Olet täällä

KONTULAN PÄIVÄLEIRIT 2019

Kontulan päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille Kontulan ala-asteella!

Kontulan toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin. Leiriviikkojen ohjelmaan kuuluu liikunnan, ulkoilun, pelien ja leikkien lisäksi kaikenlaista kivaa leiriohjelmaa, kuten retkiä ja askartelua. Leirien vastuuohjaajina toimivat Helsingin NMKY:n työntekijät. Leirit ovat suunnattu 7-11 -vuotiaille koululaisille. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-15 ja siihen sisältyy lounas.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

PAIKKA

Kontulan ala-aste, Rintinpolku 4

LEIRIAJANKOHDAT

viikko 23 (ma 3.-pe 7.6.), 65 euroa/leiriviikko

viikko 24 (ma 10.-pe 14.6.), 65 euroa/leiriviikko

viikko 25 (ma 17.-to 20.6.), 55 euroa/leiriviikko

viikko 31 (ma 29.7.-pe 2.8.), 65 euroa/leiriviikko

sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, vakuutus

Huom. Yksittäisten päivien poissaolo ei vaikuta leirihintaan.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

ILMOITTAUTUMINEN KESÄLEIREILLE TÄSTÄ

Ilmoittautumisesta lähtee heti sähköpostivarmistusviesti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et jostain syystä saanut viestiä, ilmoittauduthan uudestaan.

LISÄTIETOJA

Näytä lisää...

Lisätietoja yleisesti leireistämme löydät täältä.  Leiristä saat lisätietoa myös Helsingin NMKY:n Kontulan iltapäiväkerhon ohjaajilta sekä sähköpostitse toimistoltamme

LASKUTUS- JA PERUUTUSEHDOT

Näytä lisää...
Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Duetto Group. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.
Talvilomaleirin maksuton peruutusaika päättyy 22.1. Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.
Kesäleirien ilmoittautumisen voi perua maksutta 31.3. mennessä, tämän jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

5598
5559

5598
5524