Olet täällä

OMATOIMINEN HARJOITTELU

Helsingin NMKY

Näiltä sivuilta löytyy koostettuna HNMKY:n ohjeita ja vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun erityisesti mini-, mikro- ja supermikroikäisille. U13-U19 kilpajoukkueiden materiaalit löytyvät 1.4.2020 alkaen joukkuiden Google classroomista.

Normaaliviikkona alakouluikäisellä lapsella on esimerkiksi kävelymatka kouluun ja takaisin, välitunnit ja harjoitukset jolloin tulee liikuttua. Nyt ei samanlaista rytmiä ole viikottaiseen liikkumiseen, joten siihen kannattaa yrittää hieman keskittyä. Yksinkertainen viikkokalenteri luo rytmiä päivittäiseen ja viikottaiseen elämiseen. Jos jokin oheisen kalenterin aktiviteeteista on vaikea tai jopa mahdoton toteuttaa niin vaihda siihen toinen tilalle! Tämä on vain mallikappale jonka mukaan on toki hyvä tehdä, mutta siitä voi toki muokata omaan tilanteeseen sopivamman tältä sivulta löytyvillä harjoitteilla!

Wolzun kulmaus

Helsingin NMKY

Namikakoutsi Wolzu vetää erityisesti alakouluikäisille suunnattuja kotiharjoituksia LIVENÄ maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 16:00 ja viikoloppuisin klo 10:00. 

HNMKY:n Livetreenit pidetään Youtubessa

Wolzun viikkohaasteet:

Wolzun viikkohaaste VOL 1.

Wolzun viikkohaaste VOL 2.

Wolzun viikkohaaste VOL 3.

Lajiharjoitteet- ja ohjeet

HNMKY:n Youtube soittolistalle on koostettu lajiharjoitteluvideoita eri aiheista:

Materiaalia muualta netistä

Niken pallonkäsittely video:

Sasu Salinin ja Carl Lindbomin Suden Jäljillä treenipaketti

https://sudenjaljilla.fi/

 

Koripalloliiton nettisivuilta koostettuja treenivinkkejä

https://www.basket.fi/basket/uutiset/koripalloseurat-luovat-vinkkeja-omatoimiseen-harjoitteluun/

Helsingin NMKY