Olet täällä

VAELLUSRIPARI

Vaellusripari 2024

Vaellusripari Saariselällä ti 4.6.- ke 12.6.2024 

Helsingin NMKY järjestää odotetun vaellusriparin myös kesällä 2024! Vaellus ja ripariopetus tapahtuu Saariselän upeissa maisemissa. Leiri sisältää öitä maastossa sekä leirikeskuksessa. Leirin tukikohtana toimii Hämeen partiopiirin Lapinhämeen leirikeskus Kakslauttasessa. Leirijakson lisäksi keväällä järjestetään yhteinen aloitustapahtuma sekä kahden päivän mittainen alkuopetusjakso huhti-toukokuussa. 

Hinta 450 € sis. rippikouluohjelman (sis. alkuopetus, leirijakso, konfirmaatio), täysihoidon, yhteiskuljetuksen Helsingistä, oppimateriaalin, tapaturmavakuutuksen.

Osallistujavalinnoista on ilmoitettu viikoilla 41-42 sähköpostitse kaikille hakijoille. Sähköposti on lähetetty haun yhteydessä ilmoitetun huoltajan/maksajan sähköpostiosoitteeseen, jonne on lähtenyt myös vahvistusviesti haun yhteydessä. Leirivalinnoissa pyritään tekemään osallistujaryhmästä mahdollisimman tasapainoinen, joten valinnoissa otetaan huomioon ilmoitetut taustatekijät (mm. mahdollinen harrastusryhmä, seurakunta, kaveritoive). Ilmoittautumisnopeudella ei ole valinnoissa merkitystä, vaan paikat jaetaan hakuajan päätyttyä. Mukaan otetaan max. 3 kaverusta tai henkilöä samasta harrasteryhmästä tai luokalta. Kaveritoiveen voi esittää hakemuksessa. 

Leiripaikan voi perua maksutta 25.10.2023 asti. Tämän jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu hyvitetään rippikoululeirien leirilaskutus- ja peruutusehtojen mukaisesti. Leiriperuutuksia otetaan vastaan vain sähköpostitse (leirit@hnmky.fi). 

Helsingin NMKY:n leirimaksuun voi hakea maksuavustusta, mikäli perheen taloudellinen tilanne on haastava. Avustusta voi hakea vapaamuotoisesti tästä linkistä. 

 

Helsingin NMKY

Riparilaisen kalenteri:

Riparitapaaminen to 21.3. klo 17.30-20.15

Alkuopetus: 27.-28.4.2024 Pellin leirikeskuksessa

Leirijakso ti 4.6.- ke 12.6.2024 Saariselällä 

Konfirmaatioharjoitukset: to 13.6.2024 klo 12-14.30 Helsingin Vanhassa kirkossa 

Konfirmaatio: su 16.6.2024 klo 14 Helsingin Vanhassa kirkossa (kesto n.1,5h) 

 

Leiritiedotteet:

Kaikki rippikoulun aikana tuleva informaatio ja leirikirjeet päivitetään näille sivuille. Olennaista tietoa rippikouluihin liittyen löytyy lisäksi osiosta yleistä infoa. Tiedot seurakuntayhteysjaksosta voit ilmoittaa täältä. Ilmoitathan tiedot 4.2. mennessä. Tarvittaessa voit päivittää tietoja saman linkin kautta myöhemmin.

 

Helsingin NMKY

5598