Olet täällä

VAELLUSRIPARI

Vaellusripari 2023

Vaellusripari järjestetään jälleen vuonna 2023! Ilmoittaudu mukaan postituslistalle saadaksesi ennakkotietoa leiristä ja ilmoittautumisaikataulusta heti ensi vuoden ripareiden julkaisun jälkeen.

Ilmoittautuminen postituslistalle tästä.

Vaellusripari Saariselällä 7.6.-15.6.2022

Leiri toteutetaan yhteistyössä Pääkaupunkiseudun partiolaisten kanssa. Vaellus ja ripariopetus tapahtuu Saariselän upeissa maisemissa. Leiri sisältää öitä maastossa sekä leirikeskuksessa. Leirin tukikohtana toimii Hämeen partiopiirin Lapinhämeen leirikeskus Kakslauttasessa. Leirijakson lisäksi keväällä järjestetään yhteinen aloitustapahtuma sekä kahden päivän mittainen alkuopetusjakso huhti-toukokuussa.

 

Leirin hakuaika on päättynyt.

Vaellusriparin hakuaika oli käynnissä internetsivuillamme 5.10.-8.10. Kaikille hakijoille on ilmoitettu tieto leirille pääsystä tai varasijapaikasta sähköpostitse 14.10. Leirivalinnoissa pyritään tekemään osallistujaryhmästä mahdollisimman tasapainoinen, joten valinnoissa otetaan huomioon ilmoitetut taustatekijät (mm. mahdollinen harrastusryhmä, seurakunta, kaveritoive). Ilmoittautumisen järjestyksellä ei ole valinnoissa merkitystä. Mukaan otetaan max. 3 kaverusta tai henkilöä samasta harrasteryhmästä tai luokalta. Kaveritoiveen voi esittää hakemuksessa.

Leiripaikan voi perua maksutta 22.10.2021 asti. Tämän jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu hyvitetään rippikoululeirien leirilaskutus- ja peruutusehtojen mukaisesti. Leiriperuutuksia otetaan vastaan vain sähköpostitse (leirit@hnmky.fi).

 

 

 

Helsingin NMKY

Lähetämme ensimmäisen leiri-infon leiriläisille marras-joulukuussa. Tarpeen vaatiessa leirimaksuun on mahdollista saada avustusta. Tukea leiriin voi hakea vapaamuotoisesti sähköpostitse leirit(a)hnmky.fi.

Riparilaisen kalenteri:

Riparistartti: la 5.2. klo 13-16.30 (etänä Zoomissa)

Riparitapaaminen YMCA-klubissa ke 30.3.

Alkuopetus: 9.-10.4.2022

Leirijakso ti 7.6.- ke 15.6.2022 Saariselällä

Konfirmaatioharjoitukset: to 16.6.2022 klo 13

Konfirmaatio: su 19.6.2022 klo 14 Kallion kirkossa (kesto n.1,5h)

 

Leiritiedotteet:

Tänne lisätään kaikki rippikoulun aikana tuleva informaatio! Ensimmäinen leiri-info lähetetään sähköpostitse marras-joulukuussa, jonka jälkeen tiedote lisätään myös tänne. Olennaista tietoa rippikouluihin liittyen löytyy lisäksi osiosta yleistä infoa.

Lisää tiedot seurakuntayhteysjakson etenemisestä/valmistumisesta tästä linkistä

Helsingin NMKY

5598
5535
5524