Olet täällä

VAELLUSRIPARI

Vaellusripari 2023

Vaellusripari Saariselällä ti 6.6.- ke 14.6.2023

Leiri toteutetaan yhteistyössä Pääkaupunkiseudun partiolaisten kanssa. Vaellus ja ripariopetus tapahtuu Saariselän upeissa maisemissa. Leiri sisältää öitä maastossa sekä leirikeskuksessa. Leirin tukikohtana toimii Hämeen partiopiirin Lapinhämeen leirikeskus Kakslauttasessa. Leirijakson lisäksi keväällä järjestetään kahden päivän mittainen alkuopetusjakso huhti-toukokuussa.

Hinta 450 € sis. rippikouluohjelman (sis. alkuopetus, leirijakso, konfirmaatio), täysihoidon, yhteiskuljetuksen Helsingistä, oppimateriaalin, tapaturmavakuutuksen.
 

Leirin hakuaika on päättynyt ja leiri on täynnä.

Voit hakea varasijalle VAELLUSRIPARILLE TÄSTÄ

Osallistujavalinnoista on ilmoitettu sähköpostitse valituille ja varasijalla oleville viikolla 42. Leirivalinnoissa pyritään tekemään osallistujaryhmästä mahdollisimman tasapainoinen, joten valinnoissa otetaan huomioon ilmoitetut taustatekijät (mm. mahdollinen harrastusryhmä, seurakunta, kaveritoive). Ilmoittautumisen järjestyksellä ei ole valinnoissa merkitystä. Mukaan otetaan max. 3 kaverusta tai henkilöä samasta harrasteryhmästä tai luokalta. Kaveritoiveen voi esittää hakemuksessa.

Leiripaikan voi perua maksutta 25.10.2022 asti. Tämän jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu hyvitetään rippikoululeirien leirilaskutus- ja peruutusehtojen mukaisesti. Leiriperuutuksia otetaan vastaan vain sähköpostitse (leirit@hnmky.fi).

Helsingin NMKY:n leirimaksuun voi hakea maksuavustusta, mikäli perheen taloudellinen tilanne on haastava. Avustusta voi hakea vapaamuotoisesti tästä linkistä.

 

Helsingin NMKY

Riparilaisen kalenteri:

Alkuopetus: 22.-23.4.2023

Leirijakso ti 6.6.- ke 14.6.2023 Saariselällä

Konfirmaatioharjoitukset: to 15.6.2023 klo 13

Konfirmaatio: su 18.6.2023 klo 14 Vanhassa kirkossa (kesto n.1,5h)

 

Leiritiedotteet:

Kaikki rippikoulun aikana tuleva informaatio ja leirikirjeet päivitetään näille sivuille. Olennaista tietoa rippikouluihin liittyen löytyy lisäksi osiosta yleistä infoa.

Päivitä tiedot seurakuntayhteysjakson suorittamisesta tästä linkistä

Helsingin NMKY

5598
5535
5524