Olet täällä

ALOITA KORIS - saat kahden viikon maksuttoman kokeilujakson

Sivulta löydät kaikkien Helsingin NMKY:n joukkueiden yhteystiedot. Namikalla on niin sanottuja aluejoukkueita 2012-2019 syntyneille pojille ja tytöille sekä ikäluokkajoukkueita 2006-2011 syntyneille pojille ja tytöille. Aluejoukkueiden harjoitukset ovat keskustassa, Pakilassa tai Malmilla. Toiminta keskittyy liikunnallisten perustaitojen, ryhmässä toimimisen ja koripallon ikätasoisten taitojen opetteluun sekä sosiaalisten taitojen kehittämiseen HNMKY:n koulutettujen valmentajien johdolla. Jos haluat aloittaa harrastuksen voit olla yhteydessä valmentajaan saadaksesi lisätietoja joukkueen toiminnasta.

Joukkueeseen tulee ilmoittautua ennen ensimmäisiä harjoituksia, jotta kaikkien harjoituksissa käyvien tiedot ovat seuran tiedossa. Tällöin näet myös kaikki joukkueen tulevat treenit ja olet alusta asti mukana joukkueen viestinnässä. 

Joukkueiden harjoituskalenterin löydät joukkueen kohdalta lisätiedot -linkistä. Mukaan tarvitset vain sisäliikuntavarustuksen (kengät) ja oman juomapullon.

 Tarjoamme kaikille innostuneille kahden viikon maksuttoman kokeilujakson.

HAE JOUKKUEITA: Valitse sukupuoli, syntymävuosi ja alue nähdäksesi joukkueet.

U13 tytöt (2012) Stadi

U13-ikäisten koripalloharjoittelu on lajiharjoittelun lisäksi vahvasti liikunnallisiin, motorisiin ja sosiaalisiin taitoihin keskittyvää. Liikuntataitojen ohella nuori oppii paljon elämässä tärkeitä sosiaalisia taitoja, ryhmässä toimimista ja sääntöjen noudattamista.

Harjoituksiin voi tulla milloin vain kokeilemaan, ota yhteyttä päävalmentajaan!

Joukkueen vakiovuorot kaudelle 2024-2025 käynnistyvät 2.9. alkavalla viikolla.

Ma klo 16:30-18:00 Katajanokan liikuntahalli

Ke klo 16:15-17:30 Hotel Arthurin palloiluhalli

To klo 17:00-18:30 Urhea

Su klo 15:30-16:45 Malmin palloiluhalli

 

UNIFIED-TOIMINTA

Näytä lisää...

Helsingin NMKY:llä on kaksi Unified-joukkuetta, jotka pelaavat 1. ja 3. divisioonia. Joukkueissa pelaa sekä kehitysvammaisia pelaajia että kehitysvammattomia partneripelaajia.

Ilmoittautuminen joukkueiden myClubiin näiden linkkien kautta:

Ilmoittautuminen 1-divisioona

Ilmoittautuminen 3-divisioona

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan, lisätietoja päävalmentajilta:

1-divisioona: Tiina Ruottinen tiina.ruottinen@gmail.com

3-divisioona: Roosa Saarni Roosa.saarni@gmail.com

AIKUISTEN KUNTOKORIPALLO

Näytä lisää...

Aikuisten puolelta löytyy myös harrastetoimintaa alempia sarjoja pelaavista joukkueista ja Namikassa on myös mahdollista nauttia koripallosta myös kuntokoriksen muodossa.

Lue lisää kuntokoriksesta

 

 

LOPETTAMINEN

Näytä lisää...

Voit käydä kahden viikon ajan kokeilemassa maksuttomasti, jos päätät kahden viikon jälkeen, ettet jatka joukkueessa ilmoita siitä tämän lomakkeen kautta;

Lopettamisilmoitus