalla otteella sekä taitoa kohdata muuta tiimiä tasavertaisella ja kouluttavalla otteella.Kiinnostusta alaa kohtaan ja aitoa halua työskennellä lasten kanssa, sekä edistää heidän hyvinvointiaan.Kykyä rakentaa toiminnan päivittäiset rutiinit ja tuoda rutiinit osaksi iltapäiväkerhon arkea.Mukautuvaa työotetta ja kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin nopeasti muuttuvassa työympäristössä, sekä ratkaisukeskeisyyttä arjen ongelmissa.Halua oppia uutta ja kehittyä ammattilaisena kasvatusalalla sekä kehittää myös omaa tiimiäsi.Kokemusta