Olet täällä

PELLIN TOIMINTARIPARI

Toimintaripari 2023

Toimintarippikoulu Pellin leirikeskuksessa pe 16.6.-to 22.6.2023

Helsingin NMKY järjestää kesällä 2023 toiminnallisen rippikoululeirin Pellin leirikeskuksessa Karjalohjalla. Rippileirin actionpuoli voi sisältää mm. ryhmätoimintaa, kiipeilyä yläköysiradalla, pelailua, liikuntaa, melontaa sekä erilaisia vesitoimintoja, Pellin leirikeskuksen parhaita puolia hyödyntäen. Leiri on suunnattu monipuolista rippikoululeiriä haluaville ja sopii hyvin kaikille nuorille. Leirijakson lisäksi keväällä järjestetään  kahden päivän mittainen alkuopetusjakso huhti-toukokuussa.

Toiminnalliselle riparille ovat tervetulleita namikan toiminnoissa mukana olevat sekä ensimmäistä kertaa namikan toimintaan osallistuvat nuoret!

Hinta 380 € sis. rippikouluohjelman (sis. alkuopetus, leirijakso, konfirmaatio), täysihoidon, yhteiskuljetuksen Helsingistä, oppimateriaalin, tapaturmavakuutuksen

HAKU TOIMINTARIPARILLE TÄSTÄ

Leirivalinnoissa pyritään tekemään osallistujaryhmästä mahdollisimman tasapainoinen, joten valinnoissa otetaan huomioon ilmoitetut taustatekijät (mm. mahdollinen harrastusryhmä, seurakunta, kaveritoive). Ilmoittautumisen järjestyksellä ei ole valinnoissa merkitystä. Mukaan otetaan max. 3 kaverusta tai henkilöä samasta harrasteryhmästä tai luokalta. Kaveritoiveen voi esittää hakemuksessa.

Leiripaikan voi perua maksutta 25.10.2022 asti. Tämän jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu hyvitetään rippikoululeirien leirilaskutus- ja peruutusehtojen mukaisesti. Leiriperuutuksia otetaan vastaan vain sähköpostitse (leirit@hnmky.fi).

Helsingin NMKY:n leirimaksuun voi hakea maksuavustusta, mikäli perheen taloudellinen tilanne on haastava. Avustusta voi hakea vapaamuotoisesti tästä linkistä.

Helsingin NMKY

Riparilaisen kalenteri:

Alkuopetus: 6.-7.5.2023

Leirijakso pe 16.-to 22.6.2023 Pellin leirikeskuksessa

Konfirmaatioharjoitukset: to 29.6.2023 klo 13

Konfirmaatio: su 2.7.2023 klo 14 Vanhassa kirkossa (kesto n.1,5h)

 

Leiritiedotteet:

Kaikki rippikoulun aikana tuleva informaatio ja leirikirjeet päivitetään näille sivuille.

Lisää seurakuntayhteysjakson toteutussuunnitelma tästä linkistä 5.2. mennessä.

5598
5524