Taekwondomitaleja Vantaalta

25.09.2023

HNMKY Taekwondon ottelijat ja liikesarjakilpailijat ylsivät mitaleille Ambassador's Cupissa. Kisat järjestettiin lauantaina 23. syyskuuta Vantaalla. Lisäksi kotiinviemisiksi kertyi mukavasti kokemusta ja vinkkejä jatkoon.

Kultaa ottelivat Benjamin Iles liigassa ja Edvin Halminen harrastajissa.

Himmeämpiä mitaleja kertyi liikesarjoissa. Rankingin yksilösarjoissa Antti Vehman ja Henri-Mikael Nuorimaa sijoittuivat hopealle ja Mikko Virta sai pronssia.

Harrastajissa Suvi Toivonen saavutti hopeaa dieseleissä. Lisäksi hän oli seitsemäs kilpailujen suurimmassa, 18 kisaajan puna-mustavöisten naisten sarjassa.

Kilpailijoita valmensivat Ea Barrois, Sirpa Huuskonen ja Henri-Mikael.

Liikesarjoissa kisaajia oli lähemmäs 200 ja päivä venyikin alkuiltaan asti. Ottelupuolella päästiin nopeammin kotimatkalle. Tanskalaiset, virolaiset ja iranilaiset urheilijat toivat kilpailuun kansainvälistä väriä.

Syyskauden seuraavat taekwondokilpailut järjestetään 21. lokakuuta Porvoossa.

LIIKESARJATULOKSET

Ranking-sarjat

• hopeaa: Antti Vehman (miehet U50), Henri-Mikael Nuorimaa (miehet U30)
  • pronssia: Mikko Virta (miehet U50)
  • muut sijat: 5. Kim Chung (naiset U40), Sini Forssell / Antti (parit O30), 7. Monique Ngauv (kadettitytöt)