MIEHILLE VIERASTAPPIO KOUVOLASTA, NAISILLE TÄRKEÄ KOTIVOITTO SUNNUNTAINA

28.01.2019

(kuva Jukka Ahola)

Helsingin NMKY:n miehet kohtasivat perjantaina vieraissa Korikouvot. Terävällä jalalla liikenteessä olleet Kouvolalaiset kirjauttivat ottelusta 95-66 voiton. Naiset puolestaan saivat vieraita Nokialta BC Nokiasta, kun joukkueet pelasivat kiivaan ottelun sunnuntaina Malmilla. Ottelu päättyi Namikan naisten 78-66 voittoon.

Miesten ottelun neljännekset:

1. 25 : 17
  2. 24 : 13
  3. 23 : 18
  4. 23 : 18

Miesten päävalmentaja Timo Saukkolan kommentit ottelusta: ”Pelasimme kauden heikoimman pelimme Kouvolassa. Emme saaneet missään vaiheessa rutistettua parasta energiaa itsestämme irti ja tulos jäi sen mukaiseksi. Pelaajat taistelivat sen, minkä pystyivät, mutta valmistautumisessa oli varmasti jotain pielessä. Nyt on viikko aikaa analysoida ja saada paras mahdollinen terä takaisin pelaamiseen, kun Kristika Turku saapuu vieraaksi.

Ottelu tilastot

Naisten ottelun neljännekset:

1. 21 : 17
  2. 16 : 12
  3. 25 : 17
  4. 16 : 20

Naisten päävalmentaja Henrik Pulkkisen mietteet ottelusta: ”Kova joukkuevoitto. Kauden parasta joukkuepuolustusta, vaikka vastustajalta yksi pelaaja meinasi kääntää hyökkäyspäässä pelin vieraille. Heti ottelun alussa olimme aktiivisella ilmeellä puolustuspäässä ja pääsimme juoksemaan kenttää. Penkiltä tuli lisää tempon ylläpitäjiä, toisen erän alussa meiltä oli käynyt jo kaikki 12 pelaajaa kentällä.  Onnistuimme säilyttämään intensiteetin puolustuksessa, vaikka muutamista nukahduksista vastustaja pääsi rankomaan tehokkaasti. Toisella puoliajalla petrasimme erityisesti levypallopelissä ja saimme pidettyä Nokian takana heidän hurjasta neljännen erän kiristä huolimatta. Kati Ollilainen oli tutun tehokas, lisäksi Kata Kaikkonen tehoili hienot lukemat, vaihtopenkiltä hyville tehoille ylsivät Aino Ylänne ja Camilla Himmelroos.

Sunnuntaina jatketaan Lappeenrannassa playoffpaikan metsästystä.