Olet täällä

PAKILAN TOIMINTAKESKUS

Palosuontie 4 B
00660 Helsinki

5572

Pakilan toimintakeskuksessa toimii aamupäiväkerhoiltapäiväkerhoharrastekoripallo sekä taekwondo-ryhmä.

Pyrimme palvelemaan alueen asukkaita mahdollisimman monipuolisesti ja otamme mielellämme vastaan ehdotuksia koskien toimintaamme!

TILAT

Sali: Puolikas koripallokenttä, kiipeilyseinä ja sählymaalit. Käytettävissä on erilaisia lasten käyttöön soveltuvia liikuntavälineitä.

Iso kerhotila: Soveltuu hyvin kokous ja ruokailukäyttöön. Tilassa on pöytäpaikat noin 20 hengelle ja pieni leikkitila lapsille.

Pieni kerhotila: Lasten leikkihuone jossa on biljardipöytä, sohvat sekä lasten leluja.

Keittiö: Pieni keittiö, joka on kattavasti varusteltu: kiertoilmauuni, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, sekä astianpesukone. Käytettävissä on myös tarjoiluastioita.

TILAN VUOKRAAMINEN

Pakilan toimintakeskusta voi myös vuokrata omaan käyttöönsä. Tilat koostuvat liikuntasalista, tilavasta käytävästä ja keittiötilasta. Toimintakeskuksessa on myös sauna ja suihkut. Toimintakeskus toimii ihanteellisena paikkana järjestää esimerkiksi lasten liikunnalliset syntymäpäivät tai pienimuotoinen kokous.

Tilaa vuokrataan viikonloppuisin. Ensimmäinen tunti maksaa 60€ ja sitä seuraavat tunnit ovat 40€/h. Tilavuokria voi kysyä sähköpostitse mari.kirjava@hnmky.fi tai numerosta 0505358427.

Tilavuokraukset päättyvät kesäkuun alussa.