Olet täällä

SYYSLOMALEIRI PELLISSÄ

Syyslomaleiri 2020

Syyslomaviikolla (vk 42) järjestetään tuttuun tapaan Pellin syyslomaleiri 7-14 -vuotiaille. Lisätietoja leiristä ja ilmoittautumisesta on tulossa näille sivuille elo-syyskuun vaihteessa!

Syyslomaleiri 2019

Näytä lisää...

Suositut velhomaailmaan sijoittuvat leirit saavat jatkoa, kun Pellin leirikeskus täyttyy jälleen syyslomaviikolla ma 14.-pe 18.10.  (vk 42) 7-14 -vuotiaista velhoista ja noidista.

Pimeän velho Grindelwald on onnistunut karkaamaan vankeudesta. Tartu siis taikasauvaasi, nappaa luuta kaapistasi, ja lähde velhomaailmaan pelastamaan sen kaikennäköiset ja -karvaiset asukit tämän pimeän velhon rikoksista! Saavu Pelliin etsimään ja pysäyttämään Grindelwald, ennen kuin on liian myöhäistä!

Hinta: 150e ja siihen sisältyy kuljetus Helsingistä, täysihoito, majoitus sisällä päärakennuksessa, ohjelma ja materiaalit, vakuutus

Huom. Leiri on tällä varasijoja myöten täynnä. Olemme yhteydessä varasijalla oleviin, mikäli paikkoja vapautuu.

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumisesta lähtee heti varmistusviesti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.  Mikäli et jostain syystä saanut viestiä, tarkistathan ensin roskapostikansion (vahvistusviesti tulee osoitteesta system@hnmky.fi) ja tarvittaessa ilmoittauduthan uudestaan.

Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova, mutta leiripaikka on mahdollista perua maksutta 20.9. mennessä. Peruutuksia otetaan vastaan vain sähköpostitse leirit(a)hnmky.fi

Kaikille leiriläisille lähetetään noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua tarkempaa tietoa leirikirjeessä, mukana on myös leirivarusteluettelo.

 

Helsingin NMKY

5598