Kisamenestystä taekwondon liikesarjoissa

11.09.2023

HNMKY Taekwondon kisaajat osallistuivat 9. syyskuuta Pori Rospuutto -liikesarjakilpailuihin. Tapahtuma avasi taekwondon syksyn kilpailukauden.

Ranking-sarjoissa Henri-Mikael Nuorimaa otti kultaa alle 30-vuotiaissa miehissä. Mimi Miettinen saavutti hopeaa kadettitytöissä ja pronssia alle 17-vuotiaiden triolla Porin Nea Forsellin ja Porvoon Pinja Latvajärven kanssa.

Kim Chung oli neljäs alle 40-vuotiaissa naisissa ja Iivari Kiiskinen kadettipojissa.

Mimi kisasi 5. elokuuta myös beach taekwondon SM-kilpailuissa. Sieltä mitalisaldo kertyi alle 17-vuotiaiden ryhmien beach SM-pronssilla. Alle 17-vuotiaissa tytöissä Mimi sijoittui yhdeksänneksi. Näissä kisoissa kummatkin sarjat oli yhdistetyt eli niissä kilpailivat niin kadetti- kuin juniorisarjalaiset. Pudotuspeli oli tiukka.

Namikan kilpailijoita valmensi Sirpa Huuskonen.