Olet täällä

Toiminta ja aikataulu

Helsingin NMKY

Katso varmasti ajantasainen ohjelma FB-sivuiltamme!

 

 

Liikuntaa kaikille 

TAT järjestää useita erilaisia liikuntaryhmiä, joihin kaikki ovat tervetulleita! Tule mukaan pelaamaan pallopelejä (esim. futsal, lentopallo), tanssimaan (Kizomba!) tai harrastamaan kuntoliikuntaa ammattitaitoisten ohjaajien johdolla.  

Liikuntaa naisille 

TAT järjestää naisten omia liikuntaryhmiä. Liikuntaryhmissä mm. tanssitaan, venytellään ja hoidetaan omaa kehoa. Ei haittaa, vaikka et olisi harrastanut liikuntaa aikaisemmin. Saat tarvittaessa neuvoja liikkumiseen. Osaan ryhmistä voi ottaa mukaan myös lapsen. Ota yhteyttä, jos naisten liikuntaryhmä kiinnostaa!

Suomen kielen ryhmät 

Suomen kielen ryhmissämme voit harjoitella suomen kieltä mukavassa ja rennossa ilmapiirissä. Aloittelijoille on oma ryhmä: ei haittaa, vaikka et vielä osaa hyvin suomen kieltä! Et tarvitse oppikirjaa, opettaja antaa sinulle materiaalit. Edistyneemmille tarkoitetussa ryhmässä puhutaan erityisesti työelämään ja työn hakemiseen liittyvistä asioista.  

Sosiaaliset tapahtumat

TAT Community Café on kohtaamis- ja ajanviettopaikka, jonne voi tulla tapaamaan ihmisiä ja vaihtamaan kuulumisia. Järjestämme myös yhdessä vapaaehtoisten kanssa Social Kitchen -yhteisöruokailuja, joissa kokoonnutaan hyvän ruoan äärelle viettämään mukavaa iltaa.

Apua työn hakemiseen ja muihin arkisiin asioihin 

Haluatko löytää työtä? Tarvitsetko apua asunnon saamisessa, KELA-asioissa tai muissa arkisissa asioissa? TAT järjestää työllistymiseen liittyvää ryhmätoimintaa ja kursseja. Tarjoamme myös henkilökohtaista apua ja neuvontaa: voit tulla ilman ajanvarausta Palvelutorille. Voit myös varata ajan tapaamiseen suoraan ohjaajiltamme:  

Arsene Towa (suomi, englanti, ranska), p. +358 50 3229510 / arsene.towa@hnmky.fi

Jaana Takalo (suomi, englanti), p. +358 50 3654682 /  jaana.takalo@hnmky.fi

 

Lisäksi järjestämme kursseja ja työpajoja. Katso tarkemmat tiedot kohdasta kurssit ja koulutukset. Tiedotamme tulevista koulutuksista myös sosiaalisessa mediassa.