Olet täällä

Tehdään yhteistyötä!

TAT tekee monipuolisesti yhteistyötä erilaisten tahojen kanssa. Täydennämme julkisen sektorin palveluja esimerkiksi työllisyys- ja sosiaalipalvelujen alueella. Toinen merkittävä yhteistyökumppanimme ovat eri oppilaitokset valmentavasta ja ammatillisesta koulutuksesta korkeakouluihin saakka: tarjoamme toimintaa, harjoittelupaikkoja ja hankeyhteistyön mahdollisuuksia. Lisäksi toimimme monien eri monikulttuuristen järjestöjen ja yhdistysten kanssa järjestäen esimerkiksi yhteisiä palveluja, tapahtumia, työpajoja ja koulutuksia. Teemme mielellämme yhteistyötä myös muiden yhteisöjen ja yksityisten tahojen kanssa. 

Tule ohjaamaan omaa ryhmää! 

 Jos sinulla on taitoja, joita haluaisit opettaa, tietoa jaettavaksi tai ajatus harrastusryhmästä,  ota meihin yhteyttä! Tarjoamme tiloja ja toimintamahdollisuuksia ryhmille, jotka ovat TAT:n  arvojen mukaisia. 

Tule harjoitteluun! 

 Jos olet AMK –opiskelija esimerkiksi sosiaali- tai nuorisoalalla, tule meille tutustumaan  monikulttuuriseen asiakastyöhön, ryhmien ohjaamiseen ja tapahtumien  järjestämiseen. Suomen kielitaito ei ole välttämätön, mutta meillä saat hyvän tilaisuuden  harjoitella sitäkin! 

Ammatillista yhteistyötä? 

Onko meillä yhteisiä kiinnostuksenkohteita tai tavoitteita? Pyydä meidät esiintymään  koulutukseen, seminaariin tai muuhun tilaisuuteen!  Teemme mielellämme yhteistyötä myös  erilaisten hankkeiden tiimoilta ja lähdemme mukaan mielenkiintoisiin projekteihin. 

Tue työtämme 

Voit myös tukea TAT:n tekemää työtä tarjoutumalla sponsoriksi tapahtumiimme tai  koulutuksiimme.   

Helsingin NMKY