Olet täällä

SYYSLOMALEIRI PELLISSÄ 2018

Suositut velhomaailmaan sijoittuvat leirit saavat jatkoa, kun Pellin leirikeskus täyttyy jälleen syyslomaviikolla ma 15.-pe 19.10.  (vk 42) 7-14 -vuotiaista velhoista ja noidista.

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa toteutukseen otetaan sarjan kahdeksas tarina, joten luvassa täysin uudenlaisia seikkailuja… 18 vuotta on kulunut edellisistä tapahtumista ja on uuden sukupolven aika sukeltaa mukaan velhomaailman pyörteisiin. Mistä on kyse, se selviää vain tulemalla mukaan leirille! Tuttuun tapaan leiri sisältää teeman mukaisten seikkailujen lisäksi mm. huispausta, taikoja sekä muita kivoja velhomaailman leiritouhuja.

Hinta: 150e ja siihen sisältyy kuljetus Helsingistä, täysihoito, majoitus sisällä päärakennuksessa, ohjelma ja materiaalit, vakuutus

ILMOITTAUTUMINEN LEIRILLE TÄSTÄ

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumisesta lähtee heti varmistusviesti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova, mutta leiripaikka on mahdollista perua maksutta 17.9. mennessä. Peruutuksia otetaan vastaan vain sähköpostitse.

Kaikille leiriläisille lähetetään noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua tarkempaa tietoa leirikirjeessä, mukana on myös leirivarusteluettelo.

Lisätietoja leireistä saa Helsingin NMKY:n leiritoiminnan tiimiltä:

5598
5524