Olet täällä

SYYSLOMALEIRI PELLISSÄ

Suositut velhomaailmaan sijoittuvat leirit saavat jatkoa, kun Pellin leirikeskus täyttyy jälleen syyslomaviikolla ma 14.-pe 18.10.  (vk 42) 7-14 -vuotiaista velhoista ja noidista.

Pimeän velho Grindelwald on onnistunut karkaamaan vankeudesta. Tartu siis taikasauvaasi, nappaa luuta kaapistasi, ja lähde velhomaailmaan pelastamaan sen kaikennäköiset ja -karvaiset asukit tämän pimeän velhon rikoksista! Saavu Pelliin etsimään ja pysäyttämään Grindelwald, ennen kuin on liian myöhäistä!

Hinta: 150e ja siihen sisältyy kuljetus Helsingistä, täysihoito, majoitus sisällä päärakennuksessa, ohjelma ja materiaalit, vakuutus

Lisätietoja ilmoittautumisen alkamisesta päivitetään näille sivuille. Huomioittehan, ettemme valitettavasti vastaa yksittäisiin tiedusteluihin leirin ilmoittautumisen suhteen.

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumisesta lähtee heti varmistusviesti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova, mutta leiripaikka on mahdollista perua maksutta 18.9. mennessä. Peruutuksia otetaan vastaan vain sähköpostitse.

Kaikille leiriläisille lähetetään noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua tarkempaa tietoa leirikirjeessä, mukana on myös leirivarusteluettelo.

 

5598
5524