Olet täällä

PELLIN TOIMINTARIPARI

Toimintaripari 2024

Toimintarippikoulu Pellin leirikeskuksessa pe 14.6.-to 20.6.2024 

Helsingin NMKY järjestää kesällä 2024 toiminnallisen rippikoululeirin Pellin leirikeskuksessa Karjalohjalla. Rippileirin actionpuoli voi sisältää mm. ryhmätoimintaa, kiipeilyä yläköysiradalla, pelailua, liikuntaa, melontaa sekä erilaisia vesitoimintoja, Pellin leirikeskuksen parhaita puolia hyödyntäen. Leiri on suunnattu monipuolista rippikoululeiriä haluaville ja sopii hyvin kaikille nuorille. Leirijakson lisäksi keväällä järjestetään yhteinen aloitustapaaminen sekä kahden päivän mittainen alkuopetusjakso huhti-toukokuussa. 

Toiminnalliselle riparille ovat tervetulleita namikan toiminnoissa mukana olevat sekä ensimmäistä kertaa namikan toimintaan osallistuvat nuoret! 

Hinta 380 € sis. rippikouluohjelman (sis. alkuopetus, leirijakso, konfirmaatio), täysihoidon, yhteiskuljetuksen Helsingistä, oppimateriaalin, tapaturmavakuutuksen

Osallistujavalinnoista on ilmoitettu viikoilla 41-42 sähköpostitse kaikille hakijoille. Sähköposti on lähetetty haun yhteydessä ilmoitetun huoltajan/maksajan sähköpostiosoitteeseen, jonne on lähtenyt myös vahvistusviesti haun yhteydessä. Leirivalinnoissa pyritään tekemään osallistujaryhmästä mahdollisimman tasapainoinen, joten valinnoissa otetaan huomioon ilmoitetut taustatekijät (mm. mahdollinen harrastusryhmä, seurakunta, kaveritoive). Ilmoittautumisnopeudella ei ole valinnoissa merkitystä, vaan paikat jaetaan hakuajan päätyttyä. Mukaan otetaan max. 3 kaverusta tai henkilöä samasta harrasteryhmästä tai luokalta. Kaveritoiveen voi esittää hakemuksessa.

Leiripaikan perua maksutta 25.10.2023 asti. Tämän jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu hyvitetään rippikoululeirien leirilaskutus- ja peruutusehtojen mukaisesti. Leiriperuutuksia otetaan vastaan vain sähköpostitse (leirit@hnmky.fi). 

Helsingin NMKY:n leirimaksuun voi hakea maksuavustusta, mikäli perheen taloudellinen tilanne on haastava. Avustusta voi hakea vapaamuotoisesti tästä linkistä.

Helsingin NMKY

Riparilaisen kalenteri:

Riparitapaaminen: to 21.3. klo 17.30-20.15

Alkuopetus: 4.-5.5.2024 Pellin leirikeskuksessa

Leirijakso pe 14.6. -to 20.6.2024 Pellin leirikeskuksessa 

Konfirmaatioharjoitukset: to 27.6.2024 klo 12 Helsingin Vanhassa kirkossa 

Konfirmaatio: su 30.6.2024 klo 14 Helsingin Vanhassa kirkossa (kesto n.1,5h) 

 

Leiritiedotteet:

Kaikki rippikoulun aikana tuleva informaatio ja leirikirjeet päivitetään näille sivuille. Olennaista tietoa rippikouluihin liittyen löytyy lisäksi osiosta yleistä infoa. Tiedot seurakuntayhteysjaksosta voit ilmoittaa täältä. Tarvittaessa voit päivittää tietoja saman linkin kautta myöhemmin.

 

5598
5524