Olet täällä

POIKIEN SM-SARJOISSA KAKSI TAPPIOTA VIIKONLOPPUNA

28.01.2019

Helsingin NMKY:n U19-pojat kohtasivat lauantaina 26.1. klo 14.30 SM-sarjan ottelussa paikallisvastustaja Helsinki Rocksin vieraskentällä Töölön Kisahallissa. Rocks vei kauden toisen kohtaamisen lukemin 82-65 (44-35).

Ottelutilastot

Valmentaja Timo Saukkolan kommentit: Aloitimme ottelun hyvin ja pelasimme hyvällä itseluottamuksella. Painoimme kuitenkin päämme maahan liian helposti pienistäkin epäonnistumisista ja kadotimme otetta kohti puoliaikaa. Kolmannella jaksolla Rocks oli hyvä ja pääsi juoksemaan kenttää, ennen kun saimme neljännellä jaksolla otetta pelistä. Viimeinen rutistus ei kuitenkaan riittänyt ja voitto jäi kotijoukkueelle. Perustekemisemme vaatii vielä kohennusta ja pystymme haastamaan kaikki joukkueet keväällä.”

U16-poikien joukkue pelasi kevään toisen SM-sarjan ottelunsa lauantaina 26.1. klo 15.30 puhtaalla pelillä sarjaa johtavaa Tampereen Pyrintöä vastaan kotiluolassaan Malmin palloiluhallilla. Ottelun ensimmäinen puoliaika oli Pyrinnön suvereenia hallintaa ja tauolle lähdettiin lukemissa 19-59. Toisella puoliajalla namika heräsi taistelemaan ja pystyi haastamaan vastusta paljon paremmin. Peli päättyi Pyrinnön voittoon lukemin 61-111.

Valmentaja Eero Levä kommentoi ottelua: ”Peli ja varsinkin sen ensimmäinen puoliaika oli kauden kovatempoisinta koripalloa mitä olemme kaudella pelanneet. Ensimmäisellä puoliajalla meille oli vaikeaa toteuttaa omaa pelaamista sekä joukkueena että henkilökohtaisella tasolla. Meiltä ainoastaan Leo Mäkipää (16/5/5) pystyi pelaamaan pelin vaatimalla tasolla läpi ottelun. Kokonaisuutena lukemat puhuvat kuitenkin puhuvat puolestaan 19-59 kertoo että emme olleet samalla kentällä Pyrinnön kanssa ensimmäisen puoliskon aikana. Olen ylpeä siitä miten pelaajat marssivat tauon jälkeen pukukopista kentälle. Toisella puoliskolla jokainen pelaaja nosti omaa tasoaan, alkoi kilpailla pelin vaatimalla tasolla ja luotti omiin kykyihinsä. Aloimme saada onnistumisia hyökkäyspäässä ja puolustaessa onnistuimme ottamaan Pyrinnöltä asioita pois. Kenenkään pää ei painunut alas vaikka Pyrintö oli meitä tänään selvästi parempi. Pelaajat suhtautuivat tilanteeseen mahdollisuutena oppia uutta ja tämä varmasti kantaa hedelmää jatkoa ajatellen.”