Olet täällä

HNMKY:N U14-POJAT JATKAVAT SM-SARJASSA PUHTAALLA PELILLÄ

06.02.2019

Helsingin NMKY:n U14-poikien joukkue pelasi SM-sarjan toisen turnauksensa sunnuntaina 3.2. Salossa. Tällä kertaa Namika sai vastaansa Munkkiniemen Kisapojat ja Salon Vilppaan. Namika selviytyi rankasta päivästä puhtaalla pelillä kun MuKi kaatui 84-53 (45-31) ja Vilpas lukemin 44-68 (27-34). Namika jatkaa sarjassa ilman tappioita.

Valmentaja Henri Clementin kommentit otteluista:

“Saimme hyvän alun Mukia vastaan ja oli pieni mahdollisuus nykäistä isompikin kaula heti alkuun. Yritteliäästi pelanneet munkkalaiset eivät kuitenkaan antaneet periksi, vaan roikkuivat kannassa toisen erän alkupuolelle asti. Tässä kohtaa jätimme puolustuspäässä turhat hand-checkit pois samalla, kun intensiteetti jopa nousi ja tätä kautta saimme myös onnistumisia hyökkäyspäässä. Hyvä kolmas erä ratkaisi ottelun viimeistään namikalaisten eduksi. Tavoitteena oli saada pidettyä tempo ylhäällä läpi ottelun ja tässä joukkue onnistui oikein hyvin!

Toinen peli isäntäjoukkue Vilpasta vastaan oli vaikea. Ensimmäisen puoliskon ajan pelaamisessa tuntui olevan käsijarru päällä eikä pelissä onnistuttu pitämään samaa tempoa kuin päivän ensimmäisessä ottelussa. Ensimmäisessä erässä pääsimme hyvin vapaaheittoviivalle ja toisen erän puolustuspään stopit antoivat hyvän mahdollisuuden ottelun voittamiseen. Kolmannen erän alussa sorruimme kuitenkin Vilppaan puristuksessa todella pahasti yksinyrittämiseen, pään pyörittelyyn ja käsien levittelemiseen. Teimme pallon kanssa paljon huonoja valintoja ja pian oltiinkin tasatilanteessa. Ottelu kääntyi, kun penkiltä löytyi lisää energiaa kentälle ja viimeistään neljännen erän alun hyökkäyspään onnistumiset toivat uuden energiapiikin joukkueelle.”