Olet täällä

KONTULAN PÄIVÄLEIRIT 2019

Kontulan päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille Kontulan ala-asteella!

Kontulan toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin. Leiriviikkojen ohjelmaan kuuluu liikunnan, ulkoilun, pelien ja leikkien lisäksi kaikenlaista kivaa leiriohjelmaa, kuten retkiä ja askartelua. Leirien vastuuohjaajina toimivat Helsingin NMKY:n työntekijät. Leirit ovat suunnattu 7-11 -vuotiaille koululaisille. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-15 ja siihen sisältyy lounas.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

PAIKKA

Kontulan ala-aste, Rintinpolku 4

LEIRIAJANKOHDAT

syysleiri, viikko 42 (ma 14.10-pe 18.10)

sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, vakuutus

Huom. Yksittäisten päivien poissaolo ei vaikuta leirihintaan.

HINTA

65 euroa/leiriviikko

sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, vakuutus

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumisesta tulee lähettämisen jälkeen teksti "lomake lähetetty onnistuneesti" ja lisäksi sähköpostivarmistusviesti heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et jostain syystä saanut viestiä, tarkistathan ensin roskapostikansion (vahvistusviesti tulee osoitteesta system(a)hnmky.fi) ja tarvittaessa ilmoittauduthan uudestaan. 

Syyslomaleirin ilmoittautuminen tästä

LISÄTIETOJA

Näytä lisää...

Lisätietoja yleisesti leireistämme löydät täältä.  Leiristä saat lisätietoa myös Helsingin NMKY:n Kontulan iltapäiväkerhon ohjaajilta sekä sähköpostitse toimistoltamme

LASKUTUS- JA PERUUTUSEHDOT

Näytä lisää...

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Duetto Group. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.

Syyslomaleirin maksuton peruutusaika päättyy 20.9. Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

Kesäleirien ilmoittautumisen voi perua maksutta 31.3. mennessä, tämän jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

5598
5559

5598
5524