U19-pojat voiton siivittämänä joulutauolle

21.12.2018

Helsingin NMKY:n U19-pojat nappasivat syyskauden viimeisessä ottelussa kotivoiton GTA:sta. Ottelu pelattiin keskiviikkona Malmin palloiluhallilla, täyden yleisön edessä. Ottelu päättyi HNMKY:n 96-77 kotivoittoon.

(kuva Harri Vallila) (kuva Harri Vallila)

Ottelu alkoi tasaisesti vierasjoukkueen johdossa 24-27. Toisella neljänneksellä kotijoukkue pääsi luomaan eroa voittaen erän 23-15. Toisella puoliajalla vierasjoukkue nousi takaa-ajoasemasta rinnalle moneen otteeseen. Kotijoukkue pystyi kuitenkin hoitamaan pelin loppuun asti kunnialla(4. neljännes 26-11) ja loppunumeroiksi taululle kirjattiin lukemat 96-77 HNMKY:n hyväksi.

U19-poikien päävalmentaja Timo Saukkola kommentoi ottelua: "

Haemme vielä hyvää kokonaista 40 minuuttista. Ailahtelimme jälleen liikaa pelin sisällä ja henkinen lataus ei pysynyt tarvittavalla tasolla koko pelin ajan. Meidän hyökkäys, pois lukien liian suuri pallonmenetysten määrä, oli korkealla tasolla, mutta puolustuksessa on edelleen parantamista. Kevätkaudelle lähdetään hyvistä asemista taistelemaan play off paikoista."