Olet täällä

Hopeaa ja pronssia taekwondon SM-kisoista

06.12.2022

Taekwondon Suomen mestaruuksista kisattiin 3. joulukuuta Turussa. HNMKY Taekwondon päivän saldo oli yhteensä kuusi SM-mitalia, jotka saavutettiin alle 18-vuotiaiden sarjoissa. Seuran kilpailijat saivat Turusta mukaansa myös vuoden 2022 otteluliigan ja liikesarjakilpailijoiden rankingin pokaalit.

Sofia Nurmi ja Frans Frangén ottelivat SM-hopeaa junioreissa ja Benjamin Iles kadeteissa.

Liikesarjoissa Iivari Kiiskinen otti SM-pronssia kadettipojissa ja alle 17-vuotiaiden ryhmissä. Mimi Miettinen nappasi SM-pronssia kadettitytöissä. Kummallekin sekä SM-kisat että SM-mitalit olivat ensimmäiset.

Ottelijoita valmensi Ea Barrois, ja liikesarjakilpailijoita luotsasivat Sirpa Huuskonen ja Antti Miettinen. Kadettipoikien ryhmää valmensi Budokwai Taekwondon Olli Siltanen.

OTTELUTULOKSET

SM-hopeaa

• Sofia Nurmi (nuoret B1 F -63)
  • Frans Frangén (nuoret B1 M -63)
  • Benjamin Iles (kadetit C1 M -65)

Vuoden 2022 liiga

• 1. sija: Sofia (B1 F -63), Frans (B1 M -63)
  • 3. sija: Benjamin (C1 M -65)

LIIKESARJATULOKSET

SM-pronssia

• Mimi Miettinen (kadettitytöt)
  • Iivari Kiiskinen (kadettipojat)
  • Iivari / Alex Karlsson, Budokwai / Emil Karma, Budokwai (ryhmät U17)

muut sijat

• 4. sija: Henri-Mikael Nuorimaa (miehet U30), Elmer Nordberg (miehet U40), Satu Ritari (naiset O40)
  • 5. sija: Frans Frangén (junioripojat), Sini Forssell (naiset O40)
  • 6. sija: Satu / Mikko Virta (parit O30)
  • 7. sija: Mikko (miehet O40), Elmer / Niina Virtala, Manse Taekwondo (parit O30)

Ranking-sijoituksista on mainittu alla sijat 1–3. Seurapisteissä HNMKY Taekwondo oli kolmas.

Vuoden 2022 ranking

• 1. sija: Henri-Mikael (miehet U30), Mikko (miehet U50)
  • 2. sija: Satu (naiset U50), Kim Chung / Henri-Mikael (parit U30), Satu / Mikko (parit O30)
  • 3. sija: Iivari (kadettipojat), Elmer (miehet U40), Satu (naiset O40), Mimi / Frans (parit U17)

Kiitokset ja onnittelut kaikille tänä vuonna seuran väreissä kilpailleille! Kiitos kuuluu myös valmentajille ja tukijoukoille.

kuvat: Moritz Nurmi, Antti Miettinen