Olet täällä

Etsimme lukuvuodelle 2020-2021 innokkaita ja motivoituneita osaajia iltapäiväkerhoihimme

Helsingin NMKY iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa kymmenessä eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, monipuolista toimintaa.

Hakijalle on eduksi soveltuva koulutus, kokemus ryhmänhallinnasta, kokemus erityistä tukea tarvitsevista lapsista, sekä kehittävä tiimihenkisyys. Koemme harrastuneisuuden ja erityisosaamiset isona etuna ja tarjoamme hyvän ympäristön niiden toteuttamiseen lasten kanssa.

Helsingin NMKY tarjoaa mukavan ja motivoivan työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä töitä myös koulujen loma-ajoille leiritoiminnan parissa.

 

Helsingin NMKY:ssä työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon Mehiläisessä, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuurisaldo -edun. Omaa osaamista sekä ammattitaitoa voi kehittää esimerkiksi oppisopimusopiskeluna töiden ohella.

 

Työsuhde: Määräaikainen

Työsuhteen kesto: 10.8.2020-4.6.2021

Työaika: 25-26h/vko

Palkkaus: TES:n mukainen kuukausipalkka

Haku päättyy 1.5. klo 17.00, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä

Lisätiedot osoitteesta ip.rekry@hnmky.fi

 

Siirry työhakemuslomakkeeseen