Fransille poomsaekultaa Lohjalta

07.03.2020

Kaikille eli ranking-, harrastaja- ja ilvessarjoille avoimien liikesarjakilpailujen kevätkauden avasi Lohja Open 7.3. lauantaina. Tapahtumaan osallistui lähes 120 liikesarjakilpailijaa. Suurin osa kisaajista tuli Suomesta, mutta myös ruotsalaisväriä nähtiin. Erityisesti harrastajat kunnostautuivat täyttämällä päivän sarjat. HNMKY Taekwondoa edustivat liikesarjakilpailijat Frans Frangén, Rosa Meriläinen ja Martti Outinen. Seuran valmentajana toimi Sirpa Huuskonen.

Frans voitti sarjansa sinivöiset miehet. Rosan sarjat olivat päivän suurimpia, esimerkiksi naisten diesel-sarjassa oli 15 osallistujaa. Tiukassa taistossa Rosa sijoittui kahdeksanneksi sekä sinivöisissä että diesel-sarjan naisissa. Martti oli neljäs diesel-sarjan miehissä ja seitsemäs puna-mustavöisissä miehissä. Ylempien vöiden parisarjassa Frans ja Rosa sijoittuivat kuudensiksi.

Lohjan kilpailu kerrytti mukavasti kisakokemusta. Nyt on vielä seitsemän viikkoa aikaa hioa liikesarjoja ennen HNMKY Taekwondon omaa liikesarjakilpailua, joka järjestetään 25.4. Jos sinne saisi isomman iskujoukon?

Kiitokset kilpailijoille hienoista esityksistä ja onnittelut kisapäivästä!

kuvat: Jeppe Aukio, Sirpa Huuskonen