Olet täällä

KESÄKURSSIT

SELLO 30.5.-5.6. (ma-su)

Opi soittamaan selloa viikossa tai hio taitojasi pidemmälle! Voit tuoda toivekappaleesi, niin sovitan siitä sellolle sopivan sovituksen. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa soittoharrastusta, vaikkei aiemmin olisi ollut millään tavoin kosketuksessa musiikkiin, soittanut instrumenttia tai laulanut. Ei ole olemassa epämusikaalisia ihmisiä. Olen sitä mieltä, että hyvällä opetuksella kuka tahansa oppii soittamaan selloa.

Voit kokeilla sellonsoittoa pari kertaa viikossa tai ottaa tunteja intensiivisemmin joka päivä.

Hinnat: 42€/45 min. ja 55€/60 min.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: jukka.ylinen@pp4.inet.fi

Helsingin NMKY

PIANO 8.-10.8. (ma-ke)

Tervetuloa pianon kesäkurssille! Kurssi on tarkoitettu kaikenikäisille ja –tasoisille soittajille, myös vasta-alkajille. Tutustumme monipuolisesti pianoon, soitamme lempikappaleitasi ja harjoittelemme säestyksen alkeita. Kurssi koostuu yksityistunneista 3x45min ja opettajana toimii musiikin maisteri Laura Havu.

Hinta: 166€ (sis.3x45 min.)

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: laura.havu@gmail.com

Helsingin NMKY

YKSINLAULU 13-15.5. (pe-su)

Krista Pellikka, MuM, laulupedagogi ja Martin Malmgren, pianisti-korrepetiittori, pitävät laulun lyhytkurssin niin vasta-alkajille kuin pidempään opiskelleille.

Kurssilla käydään läpi laulutekniikan perusteita ja perehdytään osallistujien valitsemiin lauluihin. Laulutyylit kevyestä klassiseen. Kurssilla on mahdollisuus ottaa myös yksittäisiä opetustunteja.

Hinnat: Opetus ja säestys 90€/60 min. Opetus ilman säestystä 55€/60 min.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: krista.pellikka@hotmail.fi

Helsingin NMKY

KLASSINEN YKSINLAULU 13-17.6. (ma-pe)

Onko ohjelmistossasi aarioita tai yksinlauluja, jotka haluaisit virittää huippuunsa? Tällä intensiivisellä kurssilla pääset hiomaan lempikappaleitasi mezzosopraano Minna-Sisko Mutasen ja diplomipianisti Laura Havun lempeässä mutta lujassa ohjauksessa.

Kurssilla hiomme 2-4 klassista kappaletta teknisesti ja musiikillisesti esityskuntoon. Tarpeen mukaan pureudumme myös esiintymisjännityksen lievittämiseen ja lauluteknisiin pulmiin.

Kurssi sisältää neljä neljänkymmenenviiden minuutin mittaista laulutuntia oopperalaulaja, laulupedagogi Minna-Sisko Mutasen ja neljä neljänkymmenenviiden minuutin mittaista säestystuntia diplomipianisti Laura Havun kanssa. (Opiskelija voi harkintansa mukaan käyttää kaikki kahdeksan oppituntiaan yhden opettajan ohjauksessa kerrallaan, tai kurssin edetessä yhdistää niitä säestyksellisiksi laulutunneiksi).

Kurssin lopuksi pidetään yhteisharjoitus ja päätöskonsertti.

Hinta 398€ (sis. 8x45 min.)

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: minna-sisko.mutanen@hotmail.com

Helsingin NMKY

SÄVELLYS 16-22.5. (ma-su)

Haluatko oppia säveltämään musiikkia peliin tai elokuvaan? Kiinnostaako omien kappaleiden teko? Kesäkurssilla on mahdollista päästä kiinni oman musiikin luomiseen. Opinnoissa voidaan käyttää apuna tietokoneen ilmaisohjelmia, kuten Garage Band ja Musescore.

 Kohderyhmä: kaikenikäiset

Päivien lukumäärä ja kellonajat ovat neuvoteltavissa. Lähtökohtaisesti opetus on joka päivä klo 16.00-21.00 välisenä aikana.

Oppituntien kestot: 45, 60 ja 90 minuuttia päivässä.

Hinnat: 42€/45 min., 55€/60 min., 80€/90 min.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: ivonboehm@gmail.com

Helsingin NMKY