Olet täällä

PELLIN TOIMINTARIPARI

Toimintaripari 2023

Toimintaripari järjestetään jälleen vuonna 2023! Ilmoittaudu mukaan postituslistalle saadaksesi ennakkotietoa leiristä ja ilmoittautumisaikataulusta heti ensi vuoden ripareiden julkaisun jälkeen.

Ilmoittautuminen postituslistalle tästä.

Toimintaripari 2022

Toimintarippikoulu Pellin leirikeskuksessa 17.-23.6.2022

Helsingin NMKY järjestää kesällä 2022 toiminnallisen rippikoululeirin Pellin leirikeskuksessa Karjalohjalla. Rippileirin actionpuoli voi sisältää mm. ryhmätoimintaa, kiipeilyä yläköysiradalla, pelailua, liikuntaa, melontaa sekä erilaisia vesitoimintoja, Pellin leirikeskuksen parhaita puolia hyödyntäen. Leiri on suunnattu monipuolista rippikoululeiriä haluaville ja sopii hyvin kaikille nuorille. Leirijakson lisäksi keväällä järjestetään yhteinen aloitustapahtuma sekä kahden päivän mittainen alkuopetusjakso huhti-toukokuussa.

Toiminnalliselle riparille ovat tervetulleita namikan toiminnoissa mukana olevat sekä ensimmäistä kertaa namikan toimintaan osallistuvat nuoret!

Hakuaika toimintariparille on päättynyt eikä ilmoittautumisia oteta enää vastaan. Toimintariparin hakuaika on käynnissä internetsivuillamme 5.10.-8.10., tai kunnes paikat täyttyvät. Kaikille hakijoille on ilmoitettu tieto leirille pääsystä tai varasijapaikasta sähköpostitse perjantaina 15.10.

Leirivalinnoissa pyritään tekemään osallistujaryhmästä mahdollisimman tasapainoinen, joten valinnoissa otetaan huomioon ilmoitetut taustatekijät (mm. mahdollinen harrastusryhmä, seurakunta, kaveritoive). Ilmoittautumisen järjestyksellä ei ole valinnoissa merkitystä. Mukaan otetaan max. 3 kaverusta tai henkilöä samasta harrasteryhmästä tai luokalta. Kaveritoiveen voi esittää hakemuksessa.

Leiripaikan voi perua maksutta 22.10.2021 asti. Tämän jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu hyvitetään rippikoululeirien leirilaskutus- ja peruutusehtojen mukaisesti. Leiriperuutuksia otetaan vastaan vain sähköpostitse (leirit@hnmky.fi).
 

 

Helsingin NMKY

Riparilaisen kalenteri:

Rippikoulustartti: la 5.2.2022 klo 13-16.30 (etänä Zoomissa)

Alkuopetus: 21.-22.5.2022

Leirijakso pe 17.-to 23.6.2022 Pellin leirikeskuksessa

Konfirmaatioharjoitukset: to 30.6.2022 klo 13 Kallion kirkossa

Konfirmaatio: su 3.7.2022 klo 14 Kallion kirkossa (kesto n.1,5h)

 

Leiritiedotteet:

Tänne lisätään kaikki rippikoulun aikana tuleva informaatio! Ensimmäinen leiri-info lähetetään sähköpostitse marras-joulukuussa, jonka jälkeen tiedote lisätään myös tänne. Olennaista tietoa rippikouluihin liittyen löytyy lisäksi osiosta yleistä infoa.

Lisää tiedot seurakuntayhteysjakson etenemisestä/valmistumisesta tästä linkistä

 

5598
5524