Olet täällä

HELSINGIN NMKY TALO

Helsingin NMKY Talo sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa Kaisaniemenkatu 8:ssa. Talossa toimii iltapäiväkerho, Helsingin NMKY:n omaa kerho- ja musiikkitoimintaa sekä toimisto.

Tiloja on kolmessa kerroksessa. Toisessa kerroksessa on Vihreä sali joka on aikanaan toiminut Hotelli Arthurin aamiaisravintolana. Päivisin tiloissa toimii iltapäiväkerhotoimintaa, mutta iltaisin ja viikonloppuisin tiloja voi vuokrata omaan käyttöön. Tiloissa on iso ja valoisa ruokasali, rauhallinen sivutila ja tammikuussa 2016 remontoitu iso keittiö.

Kolmannessa kerroksessa toimii NMKY:n omaa kerhotoimintaa ja musiikkiopiston laulu- ja soitinopetusta. Neljännessä kerroksessa on Helsingin NMKY:n toimistotilat.

Tilojen vuokraaminen

Vihreän salin tilat soveltuvat hyvin esimerkiksi juhlien tai pienten tapahtumien pitopaikaksi. Tilan ruokasalissa mahtuu ruokailemaan 30-40 aikuista. Käytössä on myös vasta remontoitu iso keittiö ja keittiövälineet sekä astiastot 30 hengelle. Tiloja voi vuokrata joko kertaluontoisesti tai pidemmillä sopimuksilla esimerkiksi yhdistyksen tai seurakunnan kokoontumistilaksi.

Hinta: 50€ ensimmäinen tunti, 30€ seuraavat tunnit.

Varaukset ja kyselyt:

5492