Olet täällä

PELLIN LEIRIKESKUS

Pellin leirikeskus
Härjanvatsantie 210
09120 Karjalohja

 

Helsingin NMKY:n omistama Pellin leirikeskus on toiminut 1960-luvulta tuhansien lasten ja nuorten leiripaikkana. Helsingin NMKY järjestää Pellissä vuosittain lukuisia varhaisnuortenleirejä, rippikoululeirejä, Isä-lapsileirejä ja nuorten leirejä. Pelliä voivat muina aikoina vuokrata palveluineen käyttöönsä myös muut tahot.

Helsingin NMKY

Valokuvat: © Pekka Heikkilä ja HNMKY:n arkisto

ESITTELY

Näytä lisää...
Helsingin NMKY

HNMKY:n omistama Pelli sopii kiinteistöjen ja ympäristön puolesta mainiosti monentyyppisten leirien pitopaikaksi. Alueella on päärakennus, josta löytyy majoitustilaa noin 60:lle 4 hengen huoneissa.

Päärakennuksessa on lisäksi ruokasali, oleskelutiloja ja katettu terassi. Leirialueella on isoja nurmikenttiä mm. telttailua varten sekä lato, joita voidaan käyttää ohjelman toteuttamiseen eritysesti sadesäällä.

Leirikeskuksen sauna ja uimapaikka sijaitsevat Lohjanjärven rannalla. Leirien käytössä on kaksi saarta, Pellinsaari ja osa Kotkansaarta. Alueella on yläköysirata Seikkailukäyttöön.

Valokuvat: © Pekka Heikkilä ja HNMKY:n arkisto

TIEDUSTELUT

Varatessasi leiriajankohtaa sinulla on hyvä olla tiedossa etukäteen leirin päivämäärätoive, tulo- ja lähtöajankohdat, arvio osallistujamäärästä sekä kaipaatteko HNMKY:ltä työntekijäpanosta esimerkiksi leirikoulun järjestämisessä.

Pellin käyttömahdollisuuksien tiedustelut:

5535

Perusvuorokausimaksuun kuuluu aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala, majoitus neljän hengen huoneissa omin liinavaattein (lakana, tyynyliina ja makuupussi) sekä tilojen ja saunan käyttö.

Leiriajankohdasta sovittuasi on hyvä olla hyvissä ajoin yhteydessä myös leirin ruokapalvelusta vastaavaan ja ilmoittaa allergiat, erikoisruokavaliot ja tarkat henkilömäärät

Ruokapalveluita koskevat tiedustelut (esim. erikoisruovaliot, allergiat jne.):

5574