Kaksi pronssia taekwondon liikesarjakisoista

10.05.2021

HNMKY Taekwondon liikesarjakilpailijat toivat taas iloa kevääseen online-kilpailuissa. Tällä kertaa kisana oli tanskalaisten järjestämä Lentsin liikesarjakilpailu eli 4th Lents Taekwondo Worldwide Sports Online.

Seura pysyi mitalikannassa, kun Mikko Virta ja Lauri Rönkkö ottivat pronssia yli 17-vuotiaiden miesten harrastajasarjassa (sarja vyöarvoille 6.3. kup). Online-kilpailumitali oli Mikolle jo kolmas ja Laurille toinen. Amanda Punkka sijoittui naisten vastaavassa sarjassa kuudenneksi. Sekä miesten että naisten sarjassa namikalaisilla oli suora finaali. Harrastajasarjoissa kilpailijat voivat valita esitettävät liikesarjansa itse.

Martti Outinen kilpaili mustavöisten 5160-vuotiaiden miesten sarjassa. Tällä kertaa hänen tiensä päättyi semifinaaliin. Sarjassa oli 18 osallistujaa, joista kahdeksalle aukeni finaalipaikka. Mustavöisten sarjassa liikesarjat arvotaan kilpavalikosta etukäteen. Martin semifinaaliin valikoituivat esitettäväksi dan-liikesarjat Jitae ja Taebaek.

Lentsin liikesarjakilpailu järjestettiin kahtena viikonloppuna. Toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna olivat alkuerät ja semifinaalit sekä 8.9.5. viikonloppuna finaalit.