Olet täällä

Joensuussa leivottiin taekwondon SM-mitaleita

02.02.2020

Taekwondon ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut järjestettiin 1.2. Joensuun SM-viikkojen yhteydessä. Pitkähkö matka Itä-Suomeen kannatti. HNMKY Taekwondon nuori ottelujoukkue takoi kadettien ja nuorten sarjoissa 12 SM-mitalia, joista kolme oli kultaista, viisi hopeista ja neljä pronssista. Suomen mestaruuteen ylsivät C1-sarjalaiset Eino Paukkula ja Elli Tallgren. Päivää mausti HNMKY:n ensimmäinen liikesarjojen SM-mitali, väriltään pronssinen. Kilpailijoita valmensivat Elmer Nordberg ja Sarianne Nordberg.

OTTELU

SM-kultaa: Eino Paukkula (C1-M -61 kg ja C1-M -65 kg), Elli Tallgren (C1-F -51 kg)

SM-hopeaa: Edward Sabo (B1-M -63 kg), Juuso Jaakonaho (B1-M -73 kg), Frans Frangén (C1-M -45 kg), Eino Aalto (C1-M -65 kg), Hilla Hakala (B1-F -55 kg)

SM-pronssia: Juuso Jaakonaho (B1-M -68 kg), Eino Aalto (C1-M -61 kg), Hilla Hakala (B1-F -52 kg), Elli Tallgren (B1-F -52 kg)

LIIKESARJAT

Sirpa Huuskonen: SM-pronssia yli 30 v. parit (parina Juho Metsälä, Espoo Hwarang Team), 4. sija yli 40 v. naiset

Hyvän kisafiiliksen ja Namikan mahtimeiningin puki Juuso sanoiksi: "Kilpailu oli kokemuksena tuttu, uutena tuli pohjoiseen matkustaminen. Kilpailukokemus oli kiinnostava ja todella hauska. Ajanvietto seurakaverien kanssa teki SM-kisasta erityisen mukavan." Elli ja Frans olivat tyytyväisiä suorituksiinsa, vaikka kisat olisivat voineet mennä paremminkin. Nälkää jäi siis ensi kerraksi. Seuraava ottelukilpailu onkin Loviisassa 28.3. ja liikesarjakilpailu Lohjalla 7.3. Kevättä päin käydään mukavia kisauutisia odotellen!

Onnittelut kisaajille SM-menestyksestä ja kiitokset valmentajille!

Kuvat: Sarianne Nordberg (1-4), Matti Huuskonen (5)